Eşimin sorunlar karşısında suskun kalması

bu sayfa bugun acildi ve ben ayriliyorum adi altinda degildi sadece suskunluk sikayetiydi ama sonraki gelismeler degisti ben bosanmak istedigim bir adamdan cocuk yapma gibi bir durum yok hem tedavide olmuyorum sadece tedaviye ramazan sonrasi baslayacagim yaziyor dalga gecmek istesem sanirim uygun yerler vardor burda yapmam umarim simdi kendimi ifade edebilmisimdir

[I]Konu tarihi ve yazdıklarınıza dıkkatle baktım.

Aniden gelişen bi olay olabilir bizlerde gün içinde cok ani olaylar yasıyoruz.

Ama evliliğinde sorun varsa,evden gitmeyı düşünüyorsan bebek fikri neden?

İnsanlar aniden evi terketmezler mutlaka huzursuzdur mutsuzdur ve aklından ayrılık gecıyordur.

Adamda gelır ekmeğine yağ sürer ve senın bardak zaten doludur ve tasar evı öyle terk edersin.

yeniden anne olmayı düşünen bir kadın birden bire evliliğini nasıl gözden çıkarıyor ki?

Sen kendi çelişkilerinle mutsuzsun bence.[/I]

bune ya resmen azar hakaret danki herkes psikolog neden budenli kuskucusunuz hersey neden dalga geliyor anlamiyorum herkes karsisindakini kendi gibi sanirmis demekten baska bir cevap yazamayacam

evden gitmeme gelince bu susmalarin beni ne kadar yordugu canimi yaktigini anlatabilmek sanirim yazdimda canini yakmak istiyorum diye sanirim gözsen kacmis neyse kendi derdim bana yeter birde kendimi ifade edemiyecem

ben yinede senin psikoanalizin icin tesekkur ediyorum

iyi ve acimasiz yorumlar icin tesekkürler
belkide söz dinleyip psikologa gitmem lazim neyse sikildim bu polemiklerden herkes kendine iyi baksin

bune ya resmen azar hakaret danki herkes psikolog neden budenli kuskucusunuz hersey neden dalga geliyor anlamiyorum herkes karsisindakini kendi gibi sanirmis demekten baska bir cevap yazamayacam

Seni azarlayanda yok hakaret edende...

Psikolog olmak gerekmiyor karşındaki insanın ruh halini anlamak için canım.

Psikologlar sadece ruh halini anlayıp göndermezler sorunu çözerler.

Seninde sorununu ben çözmediğime göre?

bazi seyler biz farkinda olmadan degisiyor hayat yasanan olaylar bizi okadar degistiriyorki kendimiz bile inanamiyoruz bu degisimlere bazi seyler artik yerini aliskanliklara birakmis bunu degistiremezsin ama sende onun yaptigi gibi umursamaz davranip ona belli edebilirsin

duygularini paylasiyorum cogu zaman bende ayni duygulari hissediyorum emin olki bircok insanda bu durumda

evlilik hayatı paylaşmak değil mi...
her yönüyle hem de...
konuşmayan, paylaşmayan, açılmayan, anlatmayan, sorunlar karşısında sessiz kalmayı tercih eden, içine kapanan, o sorunu çözmeye çalışmayan bir eşle evlilik mümkün değil yürümez...
bence konu sahibi haklı, şimdiye kadar sabretmiş, eşinden tepki almak için her çeşit yolu denemiş ama olmamış...
e tedaviyi de kabul etmeyen bir eşle nereye kadar... bence ne gerekiyorsa yapmış ve artık dayanamayacağına karar vermiş... mutlu değilse yapacak birşey yok...

