• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sorunlar karşısında suskun kalması

son perdeyi anlatmadan gitmek istemedim
bir bahaneyle aradim konuyu en yumusak halimle sordum yine sonralar basladi ben koptum tabii beni ve evliligi bitirme noktasinda oldugunu söyledim yine sonra aksama konusuruz diyor dedim hep böylesin bu konusmanin ne sonrasi ne aksami geliyor dedim yanit yok gidiyorum dedim sesi cikmadi bikmis sadece bunu dedi bende biktinsa yokum artik dedim telefon ettim kayinvalideme gidecegimi soyledim konuyu anlatmadim biz ayni binada oturuyoruz yazik yanlis anlamasin sonra biletimi ayirttim önemli iki parca esyami aldim saat bekliyorum sanirim birazda erken cikmam gerek otobusum gec bir saate onunla evde karsilasmak istemiyorum anlayis diye ahkam kesen ben hep bir orta yok bulunur diye savunan ben megerse yolun sonuna gelmisim 11 yila yaklasan evliligimizde hic hakeret etmedik hic tersligim olmadi sanirim hatada burdaydi kabullenirim saniyorsun kabullenmis gibide yapiyorsun ama zincir bir yerde kopuyor iste

bana göre evlilikte en büyük sorun sorunları konusamamak. ben senin yerinde olsam bir uzmandan yardım alırdım. internetten danış cnm bilgi vericeklerdir sana

döver kabahat,bağırır küfür eder kabahat tartaklar kabahat susar kabahat...
ne kadar tahammülsüz ve şükürsüz nesiller olduk yok yere can sıkmakta üstümüze yok

son perdeyi anlatmadan gitmek istemedim
bir bahaneyle aradim konuyu en yumusak halimle sordum yine sonralar basladi ben koptum tabii beni ve evliligi bitirme noktasinda oldugunu söyledim yine sonra aksama konusuruz diyor dedim hep böylesin bu konusmanin ne sonrasi ne aksami geliyor dedim yanit yok gidiyorum dedim sesi cikmadi bikmis sadece bunu dedi bende biktinsa yokum artik dedim telefon ettim kayinvalideme gidecegimi soyledim konuyu anlatmadim biz ayni binada oturuyoruz yazik yanlis anlamasin sonra biletimi ayirttim önemli iki parca esyami aldim saat bekliyorum sanirim birazda erken cikmam gerek otobusum gec bir saate onunla evde karsilasmak istemiyorum anlayis diye ahkam kesen ben hep bir orta yok bulunur diye savunan ben megerse yolun sonuna gelmisim 11 yila yaklasan evliligimizde hic hakeret etmedik hic tersligim olmadi sanirim hatada burdaydi kabullenirim saniyorsun kabullenmis gibide yapiyorsun ama zincir bir yerde kopuyor iste

öfkeyle kalkan zararla oturur, bence böyle bir sebep için fevri davranıyorsunuz. biraz sakinleşmeyi deneyin, belki uzak kalınca sorununuz daha çözülebilir gelir size de.

isteklerimizde sadece biraz adam yerine konmak var bence konu ne olursa olsun paylasmak var.
bende soktayim zaten bu benmiyim bu benim hasanimmi ama simdi nedense bir hafifilik var kendimde adlandiramiyorum. biryandan evi inceliyom sanki burda yasamamis gibiyim benim gibi biri nasil böyle davrandi hala hayretteyim ama inadimdir gidecem bitecekse bitsin yeterki artik ne zaman sussacak ne zaman geri normale dönecek diye beklemiyecem. sadece agliyabiliyorum neden agladimida bilmiyomki

keske bu tepkiyi tanistigimiz dönemlerde verseydim belki aliskanlik haline getirmezdi
annem hep evlilik pamuk ipinde bagli durur derdi dogruymus icim kirildi yaralayim derken yaralanan ben oldum yine bu ne bicim bir hayat ya anlamiyorum

yazdikca yazasim geliyor öyle karisigimki
öyle anlamsizimki kendimi bile anlamiyorum
ne yaptim niye yaptim hic bir fikrim yok
bildigim tek sey yeter ne olacaksa olsun bunca yil ben bekledim birazda o beklesin hatta beklemsinede gerek yok aksam eve geldiginde caninin istedigi gibi susacagi bombos bir ev ve ucsuz bucaksiz bir sessizlik var

hayirli yolculuklar!!!dondugunde hersey biraktigin gibi olmayabilir? hatta donemeyebilirsin, umarim bunlari son kez dusunup cikarsin evden tatlim.

acaba bu sona farkinda olmadan alistimmida bukadar rahat gitmeye kalktim ben ne yaptim ki sadece konusmak istedim o lanet olasi sorun neyse
bu kadar önemlimiydi anlatamadi hani ben onun ceylan gözlüsüydüm söyledi yasadigimiz hersey koca bir yalan geliyor gözüme icimdeki isyan buyudukce buyuyor ama bikmis acaba benim kadar bikmismiydir bilmemki

hayirli yolculuklar!!!dondugunde hersey biraktigin gibi olmayabilir? hatta donemeyebilirsin, umarim bunlari son kez dusunup cikarsin evden tatlim.

