eşimin sohbet sitesinde üyeliği var!!!! Nasıl güvenicem artık!!!

bu yoruma katıldıgımı belırtmeden yapamıcam :)

ben de aynen sızın gıbı dusunuyorum .aldatan erkegın hıc bırsey olmamıs gıbı

kadından herseyı unutmasını ıstemesını cok buyuk bencıllık olarak goruyorum .

bır tarafta kadına aslında goz dagı verıyor ; cunku erkek, gıdecek kadını gıtmeyecek

kadını cok ıyı bılıyor .hanı bız deriz yaa ; bıraz surundureyım oyle affedeyım dıye

ekek bu numarayı yemıyor .gıdecek kadın hıc konusmasına bıle ızın vermez cekıp

gıdıyor,o yuzden kalacak kadını cok ıyı bılıyorlar .huzurum bozulmasın dıye de

goz dagı verırcesıne ; "hayatım herseyı unut ılıskımız yıpranmasın "dıyorlar .

bunu dıyerek aslında kadına bıtecek korkusunu yasatmaya calısıyorlar .

yanı aldatan erkek oluyor, sıkıntıyı ceken, aman eşime bu sıkıntımı yansıtmayım

yoksa ılıskı bıter dıye kasım kasım kasılanda kadın oluyor .gercekten cok

buyuk bır bencıllık bu .ben de buna benzer bır durum yasamıstım gecmıste .

ben aldatıldıgımı ogrendıgımde terkettim .ama ex sevgılım kendıne zarar verdı hastanelık

oldu .ben de gıttım hastaneye . yatagında tutmus elımı pişkin pıskın

" hayatım bır daha olmayacak soz verıyorum ,n'olur benı bırakma guven bana ,ve

butun bu olanları yasanmamıs say hatırlama "dedı .o an tabı benım sarteller attı :)

adam aldatırken hıc ılerısı ne olur dıye dusunmesın ,aldattıktan sonra da aldatılan taraf

herşeyi bır an da unutsun gitsın .ohh ne guzel valla .

yasanmamıs saymayı ben de cok ısterdım ama soylemesı kolay sadece .

boyle bırsey ıstemesı cok buyuk bır bencıllıktı .yapamayacagımıda bıldıgım ıcın

zor bır sekılde ayrıldık .

Son düzenleme:

sizin yaptığınız yorumlara bayılıyorum ya..

herkes beğeni ve ilgi bekler hele erkeklerin doğasında var bu; pişman olmuş temcit pilavı gibi ısıtıp koyma adamın önüne asıl o zaman soğutursun, ve bu sefer pişmanda olmaz, ona baktığında anın huzurunu, aşkının güzelliğini mutluluğunu düşün bırakıp gitsen nolcak yenisine alışmak şu bu boşver yoksay yoksa ayrılıp kendi kendini yer durursun:) yalanmı...

eşin çok pişman olmuş, çok yalvarmış, o yüzden ikinci bir şansı hakediyor. sadece sanal ortamdan ibaret kaldığını da söylüyor. sırf bu yüzden evlilik bitirilmez tabiki. ama çok iyi anlıyorum seni. güven gitti mi geriye gelmesi o kadar zor ki. bir yerde şöyle bir tanım okumuştum: güven, koca bir elbise çuvalının içine atılan minicik bir güvedir. içten içe çuvalı kemirir durur. sonra bir bakarsın ki geriye bir şey kalmamış. senin de içine bir güve düştü şimdi. ya onu ordan çıkaracaksın, ya da kuşkularınla ilişkinizi tüketeceksin.

tam anlamıyla güvenmeni tavsiye etmem ..başıma geldiği için biliyorum.önce sohbet siteleri ile başladı bende de herşey sıkıldım ölesine girdim kimsenin eli elime bile değmedi sadece ölesine üye oldum.yeminler vs vs...i süre sonra sevgi alışaknlığa monotonluğa düşünce yeniden başlayacak ..bir arkadaş ortamı,bir zihniyeti bozuk bayan eminim ki karşısına çıktğında da ileride hayır demeyecektir.o siteye ye olması sana bir sinyal olsun...bu adam yeni heyecan arayışında demekki...bir daha yakalarsan asla affetme arkadasım...ben affettım sımdı guvensız hır gurlu her gun mutsuz oldugum bır evlılılıgım var...cunku esıme guvenmıyorum....senı daha cok uzmek ıcın yazmıyorum asla hıc bır erkege yuzd yuz guvenılmez asla bu hataya dusup kendını ona baglama ..hayat ta hersey bızler ıcın

Konu eskiymiş....................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…