eşimin sohbet sitesinde üyeliği var!!!! Nasıl güvenicem artık!!!

o tür bir siteye fotoğrafını koyması ve kadınların beğenilerini toplamaya çalışması için değil ordakiler genelde cinsel arayış içersindeki kadın ve erkekler oluyor .tabi istisnalar dışında .sizin eşinizde evli sonuçta çok açık niyeti .affetmişsiniz sizin bileceğiniz iş ama uyanık olun bence .insanlar o sitelere ne için girdikleri belli kimse beni beğensinler pohpohlasınlar diye üye olmaz .umarım bidaha tekrarlamaz .

unutamıyorsun canım bende aldatıldım kocam her ne kadar ben seni aldatmadım desede ona inanmıyorum aklımdan hiç çıkmıyor sana tavsiyede bulunamıyorum maalesef ama seni çok iyi anlıyorum.Allah yardımcımız olsun

canim maksadim seni uzmek degil ama bir soz vardir; "Guven Duygusu Bir Kez Kaybedilir ve Sonrasi Hep Suphedir." eski sen olamayacaksin bunu hicbir zaman unutmayacaksin (esin seni hic aldatmayacak olsa bile)

AL İŞTE YİNE BİR ÜYELİK OLAYI DAHAAA bu konuda çok hassasım çünkü 1,5yıllık ilişkim geçen haftalarda arkadaşlık sitesi üyeliği yüzünden bitti. hemen o anda şifresini girecekti ve sen bakacaktın oraya sohbeti olmuşmu olmamışmı,benimkinden şifreyi istedim vermeyince bitti çünkü gerçekten güven olmayınca herşey bitiyor birdaha nasıl güvenecektim naptığını nerden bilecektim şifreyi vermedi demek ki bişiler vardı saklamak istediği. evlilik olsaydı tabi böle başıma buyruk bitiremezdim ama ilk hatasında da yakardım çırasını

Prenses006, şifresini girdim baktım üstelik o anda olduğu için herhangi bişeyi silme durumu da olamazdı, baktım sohbet geçmişinden yazılanlara ve onun yazdıklarına, dediğim gibi yakışıklı olduğu, onunla olanın şanslı olduğu, ya da bu tür bazı iltifatlar vs... Ne eşimin ne de yazanların herhangi bi görşme buluşma seks vs konuşması yok. Bunun hata olduğunu kabul ediyor ama asla tel veya yüzyüze görüşmediği konusunda ısrarcı. Onu iyi tanıyorum hatalıysa suçluluğu her halinden belli oluyor, ama herhangi bi konuda suçu hatası yoksa asla o konuda taviz vermiyor, haksız yere suçlanmaktan nefret ediyor çünkü. Maillerini bilirim, teli asla kapanmaz sessize alınmaz vs... Hatasını biliyor ve telafi etmek içn her şeyi yapacağına her şeye hazır olduğuna ve tekrarlanmayacağına inanmamı istiyor.

siz coktan affetmissiniz ve unutmaya hazirsiniz zaten olup biteni.yani zaten ikna olmussunuz.niye hala kafanizi karistirmaya ugrasiyorsunuz anlayamadim ben?

bak bir gün bizde eşimle youtube dan bir video izlerken sayfada hatice sen olarak face girişi gördüm ve ertesi gunu merak edip o isme baktım birde ne göreyim o isimde esimin eski sevgilisi ekli ve iş yerinden bir bayan var benimde bildiğim onuda eklemiş tabi ben mesaj attım şok oldu ve ben tam pılımı pırtımı almış gidiyoken kapıya geldi ağlayarak önce işyerindem bi kadın bilg.dan nete giremedi benim bilg dan girdi dedi ve ben ertesi gun işyerini aradım ve bu isimde bi çalışan olmadını sölediler ben bunu söyleyince bukez tmm anlatıyorum kızacaksın diye söylemedim dedi.bunun işyeri ark ları eski sevgilisinin seminerini merak etmişler ve buna sahte hesap acalım yardımcı ol demişler buda guuya sahte hesapla ondan bilgi almak için açmış yeminler özürler işyerinden bi bayan aradı ama hala mechul eşimin aratmadığı neymiş özür dileriz biz yaptırdık vs vs.. şuan guvenimde inancımda sıfır zaten sorunlarla dolu bi evlilikti ve bitirmeyi düşünüyorum artık sevgim kalmadı ve çok yıprandım.guven saygı sevgi yok olunca hersey bitiyo..

