[I]Konu tarihi ve yazdıklarınıza dıkkatle baktım.
Aniden gelişen bi olay olabilir bizlerde gün içinde cok ani olaylar yasıyoruz.
Ama evliliğinde sorun varsa,evden gitmeyı düşünüyorsan bebek fikri neden?
İnsanlar aniden evi terketmezler mutlaka huzursuzdur mutsuzdur ve aklından ayrılık gecıyordur.
Adamda gelır ekmeğine yağ sürer ve senın bardak zaten doludur ve tasar evı öyle terk edersin.
yeniden anne olmayı düşünen bir kadın birden bire evliliğini nasıl gözden çıkarıyor ki?
Sen kendi çelişkilerinle mutsuzsun bence.[/I]
bune ya resmen azar hakaret danki herkes psikolog neden budenli kuskucusunuz hersey neden dalga geliyor anlamiyorum herkes karsisindakini kendi gibi sanirmis demekten baska bir cevap yazamayacam
bazi seyler biz farkinda olmadan degisiyor hayat yasanan olaylar bizi okadar degistiriyorki kendimiz bile inanamiyoruz bu degisimlere bazi seyler artik yerini aliskanliklara birakmis bunu degistiremezsin ama sende onun yaptigi gibi umursamaz davranip ona belli edebilirsin
duygularini paylasiyorum cogu zaman bende ayni duygulari hissediyorum emin olki bircok insanda bu durumda
bir destek almak iyi olur herzaman ise yarar
evlilik hayatı paylaşmak değil mi...
her yönüyle hem de...
konuşmayan, paylaşmayan, açılmayan, anlatmayan, sorunlar karşısında sessiz kalmayı tercih eden, içine kapanan, o sorunu çözmeye çalışmayan bir eşle evlilik mümkün değil yürümez...
bence konu sahibi haklı, şimdiye kadar sabretmiş, eşinden tepki almak için her çeşit yolu denemiş ama olmamış...
e tedaviyi de kabul etmeyen bir eşle nereye kadar... bence ne gerekiyorsa yapmış ve artık dayanamayacağına karar vermiş... mutlu değilse yapacak birşey yok...
bazi seyler biz farkinda olmadan degisiyor hayat yasanan olaylar bizi okadar degistiriyorki kendimiz bile inanamiyoruz bu degisimlere bazi seyler artik yerini aliskanliklara birakmis bunu degistiremezsin ama sende onun yaptigi gibi umursamaz davranip ona belli edebilirsin
duygularini paylasiyorum cogu zaman bende ayni duygulari hissediyorum emin olki bircok insanda bu durumda
bir destek almak iyi olur herzaman ise yarar
evlilik hayatı paylaşmak değil mi...
her yönüyle hem de...
konuşmayan, paylaşmayan, açılmayan, anlatmayan, sorunlar karşısında sessiz kalmayı tercih eden, içine kapanan, o sorunu çözmeye çalışmayan bir eşle evlilik mümkün değil yürümez...
bence konu sahibi haklı, şimdiye kadar sabretmiş, eşinden tepki almak için her çeşit yolu denemiş ama olmamış...
e tedaviyi de kabul etmeyen bir eşle nereye kadar... bence ne gerekiyorsa yapmış ve artık dayanamayacağına karar vermiş... mutlu değilse yapacak birşey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?