Eşimin ortak olduğu şirket hk.

Bana da sizin çok iyi bir insan olduğunuz hissiyatı geçti. Sürekli empati yaparak yazmışsınız yorumlarınızı, ne eşinizin hakkını yiyorsunuz, ne kayınvalidenizin ne de kaynınızın. Ben bile sizin için bu kadın kimsenin hakkını yemez diyebilirim, sizi yıllardır tanıyan eşiniz nasıl diyemeyip sizden mal kaçırmış.

Demesi kolay uygulaması çok zor biliyorum ama bu kadar iyi niyetli olmayın lütfen.

Dün eşimle konuştuk. Bana benim büyüteceğim kadar bir meselenin olmadığını söyledi. Benim yaptığıma karşı onun da bir hamle yapmasından ibaret olduğunu söyledi herşeyin.
Nasıl ki ben onunla boşanmayı düşünüp, ve olası bir boşanmada nafakamı alamayacağımı düşünerek protokol lafını ediyorsam onun da tepkisinin benzer olduğunu söyledi.
Alt metni konuştuklarının bizim ilişkimizin değişen hiçbirşeyinin olmadığı, bu yaşanan ve benzeri bir olayın evliliğimizde bir sınav olmadığını söyledi.
2021 de zaten hisselerin 40+40+20 şeklinde düzenleneceğini söyledi. Konu ile ilgili de muhasebicisini aradı ve o bana vergisel düzenleme ile ilgili bir kaç husus anlattı.
Şu an safa yatıyorum. Herşeyi kabul etmiş gibi davranacağım bir süre.
Bu süreçte de hayatımızda değiştirebileceğimiz şeyleri organize edeceğim geleceğe yönelik

Konu beni çok üzdü, arkadaşların dediği gibi ben bile burdan anladım ne kadar adaletli olduğunuzu. Eşiniz nasıl böyle bir şey düşünebilmiş sizin hakkınızda? Yani siz sinirle plaka istediniz diye insan birkaç sene boyunca babasında kardeşinde hisse mi bırakır. Yani resmen karım çocuğum yemesin kardeşim babam yesin kafasında gibi davranılmış.Şimdi barıştığınız için size bu olayı küçük bir mesele gibi göstermeye çalışıyor.

Siz paragöz olsaydınız bu hissenin %10 olduğunu öğrendiğiniz anda ortalığı birbirine katardınız.O zaman bile olayın arkasında iyi bir niyet aradınız. Eşinizin mantıklı bir açıklaması var diye düşündünüz. Üstelik paragöz olsaydınız şirket tam kurulurken değil sonra hisse yüzdesi netleşince boşanmaya kalkardınız.

Başkası olsa şirketin sermayesinde bir lirası bile olmasa o şirket kocamın emeği der yine dalardı konulara, siz bu haksızlığı bile çekinerek yazmışsınız en başta konuyu açarken. Hani bu haksızlık mıdır gibisinden sorgulamışsınız, halbuki haksızlığın daniskası varken ortada. Demek böyle ufak da olsa içinizde bir muhakeme yapmasanız bu kadar işin içini öğrenemeden hisse oranları değişecekti siz bilmeden. Kalbiniz temiz bence o yüzden karşınıza çıktı bu bir şekilde, bunun bir anlamı olmalı. Gözünüzü açmanız lazım belki de o sebepten böyle oldu. Hem ekonomik kriz var, insanlar geçinemiyor. Sizin çocuğunuz niye zorluk çeksin anne babası ona iyi bir gelecek verebilecekken. Bu konularda ben çocuğuma yeterim diye gurur yapmayın, onun hakkını mutlaka koruyun.

Asıl böyle sen paragözsün diyenlerden korkacaksın, eşinize de böyle söyleyin. Aklınca benden çocuğundan para kaçırmaya kalktın ama o para zaten hem senin hem benim çocuğumun hakkıydı ,bizim hakkımız olanı babana kardeşine kaçırmayı daha doğru gördün asıl para meraklısı sensin deyin. Eşinize bir şey olsaydı sizi onların insiyatifine bırakmayı göze alacak kadar gözünü karartmış. Yalandan sana inat yaptım deyip masum göstermesin kendini, plaka sorgulamakla koskoca şirket hisselerini yarına çıkacağı garanti değilken inat uğruna o şekilde yaptırması ne kadar paragöz olduğunun kanıtı.

Kp ile falan da yüz göz olmayın,gercek yüzlerini gördünüz artık. Ona göre davranın, hiçbiri iyi niyetli değil. Arkanızdan iş çevirmişler resmen. Kendi gelirinizi de olduğu gibi biriktirin eve eşiniz harcama yapsın, hiç karışmayın. Sizin dik durup gururlu oluşunuzu bu tipteki insanlar farklı algılar. Eşiniz resmen madem boşanmak istiyorsun alamazsın benden para deyip para kaçırmaya kalkmış, işin acı kısmı o kaçırmaya kalktığı para size lütfettiği para değil zaten sizin hakkınız olan şeyler. Kimseye güvenilmiyor maalesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…