Eşimin organını beğenmiyorum

Onunla başbaşa kalıp sabahlara kadar sohbet edip sonra yorgunluktan sarılarak uyuyakalmak . Cinselliği aceleye getirmeyelim istedim, balayi sonrasına kalmıştı.

Bu nasıl bir hayal gücü ya konuşmaktan yorgun düşüp uyuyakalmak hem de bütün balayı ben olsam başlarım öyle romantikliğe

Esinize deliler gibi asik oldugunuza emin misiniz ?
Kesinlikle cok seviyorum ahlaklı dürüst ve yakisikli. Yani tamam benim vajinam da mükemmel değildir belki de bazen tahrik olmuşken o şekilsiz şeyi görünce tüm ıslaklıgim kayboluyor. Isteğimi kaybetmekten korkuyorum ama kesinlikle aşığım ona

Bakmayın o zaman siz de

Eşimi cok seviyorum ama böylesine şekilsiz buruşuk bi et parçasıni içime alıyor olmak büyük eziyet.

ereksiyon halinde nispeten daha çok beğeniyorsanız, olmadığı anlarını rahat bırakın. zaten şekilsiz buruşuk oldugu zamanlarda, sizin tabirinizle içinize alamazsınız.

Nasrettin hocanın karısına karın çok çirkin demişler hocada ışığı söndürünce hepsi aynı demiş sende dene

Yumuşaklığı falan güzel hoş ama biçimsiz gelmiyor mu size de ? Bu his sadece bende mi var anlamıyorum?
Daha önce böyle bir hissi olan kimseyi duymadım.
Biçimli olsa ne olacak? Biçim derken ne olsun istiyorsun mesela? Daire mi olsun, zikzak filan mıydi hayalindeki?

Bunun için siz ne yapabilirsiniz ki?

Ay ne desem bilemedim ki. Yani bende asigim sevdigim adam bana kusursuz her anlamda mukemmel geliyor. Bunu yazarken bile sevgim depresti su an kaldi ki sizin yakindiginiz seyi yazayim...

Bence takilmamaya calisin ve esinize asla yansitmayin erkek bi sogudu mu bi daha zor isinir bu konuya.

Fake mood jsjsjsjsjs yoksa cidden onedio da dalga gecerler be Allah baska dert vermesindi kk konuları diye konu sahibi eşin degistiremeyecegine goreee eee onda olan hepsinde aynı buarada.... ay cok komik bir konu ya soruna bak . adam senin selulitine catlagina kilona birsey derse uzulmez misin buda var. Kusursuzca yaratilan bir elf misin yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…