Eşimin penis şekli nedeniyle birlikte olamıyoruz

Dediğim gibi dalga da gecebilirsiniz benim için problem değil, sadece bilgisi olanlardan bilgi almak istedim.

Gerçekten eğer öyleyse yani bir sorun değilse deneyerek cozulecekse tamam :)

Hayır genel anlamda yukarı eğimli olduğunu biliyorum. Fakat genelde yukarı eğimli de olsa belli bir açı olması gerekmiyor mu? Aynı zamanda yine belli şekilde hareket edebiliyor diye düşünüyordum. Eşimde öyle olmayınca tamamen yukarı ve hareket etmeyince sorun yaşadık. Ben bilmediğimi açık açık soyluyorum yardım almak istiyordum sadece.

Hayır genel anlamda yukarı eğimli olduğunu biliyorum. Fakat genelde yukarı eğimli de olsa belli bir açı olması gerekmiyor mu? Aynı zamanda yine belli şekilde hareket edebiliyor diye düşünüyordum. Eşimde öyle olmayınca tamamen yukarı ve hareket etmeyince sorun yaşadık. Ben bilmediğimi açık açık soyluyorum yardım almak istiyordum sadece.
Eşine söyle pardon 🙄 penis sertleştiğinde öyle bir o yana bir bu yana hareket etmez ha çok taktıysan bir doktora git diyecem ama doktorun zekasıda yetmeye bilir bu aşamada

Yani mutlu olduysaniz gulduyseniz sevindim gercekten. Demek ki tamamen bizim tecrubesizligimizden kaynaklanıyor. Ben hayli üzülüyorum sorun var diye de

Vallahi burdakiler eglenceliymis gerçekten ben de güldüm:) teşekkür ederim en azından dalga geçerek bana bunun sorun olmadigini gösterdiniz, saygilar. :)

X