• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin saplantısı ile başedemiyorum

bulutsy

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
12
0
16
İzmir
merhaba..burada yeniyim. İnceledikten sonra bir yardımı olur umuduyla yazıyorum. Eşim iki yıl kadar önce birine ilgi duymaya başladı. Ben hisseder hisetmez sorduğumda inkar etti. Bu yıl içinde de olayı ortaya çıkardım. Kısa bir dönem karşılıklı yaşamışlar. Aşık olduğunu, bir hata olduğunu , geçeceğini söyledi.
Ama o lafın üstünden çok zaman geçmesine rağmen görüştüğünü öğrendim. Karşı taraf beni aradı. Eşimin kendisine ısrar ettiğini kendisinin istemediğini söyledi. Gizlice tel. konuşmalarını incelediğimde kadının doğru söylediğini anladım. Eşim ona ne kadar aşk dolu mesaj gönderiyorsada da o küfür ve lanetlerle geri dönmüş. Eşime niye böyle yapıyorsun dediğimde kendisini tutamadığını söyledi. Her gün içiyor. Sonra da ona mesaj yağdırmaya başlıyor. Ne aile hayatımız kaldı ne de başka birşey. Tehdit ediyorum içersen bu evden gidersin diye yine içiyor. Her akşam sarhoş, elinde telefon... kadın telefonunu açmayınca telefonları kırıyor. kaç tel. kırdı bilmiyorum. Anti depresan kullanıyordu onu da bıraktı. Sürekli ölümden bahsediyor.
Ben zaten onu içimde bitirmişim ancak devamli sarhoş ve bunalımda olması yüzünden evden kovamıyorum. Geçen gece eve almadım .Gidip bir yerde kaza yapacak da çocuğumun yüzüne nasıl bakacağım diye eve aldım tekrar. Çıldırmak üzereyim.
Lütfen bana bir akıl verin

merhaba..burada yeniyim. İnceledikten sonra bir yardımı olur umuduyla yazıyorum. Eşim iki yıl kadar önce birine ilgi duymaya başladı. Ben hisseder hisetmez sorduğumda inkar etti. Bu yıl içinde de olayı ortaya çıkardım. Kısa bir dönem karşılıklı yaşamışlar. Aşık olduğunu, bir hata olduğunu , geçeceğini söyledi.
Ama o lafın üstünden çok zaman geçmesine rağmen görüştüğünü öğrendim. Karşı taraf beni aradı. Eşimin kendisine ısrar ettiğini kendisinin istemediğini söyledi. Gizlice tel. konuşmalarını incelediğimde kadının doğru söylediğini anladım. Eşim ona ne kadar aşk dolu mesaj gönderiyorsada da o küfür ve lanetlerle geri dönmüş. Eşime niye böyle yapıyorsun dediğimde kendisini tutamadığını söyledi. Her gün içiyor. Sonra da ona mesaj yağdırmaya başlıyor. Ne aile hayatımız kaldı ne de başka birşey. Tehdit ediyorum içersen bu evden gidersin diye yine içiyor. Her akşam sarhoş, elinde telefon... kadın telefonunu açmayınca telefonları kırıyor. kaç tel. kırdı bilmiyorum. Anti depresan kullanıyordu onu da bıraktı. Sürekli ölümden bahsediyor.
Ben zaten onu içimde bitirmişim ancak devamli sarhoş ve bunalımda olması yüzünden evden kovamıyorum. Geçen gece eve almadım .Gidip bir yerde kaza yapacak da çocuğumun yüzüne nasıl bakacağım diye eve aldım tekrar. Çıldırmak üzereyim.
Lütfen bana bir akıl verin
ben bu senin yaşadığının tıpatıp aynısını 10 sene önce yaşadım ama aynı..kızım senin adam resmen aşık olmuş..eşi yani sen ve aşık olduğu iki kadın arasında kalmış..kendide geçeceğini umuyor..geçer geçerde seni yıkar geçer..benim herif telefonunu gece bile paçasının yastığının altına saklardı..bırak gebersin ala koca bulursun..ben iki çocuğum için evli kalmaya devam ettim birde çaresizlikten..o bana yaşattıklarını unutmadım..eller bana hayrandı o başkasına..az bir zaman kaldı boşayacağım bu herifi..çünkü nefret ediyorum bu adamdanda anası olacak cadalozdanda..bana 22 yıl kan kusturdular..hiiiiiiç üzülme kendini yıpratma..o zamanlar hasta olmuştum çünkü ummuyordum bana bunu yapmaz diyordum..öyle bir yaparlarkiii sen bile şaşırırsın..ben artık bu tür durumlara karşı çok soğuk kanlıyım..umurumda değil..evden defolup gitsin diye çok bekliyorum..ama gitmiyor başıma kaldı kokmuş herif..

