- 6 Aralık 2022
- 383
- 11
- 27
- Konu Sahibi karcicegi94
Kızlar merhabalar öncelikle, ya ben eşime sinir oldum size danışmak istiyorum. Çok arkadaş canlısı, sosyal bir eşim var. Biz sevgili olmadan önce de böyleydi hatta ilk başlarda ben böyle sosyal biriyle yapamam diyip reddetmiştim o dönemler eşimi. Mesela bir iş gezisine gitti mi, orada yeni insanlarla tanışır, sohbet muhabbet kurar ve genelde direkt sosyal medyadan ekler kadın/erkek fark etmeksizin. Hatta bazen telefon numarası bile aldığı oluyor, bana da anlatır işte tanıştığım kişilerle numaralaştık diye. Sebebini sorduğumda belki lazım olur, belki seninle oralara gittiğimizde görüşürüz sende tanışmış olursun vs vs…diyor. Sohbeti muhabbeti çok seven biri kendisi. Şimdi de fuarda mesela, orada birkaç gündür tanıdığı kişileri eklemiş sosyal medyasına (kadın/erkek birkaç kişiyi eklemiş). Sosyal medyasında beraber fotoğraflarımız falan var benden çocuğumuzdan bahsetmiş oradakilere, ama yine de bana çok saçma geliyor birkaç gündür tanıdığın kadınları/erkekleri ne diye ekliyorsun? Onu değiştirmek istemiyorum mutsuz olsun istemiyorum bu nedenle bu konuda henüz bir şey demedim kendisine. Ama diğer yandan ben ufaktan rahatsız oluyorum ne gereği var yani? Sık sık görüşmek zorunda olduğun bir iş arkadaşı olsa tamam ama birkaç günlüğüne gördüğü kişileri eklemesi saçma değil mi sizce de?
Haksız mıyım?
Haksız mıyım?