Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok belli ediyorsun kendini ama , öyle erekte olan bi penis her türlü gerçekleştirir o işiDediğim gibi dalga da gecebilirsiniz benim için problem değil, sadece bilgisi olanlardan bilgi almak istedim.
Mamut abi değil de ciddi bi ergende olabilir ilişki deneyimlememiş . Penisinin yapısı kafasına takılmış? Ve canı sıkılmış
KıvrılmalıErekte olan penis yukarı değil de başka yönlere doğru mu olmalı
Kıvrılmalı
Hayır yani sorun çok saçma bir kere erekte olan penis zaten yukarı doğru uzar nereye uzamasını bekliyorsun kiDediğim gibi dalga da gecebilirsiniz benim için problem değil, sadece bilgisi olanlardan bilgi almak istedim.
Beline dolanmasını istiyor zaarHayır yani sorun çok saçma bir kere erekte olan penis zaten yukarı doğru uzar nereye uzamasını bekliyorsun ki
Ayyy çok güldüm yaaaAdamın beli de mi tutmuyor bacım ?
Doktor olmadıysa , sanayide bi ustaya gösterin olmazsa . tövbe tövbe
Ne ara etti yahuİtiraf etti ki zaten ☺
Eşine söyle pardon penis sertleştiğinde öyle bir o yana bir bu yana hareket etmez ha çok taktıysan bir doktora git diyecem ama doktorun zekasıda yetmeye bilir bu aşamadaHayır genel anlamda yukarı eğimli olduğunu biliyorum. Fakat genelde yukarı eğimli de olsa belli bir açı olması gerekmiyor mu? Aynı zamanda yine belli şekilde hareket edebiliyor diye düşünüyordum. Eşimde öyle olmayınca tamamen yukarı ve hareket etmeyince sorun yaşadık. Ben bilmediğimi açık açık soyluyorum yardım almak istiyordum sadece.
Accuk daha tarif et yeni evli bir kadınmışSiz alt pozisyondayken penisi elinizle yerleştirin vajen girişine sonrası olur
Accuk daha tarif et yeni evli bir kadınmış
Aman dur bacım döndürüp kendine şey etmeye çalışmasın sonraAccuk daha tarif et yeni evli bir kadınmış
Accuk daha tarif et yeni evli bir kadınmış
Aynen rahat ol hiç bi sıkıntın yokVallahi burdakiler eglenceliymis gerçekten ben de güldüm:) teşekkür ederim en azından dalga geçerek bana bunun sorun olmadigini gösterdiniz, saygilar. :)