Allah yardımcın olsun ..ınan nutkum tutuldu ..ne dıyecegımı bılmıyorum ...ne kadar sabırlısın ..esınle nereye kadar boyle devam edeceksın cnm ...ok cocugun var ..senı anlıyorum ama emınım oda etkılenıyordur ... arada sevgı saygı kalmayınca yuvaya yuva denırmı ? ...nezamana kadar devam edıcek bırde sen dayanabılecekmısın bu gurur kırıcı duruma .bu sekılde yasayabılırmısın ?bnce kendıne sormalı ve bır karar vermelısın ..

başkasını seven bi adamla bunu bile bile bırak aynı yatakta yatmayı
aynı evi bile paylaşmak işkencedirr
senin psikolojin nasıl kaldırıyor bu durumu

ayyy kabus gibi hayat....

peki sen tek başına başının çaresine bakabilirmisin?

gerçi bakabilseydiin çoktan yaparddın herhalde...

allah kolaylık versin ....

ah canım yaa..inanki içimi bir hüzün kapladı..bu da senin imtihanınmış,inş.isyan etmeden hayırlısıyla atlatırsın..ama burada merak ettiğim eğer kadın gercekten en azından eşinizin duygularına saygı duymuyor onu hakikaten reddediyorsa eşiniz bu kadından vazgeçer diye düşünüyorum.kadının hiç istemediğinden eminmisiniz? eger öyleyse saplantı hastalıgı olabilir.aile terapıstlerine gitsenız ne kadar iyi olur.fakat eşinizin saplantısı dısında içki içmesi sarhoş gelmesi cok kötü esas bunun tedavisi gerekır gıbı geliyor.
içki içtiği için mi saplantılı ? saplantılı oldugu için mi içki içiyor ?

ben bu senin yaşadığının tıpatıp aynısını 10 sene önce yaşadım ama aynı..kızım senin adam resmen aşık olmuş..eşi yani sen ve aşık olduğu iki kadın arasında kalmış..kendide geçeceğini umuyor..geçer geçerde seni yıkar geçer..benim herif telefonunu gece bile paçasının yastığının altına saklardı..bırak gebersin ala koca bulursun..ben iki çocuğum için evli kalmaya devam ettim birde çaresizlikten..o bana yaşattıklarını unutmadım..eller bana hayrandı o başkasına..az bir zaman kaldı boşayacağım bu herifi..çünkü nefret ediyorum bu adamdanda anası olacak cadalozdanda..bana 22 yıl kan kusturdular..hiiiiiiç üzülme kendini yıpratma..o zamanlar hasta olmuştum çünkü ummuyordum bana bunu yapmaz diyordum..öyle bir yaparlarkiii sen bile şaşırırsın..ben artık bu tür durumlara karşı çok soğuk kanlıyım..umurumda değil..evden defolup gitsin diye çok bekliyorum..ama gitmiyor başıma kaldı kokmuş herif..

teşekkürler.. yalnız değilmişim.

Allah yardımcın olsun ..ınan nutkum tutuldu ..ne dıyecegımı bılmıyorum ...ne kadar sabırlısın ..esınle nereye kadar boyle devam edeceksın cnm ...ok cocugun var ..senı anlıyorum ama emınım oda etkılenıyordur ... arada sevgı saygı kalmayınca yuvaya yuva denırmı ? ...nezamana kadar devam edıcek bırde sen dayanabılecekmısın bu gurur kırıcı duruma .bu sekılde yasayabılırmısın ?bnce kendıne sormalı ve bır karar vermelısın ..

hayır ..yaşayamıyorum zaten..ikide bir ağlama krizlerine giriyorum. Gitmesini bekliyorum.

Bu durum ilk ortaya çıktığında hata olduğunu düzeleceğini söylemişti. Ben de inandım. Ve zaten inanmak da istedim. Yaşadığım ihanet benim için o kadar zordu ki o yokmuş gibi yaşamak sanki acımı yok edecekti . Ama öyle olmadı. Zaman geçtikçe yara derinleşti büyüdü. Şimdi kendime itiraf edebiliyorum artık. Bu adam başkasını sevdi. Bana yalan söyledi. Onu zaten sildim. Ama içkisi, depresyonları yüzünden kovamıyorum.

