- 13 Haziran 2011
- 12.655
- 7.691
- 448
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
-
Yazdığım gibi benim kabul edemiyeceğim bişeydi ya benimle olucaktı yada sigaraylaNasıl başardınız ya bıraktırma bize de anlatın
Görüldüğü gibi bıkaramıyorum hikayesi korkuya kadarmış insan istediği zaman bırakır bu kadar netBabam da sigara tiryakisiydi, anjiyo olunca dank etti, bıçak gibi kesildi sigarası.Çok da iyi oldu, akciğer kanserine kadar yolu var bunun. Ben de bir ara tüttürdüm 1-2 tel ama saçma sapan bir şey. Bir daha asla. Hiç de zevkli değil. Sağlık gibisi var mı?
Nasıl bi uygulama acaba, bırakması garanti mi ?benim nişanlım da cok sigara iciyodu bırakması icin kac kere uğrastım :/ ta ki biorezonans denen seyi duyana kadar. Hic inanmayarak gitmiş olmamıza rağmen nişanlım tek seansta sigarayı bıraktı, Atasehirde Biosante diye bir yer kesinlikle tavsiye ediyorum, ben de kilo vermek icin gitmeyi düşünyorum, gittiğimizde aynı yerde o şekilde kilo veren biriyle tanıştım, zaten yıllardır kilo problemim var nişanlımı gördükten sonra kilo vereceğimden eminim :)
benim nişanlım da cok sigara iciyodu bırakması icin kac kere uğrastım :/ ta ki biorezonans denen seyi duyana kadar. Hic inanmayarak gitmiş olmamıza rağmen nişanlım tek seansta sigarayı bıraktı, Atasehirde Biosante diye bir yer kesinlikle tavsiye ediyorum, ben de kilo vermek icin gitmeyi düşünyorum, gittiğimizde aynı yerde o şekilde kilo veren biriyle tanıştım, zaten yıllardır kilo problemim var nişanlımı gördükten sonra kilo vereceğimden eminim :)
Olabilir, hiç dikkat etmedim konunun ne zaman açıldığınaumarım konu reklam amaçlı hortlatılmamıştır
bence öyleumarım konu reklam amaçlı hortlatılmamıştır
Ayy bu kadar da yazdım yabence öyle
Burda bir üyede okumuştum.kendini şartlamaya başlamış.her sabah kalkmış misal temmuzda sigarayı bırakıyorum demiş, sesli söylemiş aynada söylemiş , sigara içerken söylemiş vs vs . Beynine yerleştirmiş kısacası .Bunu 3/4 ay önceden başlamış yapmaya.ve temmuz 1 , sigara finish.Canı bile çekmemiş öyle diyorAyy bu kadar da yazdım ya
Yinede sigarayı bıraktırmayla ilgili yorumlar gelse...
İnşallah, ama eşimde etkili olmaz diye düşünüyorum, daha etkili mesela devlet hastanesinin verdiği ilaçlar nasıl?Burda bir üyede okumuştum.kendini şartlamaya başlamış.her sabah kalkmış misal temmuzda sigarayı bırakıyorum demiş, sesli söylemiş aynada söylemiş , sigara içerken söylemiş vs vs . Beynine yerleştirmiş kısacası .Bunu 3/4 ay önceden başlamış yapmaya.ve temmuz 1 , sigara finish.Canı bile çekmemiş öyle diyor
Bende aynısını 2017 yılı için düşünüyorum.Şimdiden başladım yeni bir yıl , sigarasız bir hayatinşallah başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?