- 21 Eylül 2017
- 2.406
- 6.086
-
- Konu Sahibi GizliPeri78
Kahkaha attim Allah iyiliğini versinOFFFF Ya benim cok kötü bi huyum var biri bisi tarif etse yada anlatmaya kalksa direk gözümün önünde canlanir gözümün önüne gelir gubbaniz olim cins cins yorum yapmayin
Görüntüsü değil işlevi önemliHerkese selamlar. 3 haftalık evliyim ve eşime deliler gibi aşığım , cok severek evlendim. Utanıyorum söylemeye ama eşimin penisini hiç beğenmedim. Harika bi balayi sonrasi böyle kötü bi sürpriz beklemiyordum. Penis zaten estetik bi organ degil ve Kalkikken neyse de küçükken zaten eciş bücüş bişey. Eşimi cok seviyorum ama böylesine şekilsiz buruşuk bi et parçasıni içime alıyor olmak büyük eziyet. Bendeki hoşnutsuzlugu farkeder diye de ödüm kopuyor ama bana kalsa 1 ay yapmasam da olur. Zaten şekline de dair büyük beklentim hic yoktu ama yakından böyle görünce artik içim hiç almıyor napicam bilmiyorum. Var mi seklini beğenmeyenler başka ne yapabilirim?
Bence senin sorunun penisle değil genel olarak cinsellikle buna yoğunlaşma kendini motive etmeye çalış daha çook yeniHerkese selamlar. 3 haftalık evliyim ve eşime deliler gibi aşığım , cok severek evlendim. Utanıyorum söylemeye ama eşimin penisini hiç beğenmedim. Harika bi balayi sonrasi böyle kötü bi sürpriz beklemiyordum. Penis zaten estetik bi organ degil ve Kalkikken neyse de küçükken zaten eciş bücüş bişey. Eşimi cok seviyorum ama böylesine şekilsiz buruşuk bi et parçasıni içime alıyor olmak büyük eziyet. Bendeki hoşnutsuzlugu farkeder diye de ödüm kopuyor ama bana kalsa 1 ay yapmasam da olur. Zaten şekline de dair büyük beklentim hic yoktu ama yakından böyle görünce artik içim hiç almıyor napicam bilmiyorum. Var mi seklini beğenmeyenler başka ne yapabilirim?
Cafcafli falan birsey bekliyordu galibaNe bekliyordun ayol
Bir penis en fazla ne kadar yakışıklı olabilir?
Nerelisin canyarneydim ele ama ya
Erzurum CnmNerelisin canyar
Nasii tahmin ettinTahmin etmiştim