- 2 Haziran 2017
- 147
- 77
- 98
- Konu Sahibi Kaplagrisi
-
Hayır tam olarak öyle değil ilgisizliğini sevmiyor oluşuna bağlıyorum diğer kişi zamaninda başkasını severken benimle mi evlendi diye düşünmüştüm onu yazdim sadece şuan o bayanla ilgili bir düşüncem yok inanin dışarıdan kizilacak safliklar var biliyorum ama severken bunlari yasarkem mantikli olamadim gerçeğin yüzüne sertçe çarpılmasıyla yüzleşmek için yazdım buraya sanırım.8 yıl olmuş evleneli neden eşinizin bencilliklerini 8 yıl önceki kişiye bağlıyorsunuz
Sehirde calisiyordum fabrikada servis varınmış köye çiftçilikte babasina daha cok yardim etmesi için ve eşim köydeki arkadas ortamını bırakmadığı için köye evlendim burda hataliyim ama inanin böyle olacagini bilemedim ve sevdiğim zaman herkeze böyle fedakar oluyorum yani bu fedarkarliklar beni mutsuz bir hayata sürükledi.Seven bir insan karsidakine böyle davranmiyor üzgünüm. Ayrica neden köye gelin gittiniz anlamadim. Siz ne olarak calisiyorsunuz orda?
Sehirde calisiyordum fabrikada servis varınmış köye çiftçilikte babasina daha cok yardim etmesi için ve eşim köydeki arkadas ortamını bırakmadığı için köye evlendim burda hataliyim ama inanin böyle olacagini bilemedim ve sevdiğim zaman herkeze böyle fedakar oluyorum yani bu fedarkarliklar beni mutsuz bir hayata sürükledi.
Çok doğru söylüyorsunuz sevdiğim için yaptığım fedakarliklar beni mutsuz bir hayata sürükledi.isteklerimi hep söyledim ona hep bahaneler buldu ama şimdi biraz değişti şehirdeki evimize gidicez diyor ama kiracı çıkmadı ama okadar saf yerine konulduğumu hissettim ki yillarca kiracimi cikmadi onlarin isine mi öyle geldi bilemedim.cocugumuz oldu 1 yasinda o doğduğundan beri değişti benin isteklerimde dinlemeye yapmaya başladı insallah ben kendimi düşünmeyi oda fedakarlik yapmayı öğrenir.Bunu sadece eşinizin isteklerini yapmaktan vazgeçip, hayatı birazda kendiniz için yaşamaya başlayarak anlayabilirsiniz, siz bu hayattan ne bekliyorsunuz, şehirde mi yaşamak istiyorsunuz, istediğinizi almak mı istiyorsunuz , eşinizle kaliteli zaman geçirmek, tatillere mi gitmek istiyorsunuz, bunları bir bir belirleyin, eşinizi çekin karşınıza konuşun, şartlarınızın sunun , bunlar olmazsa bu evliliği devam ettirmeyeceğinizi, böyle mutlu olmadığınızı, tek taraflı fedakarlıkla bu işin devam etmeyeceğini belirtin, eğer sizi seviyorsa kaybetmemek için bence son derece makul olan şartlarınızı kabul eder, yok kabul etmiyorsa düşündüğünüzde haklısınız, o zaman sizde önünüze bakar en azından paranızı, hayatınızı,sizi umursamadan kendi keyfi için kullanan kocanıza değil kendi mutluuğunuza harcarsınız.
Olay direk bu aklımın bana söylediği dr bu.yorumunuz için teşekkürler.Suc sizde. Esinizin ve ailesinin her dedigini kabul etmissiniz bastan.
Bence esiniz ne eski iliskisindeki kadini nede sizi seviyor.
Ailesi onu bencil yetistirmis. Köye tasinmaniz ve maasiniz kocaniza vermeniz büyük hata.
Bundan sonra kendi isteklerinizi dile getirmekten cekinmeyin.
Evet cok haklisiniz kesinlikle fedakar olmak kötü bir huy değil bende yanlış insanlara bu huyumu kullandigim için üzgünüm.tesekkurler yorumunuz için.Fedakarli olmaniz kötü bir huy degil ki. Sadece esiniz buna layik degil gibi
Yazın tabiki ama sadece sürekli normal.hayatta da herkeze karşı böyleyim aptal değilim aslında bana göre insan kiramiyorum cevremde herkeze karşı kolayca fesakarlik yapiyorum aklim bana sert cevaplarla dövüyor zaten ama kalp ağrısı beynimi dinletmiyor ben bu yüzden hak ettim belki bunlari ama degistiremedim kendimi elimde değil.ne söyleseniz haklı olacağınızı düşünüyorum zaten kalbim belki iyi seyler de yazan olur die beni kandirdigi icin yazdim beraya belki ama beni tek kandiran kalbim aslinda.Gercekten sert mesajlar alip kendinize gelmek istiyor musunuz? Biraz sert yazacagim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?