olabilir.Bayan çalışanlar olduğu için ortaklıktan vazgeçti öyle mi???? Bunun bir şaka olduğuna inanmak istiyorum....sayenizde kendimi çok kötü hissettim....yıllardır çalışan bir bayan olarak bana kendimi çok ama çok kötü hissettirdiniz...acaba benim ortamımdada sizin gibi eşleri olan erkekler varmıdır?
Çalışıyor musunuz? Hiç çalıştığınız mı? Çalıştığınız sürede birlikte çalıştığınız tüm erkek iş arkadaşlarınıza potansiyel ayartılacak adam gözüyle mi baktınız?
Bu kafayla faiz haram der simdi :) onuda yapmazlarÇok yanlış bir düşünce. Ömrün boyunca herkesten kaçıramazsın eşini, yapacaksa yine yapar. İşi bıraksın, parayı bankaya atın faizi ile geçinmeye çalışın madem bu kadar abartı düşüncelere sahipsin.
Bende cok asiri kiskancim is yerinde az bayan var ama hepsini taniyorum faceden falands ekledim halleri davranislari esimle diyologlari ne bilirim bazisi evime bile geldi guvendim sizde oyle yapin kizlari didik didik taniyin of bu kiskanclik of ama esinizede biraz guvenmeniz lazim kiskanin ama cokta caktirmayin ben alttan alttan didikliyorum artik esime yansitmamaya calisiyorum bu durumu zaten aldatcak adam kas goz arasi aldatir sen fanusa koysan evden cikarmasanda yapar Rabbim dogru yoldan ayirmasin sonucta
arkadaslar yeni uye oldum forum hakkin da hicbir bilgiye sahip degilim bu nedenle konuyu nereye acacagimi bilemedim. Kizlar sorunum su, esim bundan 6 ay once dogalgaz firmasi kurdu kendine ben cok dar goruslu bir insan oldugum icin esimin is yerine bayan almasina izin vermedim oda almadi simdi isleri buyutmek icin tanidigi bir agabeysini ortak yapmak istiyor o agabeysininde firmasi varmis kapatip esimin yanina gelicek gelirkende yaninda calisan 2 muhasebeci bayani getirecek. Esim beni bugun is yerine goturup o bayanlarla tanistirdi huzursuzluk cikarmayayim diye ama ben yinede cok kizdim cok kotu cumleler kurdum mesajla ona ya ortakliktan vazgec yada benden vazgec dedim oda ortakliktan vazgececegini soyledi sizc yanlis mi yaptim? Esim onlar benim dunya ahiret kardesimdir diyor bende kardes ayaklarina inanmam dedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayin aileme soyleyemedim uzulmesinler diye bn cok uzuluyorum bu duruma 6 aylik hamileyim ustelik.
Eşini sokağa da çıkartma bence ,hemen kapı dibinde kadınlar oluyor dışarı çıkınca kapıveriyorlar adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?