sanirim bu yola cikanin dönmesi olmaz dejenere bir evlilik en son katlanacam sey olur. hala bir sey bekliyorum ne bekledimi bilmesemde ama yok ya o degismeli ya anlamali suskunluk nelere mal olabilir öfkeyle kallan zararla oturur derler ama öfkeli degil kirginim bunca yillarin hatrina kirginim ama yinede onu okul kantininde gördügüm an kadar cok seviyorum

hic budenli yanliz hissetmemistim kendimi her karsilastigim zorlukta hasan var demistim ma simdi onun yuzunden yasadiklarimda kimsesizim kizlarim ailem yasadiklarim ögrencilerim kayinvalidem hepsi tek tek aklima geliyor ölcüp biciyorum ama care bulmiyorum bikmis ya beyim benden mi bikmis
sanki hersey silindi aklimda tek bir söz kaldi biktim dilim durdu soramadim hicbirsey sadece kapattim
sanirim artik sacmaliyorum

ben balikesirliyim esim antepli evliligimizde kabullenilmeme olaylari cok yasanmisti birbirimizi taniyana kadar ailesi öyle iyi insanlar ciktiki sayelerinde meslekten kopmadan ikizlerim buyudu ayni apartmanda tek ev gibi yasadik biz hasan hep bir bicak sirtinda iliskilerimizi duzenledi kimse kimseye kalp kirmadi yani hersey düzgundu ve biz yeniden anne baba hayallerine dalmistik zaten hep böyle olurdu uzun metrajli romantik komedi tarzindaki evliligimiz zirt pirt cikan reklamlar misali susmalarla bölündü sonra yine toparlandi film devam etti ama sanirim ben yaslaniyorum artik birseyler degissin istiyorum ama sadece istemekle ve konusmaya calismakla kaldim susmam bile birsey ifade etmedi konusurken anlatamadiklarimi susarak anlatayim istedim ama olmadi bir hasanla bir beril askida bitecekse onada ne deyim kader

okadar salagimki hala gözüm telefonda birsey bekliyorum yine elde olmadan ama neyi degistirirki bende bu inat ondada bu huy varken

beril hanım konularınızı ve yazdıklarınızı tek tek okudum inanın bana bir dengesizlik var sizde sorun eşinizde değil sizde ya da sizin bize anlatmadığınız bir şeyler var ama acilen destek görmelisiniz saçmalamayın derhal psikoloğa gidin

beril hanım konularınızı ve yazdıklarınızı tek tek okudum inanın bana bir dengesizlik var sizde sorun eşinizde değil sizde ya da sizin bize anlatmadığınız bir şeyler var ama acilen destek görmelisiniz saçmalamayın derhal psikoloğa gidin

pardon anlamadim nasil yani dengesizligim

Konu sahibi arkadaşım,benim eşimde suskundur konuşmaktan pek hoşlanmaz.

10 yıl sonra bende senin gibi isyan bayrağını çeker miyim bilmiyorum.

Ama ki yazdıklarından şuan ki ruh durumumun iyi olmadığını düşünüyorum.

Ruh sağlığın yerinde değil,eşin tedavıyı kabul eder mi etmez mi bilmem

fakat senin mutlaka tedavi olman lazım...

Eşini bıktırmış olabilirsin,sen nasıl bıktım usandım diyorsan oda senın sürekli neden konusmuyorsun vs. gibi sorularından sıkılmıstır.

Evinide terk etme,bi duş al otur dua et içine bir ferahlık gelsin.

Çok karamsarlık sana yanlıs adımlar attırabılır.

Yok yok ciddi ciddi senin psikolojin bozuk.

Açtığın konularda yeniden anne olmak istediğini ve tedavi gördüğünü yazmışsın.

Madem eşinden şikayetcisin ayrılığı düşünüyorsun nedemeye bu bebek planları ?

Sen bizlerle dalga mı geçiyorsun?

Son düzenleme:
Yok yok ciddi ciddi senin psikolojin bozuk.

Açtığın konularda yeniden anne olmak istediğini ve tedavi gördüğünü yazmışsın.

Madem eşinden şikayetcisin ayrılığı düünüyorsun nedemeye bu bebek planları ?

Sen bizlerle dalga mı geçiyorsun?

beni yanlis anladiniz sanirim benim sorunum esimin sorunlar karsisinda susmasi beni deli ediyor olmasi bu konuda dalga gecilmeyecegini bilecek yastayim bugunku olay ani gelisen birseydi konu acilim tarihlerine bakarsan anlarsin yada yazdiklarima

Back