- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
gunaydin arkadaslar benim de sizin fikirlerinize ihtiyacim var. benim sorunum esimin sorunlarini susarak halletme yöntemi. yani bir sorun karsisinda hep susar. sorunun ne oldugu önemli degil.is, ev, kisisel, ailevi ne olursa. ama artik 10 yil sonra ben siklidim bir kac zamandirda tepkiliyim. su dönem evde yanliziz cocuklar anneme tatile gitti. okullar kapali ben calismiyorum. ramazan nedeniyle malum hep bir gerginlik var. yasadigimiz yillara bakildiginda buyuk problemler yasamadik yada esim yasatmadi birsey kültür farkliligimiz, benim ailem onunki sorun olmadi. hasan hep bir sinirla ayirdi evini digerlerden fazla insan icimize sokulmadi fikren. önceden esim sustugunda yada küstügünde ben ustelerdim konusalim, paylasalim diye ama o yaklasmazdi, sonra neyse kendi icinde halldince film kaldigi yerden hicbirsey olmamis gibi devam ederdi. ama sanirim ben degisiyorum simdilerde o susunca ne oldu diyom yine herzamanki cevaplarla karsilasinca elimde olmadan ben suskunlastim dahasi kendimi odaya mutfaga kapatiyom.ama malesef sanirim bunun bile farkina varmiyor.istiyyorumki gelsin niye sustumu sorsun.hani ugrassin ama yok, dunde yine böyle bir gundu. ögleden sonra is icin birileriyle konustu biliyorum yine bir cikmazi var.ama butun aksam hic konusmadim ben kitap okuyordum geldi cay kahve icermisin dedi. istemeyerek git basimdan ne cayi ne kahvesi dedim. sonrada bayagi söylendim nasilsin ne oldu demek yerine caymis kahveymis diye. sonra yine o gicik oldugum sessizlile bogustum.yatma zamani geldi yatti ve ben kalkip baska odaya gittim. cok bekledim bir ses cikacak ne oldunu soracak yada baska bir sey iste. ama olmadi sabah oldu o gitti ben kalktim yine bu sessizlikle kalakaldim. ben nerde yanlis yaptim susma moduna gecmesemiydim. yada yillarin aliskanliginimi bekleseydim yine geldi birsey olmadi aylaylom. sanirim artik alinganlasiyorum. yaptigi hersey bana ters geliyor paylasmadindan. bizher kosulda bu hayati beraber gögüslemek uzere evlenmedikmi. esimin beni sevmesine asigim ben. resmen iliklerinize kadar hissettirir. sanki dunyanin merkezi sizsinizdir. ama bu durmlarda hep acabalar yasarim o adamla bu ayni kisimi diye. bazen karsima alip konusmak isterim sikildinmi bitirelim diye. ama sonra sihirli bir degnek dokunur biz yine gullük gülistanligiz.ama sikildim dedim ya.sizde de böyle durumlar olurmu. yada ne yapmaliyim bir fikir verin beni okudunuz icin sagolun..