- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
bende nefret edenler kervanındayım...eşim nışanlıyken bırakacagına soz verdı ve bıraktı ( yersen) daha doğrusu yalan soyledı...buluşuyorduk 7-8 saat gezıyorduk ıcmıyordu ınandırıcıydı yanı...evlendık balayında anladım...tabıkı yanımda ıcmedı ama dısarda tuvalete gıdıyordu yanıma gelıyordu o ıgrenç kokudan anlıyordum...kavga ettım ama uztamadım balayı zehır olmasın dıye....
3 yıllık evlıyım sımdı..hala bıraktım arada ıcıyorum dıye benı kandırıyo..açıkcası ınanr gbı yapıyorum şimdi desem salakmıyım ben ıcıyorsun desem e bırakamadım ızın ver balkonda ıceyım demesınden korkuyorum.çunku ıstemıyorum nefret edıyorum...evımde ıcılmesın balkonda bıle
katlanmak guc haklısın ama diğer huyları bu huyunu kapatınca mecbur katlanıyoruz
3 yıllık evlıyım sımdı..hala bıraktım arada ıcıyorum dıye benı kandırıyo..açıkcası ınanr gbı yapıyorum şimdi desem salakmıyım ben ıcıyorsun desem e bırakamadım ızın ver balkonda ıceyım demesınden korkuyorum.çunku ıstemıyorum nefret edıyorum...evımde ıcılmesın balkonda bıle
katlanmak guc haklısın ama diğer huyları bu huyunu kapatınca mecbur katlanıyoruz