- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.735
- 60
- Konu Sahibi GizliPeri78
Cinsellik bölümü tekrardan prolara açılsa keşke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmüş galiba ama görmezden gelmişBenim merak ettigim hatika bir balayı sonrasi demissin balayinda naptiniz tam olarak ? Gösteemedi mi balayinda ucundan ?
Belki kız bekarken izlediği bişeylerdeki gibi bekliyordu .Lise kitaplarındaki gibi değil damat beyinki demek kiKonu fake de yinede yorum yapcam tutamıyorum kendimi. Evlenmeden önce hiçmi görmedin lisede bile biyoloji kitaplarında resmi var ya. Ne bekliyodun yani matkap ucu gbi burgulu döner başlıklı bişeymi
Hayaller hayatlarBelki kız bekarken izlediği bişeylerdeki gibi bekliyordu .
İçin almıyo ama araya gideceğine canına gitsin.artik içim hiç almıyor
AlemsinizOnu bulamayanlar da var
harika balayını tam olarak neyle yaşadınız?
KesinlikleAsfahhajaj.
Yalniz guzel fantazi. Basarili bir fake.
Kum, deniz, güneş 3lüsüyle olabilirharika balayını tam olarak neyle yaşadınız?
Aayy ahahaha kopardin beni gozumden yas geldiAyıp ayıp
Onu bulamayanda var
Kimininki ereksiyon olmuyor,kimininkini boyu kısa falan
Buldukça bulmuşsunuz
Önemli olan estetik değil işlevi
İş görüyorsa tamamdır
yanında mütemadiyen şöyle olgunundan bir iki adet ithal muz bulundur aynen kemal sunalın filmi gibi sanki yedim dersinHerkese selamlar. 3 haftalık evliyim ve eşime deliler gibi aşığım , cok severek evlendim. Utanıyorum söylemeye ama eşimin penisini hiç beğenmedim. Harika bi balayi sonrasi böyle kötü bi sürpriz beklemiyordum. Penis zaten estetik bi organ degil ve Kalkikken neyse de küçükken zaten eciş bücüş bişey. Eşimi cok seviyorum ama böylesine şekilsiz buruşuk bi et parçasıni içime alıyor olmak büyük eziyet. Bendeki hoşnutsuzlugu farkeder diye de ödüm kopuyor ama bana kalsa 1 ay yapmasam da olur. Zaten şekline de dair büyük beklentim hic yoktu ama yakından böyle görünce artik içim hiç almıyor napicam bilmiyorum. Var mi seklini beğenmeyenler başka ne yapabilirim?
yaa aslında çözümü çok basit : ışıklı.yerlerde sevismeyecekİlk ve tek ilişkinizi eşinizle yaşadınız sanırım.Onu çok masum sevdiyseniz ve evlenmeden önce sizin için o bölgeler dikkat çekici değilse yadırgamış olabilirsiniz.Sonuçta bizimkinden baya farklı (-) Ancak bence zevk alıyorsanız gözünüzü yumun gitsin
yaa aslında çözümü çok basit : ışıklı.yerlerde sevismeyecekİlk ve tek ilişkinizi eşinizle yaşadınız sanırım.Onu çok masum sevdiyseniz ve evlenmeden önce sizin için o bölgeler dikkat çekici değilse yadırgamış olabilirsiniz.Sonuçta bizimkinden baya farklı -)-) Ancak bence zevk alıyorsanız gözünüzü yumun gitsin
nasıl bakmayacakOraya bakma. Başka bir şey hayal et...
nekadar güzel olmasını bekliyorsun arkedeşşşşşşHerkese selamlar. 3 haftalık evliyim ve eşime deliler gibi aşığım , cok severek evlendim. Utanıyorum söylemeye ama eşimin penisini hiç beğenmedim. Harika bi balayi sonrasi böyle kötü bi sürpriz beklemiyordum. Penis zaten estetik bi organ degil ve Kalkikken neyse de küçükken zaten eciş bücüş bişey. Eşimi cok seviyorum ama böylesine şekilsiz buruşuk bi et parçasıni içime alıyor olmak büyük eziyet. Bendeki hoşnutsuzlugu farkeder diye de ödüm kopuyor ama bana kalsa 1 ay yapmasam da olur. Zaten şekline de dair büyük beklentim hic yoktu ama yakından böyle görünce artik içim hiç almıyor napicam bilmiyorum. Var mi seklini beğenmeyenler başka ne yapabilirim?