• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin sigarasına dayanamıyorum

Ben de 4 gündür icmiyorum çünkü ikinci cocuguma hamileyim. Gebeliği öğrenince 5 gun kadar gunde ikiye dusurdum. Sonra vicdanen rahatsiz oldum. İlk gebeligimde de sigarayi birakmis,neredeyse bir sene içmemiş sonra geri dönmüştüm.

Bu sefer kolay biraktim. 4gundur çok rahatim. İnsaAllah bundan sonra hic sigara icmem.

Demem o ki zor ama imkansiz değil.

Ilk zamanlar icime cekmiyorum ki ya öyle arkadaslarla ortam diyordu. 9 sene oldu gün geliyor iki paket iciyor. gecen hafta yarim pakete düştü diye sevineyazdim.
Birakmayi istiyor mu istemiyor mu bunu sorun.
Istiyorum diyorsa tedavi olsun.
Istemiyorum diyorsa neden oyaladin o zaman deyin.

Nasıl bi uygulama acaba, bırakması garanti mi ?
biz de kafamızda bu sorularla gitmiştik, inanarak değildi çok da açıkçası ama diyorum ya tek seansa girdi, bi daha da içmedi. zaten biz gittiğimizde de bize bir seans yetecek demişlerdi.

Olabilir, hiç dikkat etmedim konunun ne zaman açıldığına :KK22:
kilo vermek için gideceğimden böyle kilo verenlere bakınayım dedim bu yazıyı görünce de fayda görmüş biri olarak yazmak istedim. sonuçta tercihe bağlı bir şey bu, biz net bir sonuç aldık hem de bir seferde neden başkaları da bilmesin, kurtulmasın ki..

Back
X