Eşimin penisi neden sönüyor olabilir

ilaç kullanıyor mu benim eşimin şeker ilaçları aynı sorunu yaratıyordu aynı ilacı kullanan arkadaşında da olmuş

Aynen öyle sizlik bir durum olmadığının farkında umarim iyi olur

Canım, bu hemen hemen herkesin yaşadığı bir sorun. Bu sorunu asla şahsileştirmeyin. Eşinizde bu sorun bir kere yaşandığı için her defasında aklına getirdiğinden dolayı sana karşı mahcup olmak istemiyordur ve o yüzden de istemiyordur. Bazen erkek üstte olduğu zaman hissiyat kaybı yaşayabilir. Farklı pozisyonlar deneyerek zevkinizi yaşamaya bakın yine de. Doktora gitmesi de kendi isteğiyle hele çok medeni bir davranış. iyi geceler.

Hayır kullanmıyor ama şeker başlangıcı var
Merhaba. Bazen bizde de oluyor ama ben şunu keşfettim ilişkiye bir süre ara verip (regl vs.) sonra birlikte olunca normal bir birliktelik yaşıyoruz. Ertesi gün yada iki gün sonra denediğimizde ilişki sırasında ereksiyon kaybı oluyor. Sık sık birlikte olursanız vücutta ona alışıyor.

Merhaba. Bu sorunu biz geçen yıl yaşadık. Yeni evlendigimiz dönemde tam birleşme oluyordu 2 dk sonra sertleşme kaybı yaşıyordu eşim. Bir süre sonra bu böyle gitmez deyip doktora gitti. Hormonlar vs normaldi. Dr psikolojik deyip lustrsl verdi. Hiçbir işe yaramadı. Ne tüketse işe yaramadı. Ayda yılda bir denk gelirse oluyordu. Bir yılda toplasan 10 kez anca basqriyla sonuçlandı. Baktık olmuyor psikoloji ilacını içmesini istemedim. Kuzenim Dr. Ona danıştım. Sperm sorunu olabilir dedi. Gerçektende oyleydi. Sperm sayısı 100 bindi. İstesekde bebek sahibi olamazdık. Neyse biz tüp bebek yapmqktansa dedik önce spermleri kaliteli hale getirelim . Paramız boşa gitmesin. 3 ayda sayı 34 milyona çıktı. Bu arada Takviye ilaçlar hemen etki etti. Maşallah ilaçlardan beri bir kez bile sertleşme sorunu olmadı. Sperm azlığı da sertleşme bozukluğu yapar

bu sönme durumunu biz de yaşıyorduk ve gerçekten tek pozsiyonda kalıp kısa sürede bitiryorlar sönmesin diye ..ozaman sen bişey anlamıyorsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…