walla canım gecmıs olsun
su sanal alem cogalalı ne ılıskıler ılıskı oluyor ne sevgıler sevgı..
kac yuva daha bu tartısmaları yasıyacak bılmıyorum..
ben yasamadım yasamakta ıstemıyorum ama..
esının cok pısman oldugunu bende hıssettım..
kendıne acı cektırme daha fazla...
br yontem solıyebılırım sana benım arkadasım yapıyordu...
her aklına ıhanet geldıgınde suratına dımdık bakıyordu yarım saat falan aklından eksılerı artıları getırıyormus..
ıcınden senden nefret edıyorum sen bana bunları yaptın dıye her seferınde konusuyormus..
su an ıyıler bıldgım kadarıyla bı dene ıstersen sende..
en azından ıcıne atmaktansa kendı kendne konusmak rahatlatır gıbı gelıyor..

zor oluyor gercekten bende bızzat yasadım benımkı daha farklı tabı daha derın hatta bıyerde yazdım paylastım ayrıldım bugun le 3 gun oldu halen ofkelıyım ve ııcm cok acıyor ama hıc bısekılde affetmeyı duusnmuyorum suan sadece tek ıstegımm yalvarsın yakarsın o pısman olmus halını gorup yuzune tukurmek ıstıyorum...

Gerçekten çok zor bir durum. Benim de başıma geldi evli değildim ama oldukça uzun ilişkiydi, sonra şansıma 2. si de öyle oldu. Artık güvenemiyorum kimse olmasın derken şimdi güzel giden bir ilişkim var. Ama içimi hep kurt kemiriyor, paranoyak oldum desem yeri. Karşımdaki insana da ayıp ediyorum diyorum her düşündüğümde bu konuyu ama malesef giden insanlar güveni de götürüyorlar kendileriyle birlikte. Bırakmak ta çözüm değil, devam etmek te sanırım. Kafada bitirmek gerekiyor. Umarım eşiniz bu konuyu bir daha aklınıza getirecek harekette bulunmaz, güveninizi her daim yüksek tutar. Yazdıklarınızdan hissettiğim kadarıyla siz de eşinizi bırakamayacak kadar çok seviyorsunuz.

zaten bız bayanlar cok sevdıgımızden herseyı goz arda edıp defalarca sıneye cekıp affedıyoruz.....acımasız dunya cok sevdıgımız ıcın bıle en buyuk cezayı bıle bazen veremıyoruz askımıza sevgımıze kıyamıyoruz nedır bızım bu cılemızzz.....

aldatan erkeklerinde biri başka bir şey soylese şaşırırım valla .

cok tanıdık hıkaye cok tanıdık cumleler bunlar .yanı esınızın soyledıklerı ..

aldattıktan sonra hep aynı seylerı soylerler ; ayaklarına kapanayım affet,

seni bır daha hayal kırıklıgına ugratmayacagım ,ugratırsam soyle boyle olsun ,

sadece bir meraktı ,aldatmaya yeltendım ama vallahı yatmadım kalkmadım (

yatmamıstır dogru cunku kız pas vermemıstır , pas verse kosa kosa gıderler ya neyse ) ,

lutfen bunları unutalım ,sana kendımı ıspatlıyacagım .. v.s... bu boyle gıder .

senı soyledıklerım tatmin etmeyecek bılıyorum ama uzgunum aldatan erkekler hep

boyle dıyor .sonuc yıne aldatıyorlar ,sensız yasayamam olurum dıyenler yıne

yasıyor .olan kısacası yıne kadına oluyor .umarım eşiniz sozunde durur .

sızınde artık sonsuz guvenecegını sanmıyorum ,ınsanın ıcıne o kusku bır kere

gırdın mı bır daha guvenemıyor ınsan .

