Eşimin penis şekli nedeniyle birlikte olamıyoruz

Eşimle birlikte yazdık inanın zor bir süreç destek bulmak amacıyla hassas bir konu olduğu için her yolu deniyoruz. Eminim buradaki kadınlar zekidir :)
Eşimle birlikte yazdık derken
Ben böyle bir sorunu bir erkeğin karısıyla beraber oturup sadece kadınlardan oluşan bir foruma yazma ihtimali olduğunu hiç sanmıyorum

O sizin algınızla ilgili bir durum. Her insan farklıdır. O da sizin görüşünüz tabii ki.

Kayganlastirici kullanıyoruz eşim uzerimdeyken penisini elimle yerleştiriyorum ama yukarı eğimli olduğu için sanırım üzerinden kayıp gidiyor içine girmiyor.
Bacım yılan mı bu kendisi süzülüp girsin , az ittirin kaktırın. Ne yapalım gelip arkadan ittirelim mi . Tecrübesizlik değil bu düz, neyse bir şey demeyeyim . Yani hiç bir şey bilmeyen bile az kurcalar çözer

Kurcalayacak biri olmadığı için tereddüt etti heralde :) duruşundan kalkışından! Oturuşundan falan filan :))

O değilde aklıma takıldı +18 cinsellik kategorisinde trol konu sahibinin konusunda mizah/geyik ban dan sayılıyo mu ya?

Kurcalayacak biri olmadığı için tereddüt etti heralde :) duruşundan kalkışından! Oturuşundan falan filan :))
Yanı bir erkeğin penisini bu kadar tanımaması da ne bileyim, hiç el değmemiş demek ki kedi dötünü görmüş yara zannetmiş geldi aklıma, inşallah doğru yerleri kurcalarlar, kolay gelsin diyelim bari

Neden herkes fake diye yaftalıyor anlamıyorum bende buraya ilk konu açtığımda herkes fake diye diye cevap yazan olmamıştı konuma
Sizinle aynı durumu benim ev arkadaşım yaşamıştı onlar doktorada gidememişlerdi utandıklarından kayganlaştırıcı kullanmayın derim bide pozisyonu kolaylaştırmak için belinizin altına yastık koyun kalçanız yukarı kalkmış olur faydasını görürsünüz bu anlattığım şekilde arkadaşım ilişkiye girebilmişti

Çok teşekkür ederim gerçekten anlayışınız için Allah razı olsun. Kayganlastiriciyla denemistik hep dediğiniz gibi de deneyelim.

Mahmut abi sen isen benim de yorma bizi yeterince dert var zaten bide senle uğraşmayalım abi... ?
Yamuk duyduk uzun duyduk kısa duyduk da bu neydi bacım yeni icatlarla gelmeyin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…