- 27 Nisan 2012
- 15.309
- 18.028
- 498
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
şimdi nerelerde babanızİşiniz yoksa hayatınızı düzene sokup bu adamdan kurtulana kadar ev arkadaşı gibi yaşarsınız. Biraz gururunuz varsa bu kadar yalancı sahtekar bir adamı hala nerede ne yapıyor diye merak etmezsiniz. Siz böyle her şeyde sineye çekerseniz şizofren gibi her şeyi uydurdugunuzu iddia edip üste çıkar tabi. İşin kötüsü zamanla kendiniz de inanır, sorun bende demeye başlarsınız ki mesajınızdaki suçluluk duygusunu herkes hissetmiştir eminim.
Aklınızı kullanın da delil falan toplayıp kendi düzeninizi kurabilmek için maddi bri şeyler koparmaya çalışın. Nafaka falan da bağlatirsiniz sonra bir işe girersiniz. Benim annem tek başına büyüttü bizi böyle bir adamla uğraşmamak için. O da çalışmıyordu babam işten çıkarmıştı ben kundakta bebekken ve 2 yaşında abim varken iki çocukla süt almak için alyansini satarak büyütmüş bizi. Sonra da çalışmaya başlamış. İnsan isteyince yapıyor yani merak etmeyin
Not: annem ne nafaka ne bir tazminat alabilmisti babamın tek kuruşunu yemiş değilim. Sizin imkanınız varken delil toplayıp nafaka alabilirsiniz
yaşlanınca sizden evlatlık görevi istedi mi?
istemeden öldü falansa bişey diyemem ama istemediyse isteyecektir
tecrübe ile sabit
utanmadan istiyorlar çünkü