- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Sen bi cetvel pergel iletki al ölç biç rakamları yaz biz bi karşılaştıralım ne kadar eğriHayır genel anlamda yukarı eğimli olduğunu biliyorum. Fakat genelde yukarı eğimli de olsa belli bir açı olması gerekmiyor mu? Aynı zamanda yine belli şekilde hareket edebiliyor diye düşünüyordum. Eşimde öyle olmayınca tamamen yukarı ve hareket etmeyince sorun yaşadık. Ben bilmediğimi açık açık soyluyorum yardım almak istiyordum sadece.
Şimdi sen kadın olsaydın şuan bizim yorumlarımıza yüz kez çirkefe bağlaman lazımdı bence sen ekşiye git burası seni bozarVallahi burdakiler eglenceliymis gerçekten ben de güldüm:) teşekkür ederim en azından dalga geçerek bana bunun sorun olmadigini gösterdiniz, saygilar. :)
Şimdi sen kadın olsaydın şuan bizim yorumlarımıza yüz kez çirkefe bağlaman lazımdı bence sen ekşiye git burası seni bozar
Ya ablacım bence daha bile iyi olur öyle ya , bizi fena yiyor şu anSen bi cetvel pergel iletki al ölç biç rakamları yaz biz bi karşılaştıralım ne kadar eğri
Biz derkenYa niçin cirkefe baglayayim dediğim gibi demek ki dalga geçilebilecek kadar basit bir konu, rahat olmamız gerekiyor birazdaha. Biz çok daralmistık çünkü, üzüldük.
arasındaki bağ o kadar kuvvetli ki onu da nimetten sayıyoBiz derken
Bu hikayede yanannn biz olduuuukkkkk :)Mune buraya helva ve mezar taşlarını koymadan biz gidelim
Eşinizin kucağına çıkıp deneyinKötü bir niyetim yok dalga da gecebilirsiniz ben sadece yardım almak istiyorum. Utanılacak bir şey değil ki bu. Çok teşekkür ederim fikrini paylasanlara
Kucaklara çıkmayı seven cins! ten değilEşinizin kucağına çıkıp deneyin
Denemiş miKucaklara çıkmayı seven cins! ten değil
Onun da dik olduğu kucak pozisyonunu deneyinTeşekkür ederim cevabınız için. Kucağına çıktığımda o yatar pozisyondaykeb penisi göbeğine değiyor neredeyse o yüzden birleşme saglayamiyoruz.