- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi blueberries
bu yoruma katıldıgımı belırtmeden yapamıcam :)güveninizi kaybettiren oysa kazanması gereken de o.
keşke hemen affetmeseydiniz, ama olmuş. zamanla size güveninizi geri kazandırması gerektiğinin farkında olmalı. çok uzatmadan konuyu bi kerelik olsun açabilirsiniz, onu affetmeye gönlünüz olduğunu ama bunu ancak affedilmeye değer olduğunu gördüğünüz zaman yapabileceğinizi, onun bu davranışıyla güveninizin yıkıldığını ve yenisini inşa etmesi gerektiğini söylemelisiniz bence.
yapan erkek ama kadın affedip kendi kendine unutmak zorunda, bu bana çok saçma geliyor, eğer o güveni geri kazandıramazsa ve hep bir kuşku kalırsa demek ki o güveni sağlayamıyor demektir ve sonrasında gerekirse ayrılık olur. ama bunun tüm yükü kadına yüklenemez. erkek yapacağını yapıyor, kadından affedip bir daha o konuyu dillendirmemesi bekleniyor bu çok büyük bencillik bana göre böyle bir ataerkil düşünceye karşıyım, eğer suç varsa cezası da kalbini tekrar kazanmak olmalı. tabi ki de kendi kendine o güveni tekrar oluşturup bunu içinden atamazsın sakın kendini suçlama.çünkü insansın ve insani duyguların ona güvenmek için sebep arıyor ama o sebepleri bulamazsan güveni de sağlayamazsın o sebepleri sana verecek olansa eşin olmalı. o hayatına hiçbirşey olmamış gibi devam ederken, senin kendini yiyip bitirip kuşkuyla ilişkini devam ettirmeye çalışıp bir de bu konuyu açmadan onun gönlünü hoş etmeye çalışmanın beklenmesi haksızlık.
ben de aynen sızın gıbı dusunuyorum .aldatan erkegın hıc bırsey olmamıs gıbı
kadından herseyı unutmasını ıstemesını cok buyuk bencıllık olarak goruyorum .
bır tarafta kadına aslında goz dagı verıyor ; cunku erkek, gıdecek kadını gıtmeyecek
kadını cok ıyı bılıyor .hanı bız deriz yaa ; bıraz surundureyım oyle affedeyım dıye
ekek bu numarayı yemıyor .gıdecek kadın hıc konusmasına bıle ızın vermez cekıp
gıdıyor,o yuzden kalacak kadını cok ıyı bılıyorlar .huzurum bozulmasın dıye de
goz dagı verırcesıne ; "hayatım herseyı unut ılıskımız yıpranmasın "dıyorlar .
bunu dıyerek aslında kadına bıtecek korkusunu yasatmaya calısıyorlar .
yanı aldatan erkek oluyor, sıkıntıyı ceken, aman eşime bu sıkıntımı yansıtmayım
yoksa ılıskı bıter dıye kasım kasım kasılanda kadın oluyor .gercekten cok
buyuk bır bencıllık bu .ben de buna benzer bır durum yasamıstım gecmıste .
ben aldatıldıgımı ogrendıgımde terkettim .ama ex sevgılım kendıne zarar verdı hastanelık
oldu .ben de gıttım hastaneye . yatagında tutmus elımı pişkin pıskın
" hayatım bır daha olmayacak soz verıyorum ,n'olur benı bırakma guven bana ,ve
butun bu olanları yasanmamıs say hatırlama "dedı .o an tabı benım sarteller attı :)
adam aldatırken hıc ılerısı ne olur dıye dusunmesın ,aldattıktan sonra da aldatılan taraf
herşeyi bır an da unutsun gitsın .ohh ne guzel valla .
yasanmamıs saymayı ben de cok ısterdım ama soylemesı kolay sadece .
boyle bırsey ıstemesı cok buyuk bır bencıllıktı .yapamayacagımıda bıldıgım ıcın
zor bır sekılde ayrıldık .
Son düzenleme: