- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Karşısındakini salak yerine koyma.hayır yok yanlış görüyorsun, haberim yok, kendiliğinden olmuş
Manipülasyon,hakaret.salak mısın, hastasın sen,
Tehdit.git bak beni sinirlendirme elimden bir kaza çıkacak
Tekrar yapacağım ama sen bu konuda hesap sormayacaksın. Sorsan da umrumda değil.hiçbir pişmanlık duymuyor ve hadi konuyu kapatalım diyor.
Hem kel hem fodul.çekemeyeceğini söylüyor.
Işte can alıcı nokta. Evli barkli koca adamın hareketlerine bak az. Şu hareketi anca ergen bi insan yapar. Kesinlikle aklı başında bir insanin davranisi değil.en ufak gerginlikte evden gidiyor
Salak yerine koyma vol 2instagram öyle göstermiştir, arada öyle yapıyor,
Tehdit vol 2evden giderim
Trip atma, hem suçlu hem güçlü hem de ergenus davranışı.benim bu evde olmama gerek yok dedi
Bir mesleğiniz, geçmişte çalışma durumunuz oldu mu?işim yok
Şu an üniversite okuyorum son sınıftayım. Tek umudum o. Kendi ayaklarım uzerinde durmak istiyorum. Bu surede de hem çok üzülüyorum hem de gördüğüm şeyleri delil olarak topluyorumKonunun ana sonucu, adam seni sevmiyor. Bundan sonrası senin bileceğin iş. Ya katlanacaksan işim yok ailem yok deyip oturacaksın. Yada silkelenip ufaktan birikim yapmaya, bir işe girmeye çalışacaksın. Karar senin.
İkisi de. Gördüğüm bir şey olursa da delil olarak alıyorum sonumuzu görmediğim içinMerak ettiğiniz için mi tlf kurcalıyorsunuz?delil toplamak için mi?
Evet bunu ben de düşündüm ama bazen kendimi tutamıyorum. Hatasını anlayacağı ve mutlu olacağımız düşüncesine girip hayal kırıklığı yaşıyorum. Günün sonunda dik duramayan ezik olan kişi oluyorumBoşanmayacaksanız neden kurcalıyorsunuz? Yüzgöz olmaktan başka neye yarıyor yaptıklarınız?
Ben ne yapabilirim öneriniz var mı çocuğum da küçük evimiz de kira, ayakta kalabilsem keşke sizin gibiyani anlamıyorum bu adamları sizi sevmediğini görmeniz için illa boşanma davaları mı açmaları gerekiyor
aldatsa bile anlamıyorsunuz hala yapışmaya devam ediyorsunuz
not:ben de ayrılırken işim ailem param yoktu
bir kolumda çantam bir kolumda kızım vardı
Salak yerine konma manipülasyon tehdit hepsinin farkındayım ve çok da zoruma gidiyor. Bazen açıkça söylüyorum biraz üzerime düşmeni istiyorum kendimi değersiz hissediyorum diye. Olmuyor yapamıyordu ama daha büyük sorunlarımız varmış arka planda. Bugun düşündüm ve okulumu bitirip işe giriyim sonra da ayrılıyım, o vakte kadar da bir şey yokmuş gibi davranıyım dedim. Tam buna karar verdim gelip özür diledi ve ardından yine evden gitti. Kafamı toplayamadığım için buraya yazdımKarşısındakini salak yerine koyma.
Manipülasyon,hakaret.
Tehdit.
Tekrar yapacağım ama sen bu konuda hesap sormayacaksın. Sorsan da umrumda değil.
Hem kel hem fodul.
Işte can alıcı nokta. Evli barkli koca adamın hareketlerine bak az. Şu hareketi anca ergen bi insan yapar. Kesinlikle aklı başında bir insanin davranisi değil.
Salak yerine koyma vol 2
Tehdit vol 2
Trip atma, hem suçlu hem güçlü hem de ergenus davranışı.
Nerden buluyorsunuz bu kadar çapsız adamları anlamiyorum ki.
Sizi kapının önünde bıraktıģı ayakkabi kadar sevmiyor resmen. Anlamiyor musunuz?
Küsüp de evi terk eden bir erkek ilk defe görüyorum hayatimda.
Siz de gidecek korkusuyla hiçbir şeye tepki vermiyorsunuz.
Evet siz hatalısınız desek inanacaksiniz.
Ayni şeyi siz ona yapın. Sosyal medyalarda erkeklere takip gönderin. Bakalım sizin evden gitmemeniz için yalvariyor mu yoksa sizi kolunuzdan tuttuğu gibi kapı dışarı ediyor mu?
Cesaretiniz varsa denesenize bunu bi?
Konunun ana sonucu, adam seni sevmiyor. Bundan sonrası senin bileceğin iş. Ya katlanacaksan işim yok ailem yok deyip oturacaksın. Yada silkelenip ufaktan birikim yapmaya, bir işe girmeye çalışacaksın. Karar senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?