her erkk aldattıgı ögrenılınce karısının agagına kapanmaz benı affetde demez hele ki eşini sevmiyosa hiç demez terk eder gider yada aldatmaya devam eder öyle yalvarmaz yanı hem biz nerden biliyoruz belki bizim eşlerde öyle yapıyor biz görmuyoruz duymuyoruz bize kolay geliyo söylemesı ama yasayan anlar erkkler zevk için egosu için yaparlar yaptıklarındada adam mış gibi övünürler ama senı eşin sevmese okadar dil dökmezdi sevse niye üye olsun diye düşünüyosan sennde dediğin gibi adam begenılmeyı seviyo özgüvenı var yakısıklı bide meraktan demiş galiba merk ediyolar işte yanı en basit örnek tvde acık sacık bi kadın cıksa hepsinin dibi düşüyo bakıyolar yorum yapıyolar bence fazla kafana takma sen iyi yapmıssın tavrını koymussun bndan snra öyle bişeye cesaret edemez eger ederse bndan snra düşünürsün napıcanı ama suan huzurunu bozma unutmaya calıs cnm her erkek öyle inan benm kocam yapmaz diyemem ki nefs erkek zevk cinsellik bunlar varken ben emın konusamam Rabbim nefsimize hakım olmayı nasip etsn inş..

dedi dedi dedi bunları uzun uzun yazmana gerek yok ki sen inandınmı o önemli yakalanınca ne diyecekti zaten

dedi dedi dedi bunları uzun uzun yazmana gerek yok ki sen inandınmı o önemli yakalanınca ne diyecekti zaten

En azından başkaları gibi yok arkadaşım girmiş yok yanlışlıkla olmuş, yok şifremi öğrenmişler falan diye saçmalamadı, dürüst olduğu için ona bi şans verdim. dürüst oldu hatasının köpek gibi farkında, olanı olmayanı anlattı, saçma sapan bahanelerle gelseydi özürünü bile dinlemezdim.

aynen cnm bosver sen adam senı seviyo işte benm kocam yapsa o kadar yalvarmazdı yanı eminim gecenlerde bi yerde duydum kocası aldatıyo kadının resmı telefonda ama arkadasımın sevgilisi diyo karısına kadında inanmıs galiba yanı böyle seyler deseydı kendını basitleştirrdi bence sen anlarsın zaten bndan snrakı davranıslarından psikolojısınden anlarsın cnm iyi geceler daha fazla düşünme üzme kendını

yapmayın arkadasım yaa :))

elbette baska bırıne aşık olan adam ,tabıkı de ozur dılemez

ayrılmak ıstıyorum der cekıp gıder .

ama evlılıgını/ılıskısını bıtırmek ıstemeyen adam ,baska bırıne asık olmadıgı taktırde

sadece gecelık ılıskıler yasamak ıcın aldatma ıslerıne girişip yakalanırsa

aynen bu sekılde ozurler dıler .ayaklarınada kapanır ölüyorum geberıyorumda der

der de der yanı.

"Sadece bi boşluktu bi meraktı dedi, asla görüşmedim kimseyle dedi seni aldatmadım dedi. Asla da aldatmam dedi, kimseye dokunmam kimsenin olmam dedi. sensiz olamam dedi."

saçma sapan bahanelerle gelseydı asla sans vermezdım demıssınız ama,

bu kırmızılı sıze aıt olan cumledekı kelımeler cok sıradısı bahaneler mı oluyor :44:

genelı hep bosluktaydım demez mı zaten :44:

benı yanlıs anlamayın amacım sızı incitmek degıl ,fakat gerek zamanında kendı yasadıgım

ılıskıden olsun gerekse çevremde görduklerım ve kk da okudugum konulardan olsun, bu

aldatan erkeklerden ve sözlesmıs gıbı yakalandıklarında hepsinin aynı cumlelerı

soylemelerınden valla bana gına geldı :)

neyse umarım sızı tekrar uzmez .ve en kısa zamanda eskı huzurunuza umarım

kavusursunuz .

Son düzenleme:

kırmızıyla işaretlediğim yerlerde şöyle bir tespitte bulunuyorum; eşinizin yaptığı bütün hatalara bir sebep, bir toz konuduramamazlık var..sizi aldattığı apacık ortada..galiba size göre bu aldatma sayılmıyor..neyse olan olmuş..kafanızdan silmeniz mümkün değil, en ufak bir şeyden kuşku duyacaksınız..güvenmeniz biraz zaman alacaktır..keşke hemen affetmeseydiniz..kocanız "eşim nasıl olsa affetti beni, yine affeder" mantığıyla hareket edebilir..biraz burnunu sürtseydiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…