- 10 Ekim 2014
- 31.466
- 140.726
-
- Konu Sahibi GizliPeri78
Onunla başbaşa kalıp sabahlara kadar sohbet edip sonra yorgunluktan sarılarak uyuyakalmak . Cinselliği aceleye getirmeyelim istedim, balayi sonrasına kalmıştı.
404 not foundYumuşaklığı falan güzel hoş ama biçimsiz gelmiyor mu size de ? Bu his sadece bende mi var anlamıyorum?
Kesinlikle cok seviyorum ahlaklı dürüst ve yakisikli. Yani tamam benim vajinam da mükemmel değildir belki de bazen tahrik olmuşken o şekilsiz şeyi görünce tüm ıslaklıgim kayboluyor. Isteğimi kaybetmekten korkuyorum ama kesinlikle aşığım onaEsinize deliler gibi asik oldugunuza emin misiniz ?
Bakmayın o zaman siz deKesinlikle cok seviyorum ahlaklı dürüst ve yakisikli. Yani tamam benim vajinam da mükemmel değildir belki de bazen tahrik olmuşken o şekilsiz şeyi görünce tüm ıslaklıgim kayboluyor. Isteğimi kaybetmekten korkuyorum ama kesinlikle aşığım ona
Eşimi cok seviyorum ama böylesine şekilsiz buruşuk bi et parçasıni içime alıyor olmak büyük eziyet.
Nasrettin hocanın karısına karın çok çirkin demişler hocada ışığı söndürünce hepsi aynı demiş sende deneKesinlikle cok seviyorum ahlaklı dürüst ve yakisikli. Yani tamam benim vajinam da mükemmel değildir belki de bazen tahrik olmuşken o şekilsiz şeyi görünce tüm ıslaklıgim kayboluyor. Isteğimi kaybetmekten korkuyorum ama kesinlikle aşığım ona
Daha önce böyle bir hissi olan kimseyi duymadım.Yumuşaklığı falan güzel hoş ama biçimsiz gelmiyor mu size de ? Bu his sadece bende mi var anlamıyorum?
Bunun için siz ne yapabilirsiniz ki?Herkese selamlar. 3 haftalık evliyim ve eşime deliler gibi aşığım , cok severek evlendim. Utanıyorum söylemeye ama eşimin penisini hiç beğenmedim. Harika bi balayi sonrasi böyle kötü bi sürpriz beklemiyordum. Penis zaten estetik bi organ degil ve Kalkikken neyse de küçükken zaten eciş bücüş bişey. Eşimi cok seviyorum ama böylesine şekilsiz buruşuk bi et parçasıni içime alıyor olmak büyük eziyet. Bendeki hoşnutsuzlugu farkeder diye de ödüm kopuyor ama bana kalsa 1 ay yapmasam da olur. Zaten şekline de dair büyük beklentim hic yoktu ama yakından böyle görünce artik içim hiç almıyor napicam bilmiyorum. Var mi seklini beğenmeyenler başka ne yapabilirim?
Ay ne desem bilemedim ki. Yani bende asigim sevdigim adam bana kusursuz her anlamda mukemmel geliyor. Bunu yazarken bile sevgim depresti su an kaldi ki sizin yakindiginiz seyi yazayim...Kesinlikle cok seviyorum ahlaklı dürüst ve yakisikli. Yani tamam benim vajinam da mükemmel değildir belki de bazen tahrik olmuşken o şekilsiz şeyi görünce tüm ıslaklıgim kayboluyor. Isteğimi kaybetmekten korkuyorum ama kesinlikle aşığım ona
Ya kusura bakmayın çok güldüm.zaten eciş bücüş