duygularini paylasiyorum cogu zaman bende ayni duygulari hissediyorum emin olki bircok insanda bu durumda

bir destek almak iyi olur herzaman ise yarar

beni anlayan birilerinin olmasi beni mutlu etti.helede kulanilan kirici olmayan uslubtan dolayi tesekkürler hepinize

bir destek almak iyi olur herzaman ise yarar

neden cevaplarim yazilmiyorki eger yine yazilmadiysa yorumlar icin sagolun hanimlar

dun ögleden sonradan bu ana neler yasadim anlatayim dün zaten karmasik duygular icinde hep anneme kizlarimin yanina gitmeyi dusundum. biletim gece oldugu icin saat 7 gibi arkadasima ugradim sanki hersey yolundaymis gibi bir havayla.nedense istemem tanidigimiz insanlara derdimi icimi anlatmayi. neyse esim gelmis annesine, eltilerime bakmis yokum. annesi bir guzel benzetmis benim yerime. sonra kayinvalide aradi bende nerde oldumu söyledim. gel kizim evde bekliyom dedi. önce yok dedimsede gittim. babamda evdeydi önce ne oldunu sordular ben de anlattim. annem cok destek oldu. keske kizlari yollamasaydin iyice yanliz kaldin bunaldin dedi. dogru cocuklarda gidince iyice onun her hareketini gözler hep ondan birseyler bekler oldum. sonra babam hasani cagirdi. konustuk derdimizin ne oldunu niye böyle oldunu kendine yakisip yakismadini sordu. esim kendi isini yapiyor. bu nedenle senetler krediler alacaklar verecekler onu bunaltiyormus neden anlatmadini sordugumda bizi strese sokmak istemedini nasil olsa birkacgune halledecegini söyledi. birde ne oldu diye sormamdan sikilmis burdada sanirim hakli belki farkinda olmadan sikiyorum onu bilemiyecem babamla annemde yanimdayken bir dr. gitmesini yada ikimizinde gitmesini söyledim önce söz verdi bir daha daha duyarli davranacagini eger gerekirse dr.ada gidecegini dun annemlerde cok uzun kaldik. meger hasan hic inanamamis benim balikesire gidecegimi bir an korkumus balimla nazimida yanima alip yeni bir hayat kuracagima. neyse artik ben fazla sormamaya oda tek kelimelik cevaplar vermesyecgi hususunda anlastik simdilik. annem bana dediki bosver ne dusunuyon erkek degilmi öylede böylede evini gecindirecek sana ne onun isinden keyfine baksana dedi. belki hakli bilemem ama benim burda esimden ve kizlarimdan baska kimsem yokki.o nedenle siki sikiya onlara sariliyorum. biraz bosveren bir tip olmaya calisacam bende.dünkü olaylarin en guzeli onun babasi ve annesi beni sahiplenmisler hasani öyle bir sorgulamalari vardiki görülmeye deger. annesi tekrar gözden gecirmemizi illa balikesire gideceksemde öbür hafta hep beraber kizlari alip gelelim dedi. budenli beni koruyan insana hayir diyemem degilmi. ama sunu farketttim cocuk olunca hayatimizin buyuk bölümünü kapliyorlar sonra yanliz kalinca sanirim zaman coklugunda bocaliyoruz. yada ben onlarsiz gune dolduramayacak kadar sikildim. bilmiyorum sonu ne olacak barisma ertesi cicim gunlerini yasayip yine o sessizliklemi bogusacagiz, yoksa ikimizde biraz degismeyi deneyecekmiyiz.

Empati kurma yeteneği yoksa haykıracaksın,söyleyeceksin anlamasını beklersen boş beklersin !

dusundumde gercekten dogruydu.ben cocuklar okul ve ev ucgeninden cikamiyorum. tek basina bir kadin ne yapar unutmusum sanirim yeni birseyler bulmam lazim.hobi,elisi vs. böylece hasan hasan demektende dusunmektende uzaklasirim sanirim.ahsap boyamalar hep cok hosuma gider belkide bir el atmak iyi olur.eger olursa bir gunde sizlerle boyamalarimi paylasirim resimlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…