- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
bence is bakin,esinize calismak istediginizi soyleyin,bakalim tepkisi ne olcak.. bunu araniz duzelsin diye degil,bu adamdan kurtulun diye yapacaksiniz bunu unutmayin. Her sinirlendiginde tinder midir neyse artik oralara gidecek,esecek gurleyecek falan. Cekilmez oyle. isinizi bulun,biraz zaman gecsin kenara koseye para atin ve bu surecte esinizi gozlemleyin..
cocugunuzda bu sure icinde biraz daha buyumus olur, o gun geldiginde bu yasadiklarinizi tekrar gozden gecirin..
Kendi ayaklarinizin ustunde durmaniz hem siz hemde cocugunuz icin daha iyi olur diye dusunuyorum.. siz guclendikce sizin gucunuzden korkar hala gelecek..
Sonrada acin bosanma davanizi. Aileniz olsa beklemeyin diyecegim ama is sizde bitiyor.
Umursamayin, bu onun dikkatini ufakta olsa ceker..
cocugunuzda bu sure icinde biraz daha buyumus olur, o gun geldiginde bu yasadiklarinizi tekrar gozden gecirin..
Kendi ayaklarinizin ustunde durmaniz hem siz hemde cocugunuz icin daha iyi olur diye dusunuyorum.. siz guclendikce sizin gucunuzden korkar hala gelecek..
Sonrada acin bosanma davanizi. Aileniz olsa beklemeyin diyecegim ama is sizde bitiyor.
Umursamayin, bu onun dikkatini ufakta olsa ceker..