Asude hanim, neden bu kadar kirici konustunuz ? Internette orda burda okuyorum calisaniyla onla bunla kiristiran sonrada yuvasini yikan sahislari keza burda bile yaziyordu anlasilan o ki sizde calisan bir bayansiniz bu yuzden bu tepkiniz.
Bakınız ben çalışmıyorum, bir kızım var. Ileride çalışıp ekmeğini kazanacak diye umut ediyorum. Çalışıp çalışmamakla alakalı bir düşünce değil bu, taşıdığımız kafa var ya hani içinde de beyin olan. Haa tam da onunla alakalı.Asude hanim, neden bu kadar kirici konustunuz ? Internette orda burda okuyorum calisaniyla onla bunla kiristiran sonrada yuvasini yikan sahislari keza burda bile yaziyordu anlasilan o ki sizde calisan bir bayansiniz bu yuzden bu tepkiniz.
Yok kirici konusmuyorum sizi toplum gercekleriyle yuzlestirmeye calisiyorum.Asude hanim, neden bu kadar kirici konustunuz ? Internette orda burda okuyorum calisaniyla onla bunla kiristiran sonrada yuvasini yikan sahislari keza burda bile yaziyordu anlasilan o ki sizde calisan bir bayansiniz bu yuzden bu tepkiniz.
evet bu yorumunuz çok mantıklı :)Eeee aldatmalarin yarisi da sanaldan oluyor, kocan da sana interneti yasaklasin o zaman? Boyle mi bakacagiz olaya yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?