Bu hangi evre artıkTeşekkür ederim cevabınız için. Kucağına çıktığımda o yatar pozisyondaykeb penisi göbeğine değiyor neredeyse o yüzden birleşme saglayamiyoruz.
Ya bunun araştıracak nesi var ?O pozisyonu bilmiyorum bir adı var mı araştırayım, çok teşekkür ederim.
Eşimle birlikte yazdık derkenEşimle birlikte yazdık inanın zor bir süreç destek bulmak amacıyla hassas bir konu olduğu için her yolu deniyoruz. Eminim buradaki kadınlar zekidir :)
Kesin bilmiyorsundur çok inandıkPozisyonun bir ismi var mı diye sordum. Ben gerçekten bilmediğim için soruyorum siz farklı anlıyorsunuz ama. Gülmeniz çok hoşRabbim hep güldürsün inşallah
Evvaaa ciddi bilmiyor olabilir :)Kesin bilmiyorsundur çok inandık
Tek bir ihtimal var ki o da konu sahibinin bir karısının olmadığı :)Eşimle birlikte yazdık derken
Ben böyle bir sorunu bir erkeğin karısıyla beraber oturup sadece kadınlardan oluşan bir foruma yazma ihtimali olduğunu hiç sanmıyorum
Bacım yılan mı bu kendisi süzülüp girsin , az ittirin kaktırın. Ne yapalım gelip arkadan ittirelim mi . Tecrübesizlik değil bu düz, neyse bir şey demeyeyim . Yani hiç bir şey bilmeyen bile az kurcalar çözerKayganlastirici kullanıyoruz eşim uzerimdeyken penisini elimle yerleştiriyorum ama yukarı eğimli olduğu için sanırım üzerinden kayıp gidiyor içine girmiyor.
Kurcalayacak biri olmadığı için tereddüt etti heralde :) duruşundan kalkışından! Oturuşundan falan filan :))Bacım yılan mı bu kendisi süzülüp girsin , az ittirin kaktırın. Ne yapalım gelip arkadan ittirelim mi . Tecrübesizlik değil bu düz, neyse bir şey demeyeyim . Yani hiç bir şey bilmeyen bile az kurcalar çözer
Yanı bir erkeğin penisini bu kadar tanımaması da ne bileyim, hiç el değmemiş demek kiKurcalayacak biri olmadığı için tereddüt etti heralde :) duruşundan kalkışından! Oturuşundan falan filan :))
Yatmayacak adam oturacak yahuTeşekkür ederim cevabınız için. Kucağına çıktığımda o yatar pozisyondaykeb penisi göbeğine değiyor neredeyse o yüzden birleşme saglayamiyoruz.
YarıldımmmmAdamın beli de mi tutmuyor bacım ?
Doktor olmadıysa , sanayide bi ustaya gösterin olmazsa . tövbe tövbe