Sekiz yaşında bir oğlum var. Mahalle alıştığı arkadaşlar.. kaldıramaz diye düzel , çık ev bul kendine diye konuştuk zaten . O da çıkacağım diyor ama bir türlü de kendini toparlamıyor.

neden çekiyorsunuz bu adamı
çocuğum için demeyin böyle bir babayla büyüyeceğine görmeden büyüsün daha iyi
başka engeller varsa bişey diyemem

Sadakatsiz bir erkeği hayatınızda tutmaya devam ederseniz bir hata da siz kendinize yapmış olacaksınız. Sizden af dilemesi yaşattıklarını silemez değil mi. Kırgınlıklarınızla güvensizliğinizle yaşamaya devam edersiniz. Hoş sayesinde paranoyak bir kadın da olmuşsunuz

Sekiz yaşında bir oğlum var. Mahalle alıştığı arkadaşlar.. kaldıramaz diye düzel , çık ev bul kendine diye konuştuk zaten . O da çıkacağım diyor ama bir türlü de kendini toparlamıyor.

oğlunuzun düzenini bozmak istemiyorsunuz belki ama
onun psikolojisi daha da kötü etkileniyordur ilerde sırf bunlar yüzünden sorunlar yaşayabilir
cocuklar sıkıntılarını bizim gibi belli edemezki yazıkkk onun için de ayrı üzüldümm

Kayıp şehir dizisindeki Ethem karakterini hatırlattı bana eşiniz, yaşadığınız çokzor gerçekten,katlanılır gibi değil ama ben eşinizin sorununun merkezinin o kadın olduğunu düşünmüyorum, o olmasaydı başka bir saplantı nesnesi bulacaktı, kadının sert tavrı bu saplantıyı pekiştiriyor gibi, sizi gerçekten kaybettiği gün hedefi bu defa siz olacaksınız o yüzden hazır saplantısı başka yöndeyken tedaviye ikna edin bence yoksa boşandığınızda size de aynını yapacak, hatta belki daha da ileri gidecektir.

Kayıp şehir dizisindeki Ethem karakterini hatırlattı bana eşiniz, yaşadığınız çokzor gerçekten,katlanılır gibi değil ama ben eşinizin sorununun merkezinin o kadın olduğunu düşünmüyorum, o olmasaydı başka bir saplantı nesnesi bulacaktı, kadının sert tavrı bu saplantıyı pekiştiriyor gibi, sizi gerçekten kaybettiği gün hedefi bu defa siz olacaksınız o yüzden hazır saplantısı başka yöndeyken tedaviye ikna edin bence yoksa boşandığınızda size de aynını yapacak, hatta belki daha da ileri gidecektir.

Çok doğru. Zamanında benimle de çok uğraşmıştı. Ben onu reddettiğim halde nerdeyse aylarca ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla bana hep birşeyler yollar dururdu. Siz bu yazıyı yazınca aklıma geldi. Zaten ara ara hep melankolik bir yapısı vardı. Şiir yazmayı sever...vs Aslında bu ara ondan ayrılabilirsem kendime ne kadar iyi bir şey yapacağımın da farkındayım. Umarım aklımdakileri gerçekleştirebilirim. Buradaki arkadaşların ve benim da epeydir süren tartmalarımla artık biliyorumki benim onunla olan hikayem çoktan bitmiş. Sadece benim haberim olmamış.

ben bu konuda sizi hatalı buldum nıye dıyeceksınız hep tehdıt etmişşiniz ve sadece sozde kalmıs tehtıdınız bı kere uygulamaya gecersenız eğer maddı destegıne ıhtıyacınız yoksa aılenız de arkanızdaysa oğlunuzun psıkolojısını dusunun ve bı an önce care bulmaya bakın boşaanın demıorum sıze ama burnu surtmesı lazım sızın onun tapulu malı olmadınızı bılmesı lazım :47:

her ne kadar karşı taraf eşinizi istemese de eşiniz saplantılı ve kolayca atlatacak gibi durmuyor..
siz de sanırım gün olur tekrar bana döner diye bekliyorsunuz ama sanmıyorum..
çocugum için katlanırım demeyin çünkü bir çocuk gözüyle bakarsak "sürekli kavga eden anne -baba, eve içip içip gelen baba"..

o baba evde olsa ne olmasa ne ? çocuk babasından ilgiyi görebiliyor mu ki.. o huzuru mutluluğu tadıyor mu ki.. içten içe bence daha da nefret ediyor babasından..

onun tek muhtaç olduğu şey huzur ..

madalyonun diğer tarafında siz varsınız... başkasına aşık koca, siz ağlama krizlerinde çaresiz tükenmiş.. ezildikçe ezilip kendinizi değersiz görmenize kadar gelmiş olay..
tehditler lafta kalmış.. acaba kaybetme korkusunu eşiniz yaşadı mı siz gibi? yaşattınız mı?

Back