Eşimin penis şekli nedeniyle birlikte olamıyoruz

Hayır genel anlamda yukarı eğimli olduğunu biliyorum. Fakat genelde yukarı eğimli de olsa belli bir açı olması gerekmiyor mu? Aynı zamanda yine belli şekilde hareket edebiliyor diye düşünüyordum. Eşimde öyle olmayınca tamamen yukarı ve hareket etmeyince sorun yaşadık. Ben bilmediğimi açık açık soyluyorum yardım almak istiyordum sadece.
Sen bi cetvel pergel iletki al ölç biç rakamları yaz biz bi karşılaştıralım ne kadar eğri

Vallahi burdakiler eglenceliymis gerçekten ben de güldüm:) teşekkür ederim en azından dalga geçerek bana bunun sorun olmadigini gösterdiniz, saygilar. :)
Şimdi sen kadın olsaydın şuan bizim yorumlarımıza yüz kez çirkefe bağlaman lazımdı bence sen ekşiye git burası seni bozar

Ya niçin cirkefe baglayayim dediğim gibi demek ki dalga geçilebilecek kadar basit bir konu, rahat olmamız gerekiyor birazdaha. Biz çok daralmistık çünkü, üzüldük.

Çok şükür ki öyle bağımız kuvvetli :) buranın yardımcı olabileceğini düşündük. Teşekkürler tekrardan eglendiyseniz ne mutlu

Teşekkür ederim cevabınız için. Kucağına çıktığımda o yatar pozisyondaykeb penisi göbeğine değiyor neredeyse o yüzden birleşme saglayamiyoruz.

O pozisyonu bilmiyorum bir adı var mı araştırayım, çok teşekkür ederim.

X