- 6 Temmuz 2014
- 422
- 326
-
- Konu Sahibi denizkizi7
Ben onu cok iyi anladim canım bu atasözünü bilmiyodum ama yaşayarak öğrendim cok da guzel iyi ogrendimBir atasözü vardır KOCADAN HOCA OLMAZ
Ayy bende öyle hic beğenmiyorum onun araba kullanmasini ama ben soylemiyorum elestirmiyorum sende bi sus dimi ama yokkBen tecrubeliyim canım bu konuda tabiki eşinden değil bir hocadan yada bir tanidigindan al :) ben ilk öğrenirken onun yüzünden çok panik yaptım ve sonra kendi kendime öğrendim :) hala daha her arabama bindiginde sürekli laf söylüyor ve aynı eski acemiligime dönüyorum...Valla laf aramızda bende onun araba kullanisini begenmiyorum ben daha iyiyim
Ay söyle söyle anlasin nasıl oluyormuş :)Ben onu cok iyi anladim canım bu atasözünü bilmiyodum ama yaşayarak öğrendim cok da guzel iyi ogrendim
Ayy bende öyle hic beğenmiyorum onun araba kullanmasini ama ben soylemiyorum elestirmiyorum sende bi sus dimi ama yokk
İlk arabamı aralık ayı sonunda aldık. 3 yıllık ehliyetim vardı ve trafige sadece 2 kere çıkmıştım :) soğuk havalarda kızımı kreşe götürüp getirirken zorlandığım için trafige çıkmaya karar verdim ve bir ay içinde arabamı aldık ve şu an işime arabamla gidip geliyorum ve kızımı kreşe götürüp getiriyorum. ilk günler dayak yemiş gibi heryerim ağrırdı, hemen sabah olmasın arabaya binmiyim, hemen akşam olmasın arabaya binmiyim, niye aldımki mis gibi otobüsle gidiyodum stressiz diye düşünüyodum. arabadayken yüksek sesle dualar okuyodum, rampada durunca hemen dörtlüleri yakıyodum totoma yapışmasın arkadaki araba diye :) ilk hafta zordu ama sonra alıştım, şimdi şükür stressiz gidip geliyoorum hemde manuel vites ve benzinli seri bir araba. seri olması ilk zamanlar çok korkutuyordu bu sebeple sürekli istop ediyordum, kullandıkça kavrama noktasını vs öğrendikçe zaten güvenin geliyor..
Guncellemeni ve konunu okudum eşinin yerinde olsam bende cildirirdim yahu otomatikmis bide araba zaten
Hele vitesli olsa nolurdu Allah bilir1 sene olmuş seninle ve senin gibilerle ayni trafikte olma dusuncesi korkuttu .. tamam herkes ana karninda ogrenmiyorda bu kadar beceriksizligede ehliyet verilmesi uzucu, daha saglam egitim ,sinav sistemi lazim yapamiyorsada kalmali! ..yoldan gecene dagitiyorlar be ((((((((
Yan koltukta otursaniz keske -.-
Ne guzel eski esinden böyle bahsedebiliyosun :) cok onemli biseyi öğretmiş gercekten omur boyu faydalanacaksinizben araba kullanmayı boşandığım eşimden öğrendim..
her arabaya bindiğinde dua ederdi korktunu belli etmezdi :-D
bana güvenirdş her ne kadar el freninde olsada eli..
çok sakin dir her yanlış yaptığımda sürmücem dediğimde sürüceksin diyip aksine cesaretlendirir di.
Allah razı olsun sayrsinde iyi bir sürücü oldum
Mesajiniz cok negatif ve itici.. Destek olmuyosaniz köstek olmayin bari..Guncellemeni ve konunu okudum eşinin yerinde olsam bende cildirirdim yahu otomatikmis bide araba zaten
Hele vitesli olsa nolurdu Allah bilir1 sene olmuş seninle ve senin gibilerle ayni trafikte olma dusuncesi korkuttu .. tamam herkes ana karninda ogrenmiyorda bu kadar beceriksizligede ehliyet verilmesi uzucu, daha saglam egitim ,sinav sistemi lazim yapamiyorsada kalmali! ..yoldan gecene dagitiyorlar be ((((((((
Yan koltukta otursaniz keske -.-
Mesajiniz cok negatif ve itici.. Destek olmuyosaniz köstek olmayin bari..
Herkesin garantisi var demedim ben daha zorunu kullandigim icin tutup otomatik aracta bukadar olay yapiyorsun ..ehliyet almayi haketmemissin 1 senede tukursen göl olurdu .. oyuzden bence azcik beceriksizlikte var .. ehliyet demek trafige cikabilir demek sen bu halle nasil trafige cikabilir diye onaylanabiliyorsun .. ben sisteme sitem ettim biraz daha eleyici olmalilar ve ogrenmeden ehliyet verilmemeli
Hicte diyemem amann herkes yapar aman herkes kaza yapiyor diye .. otomatik arabada bile ayilip bayiliyor .. tamam beceremeyebilir ama şu sistem bunlara trafige cikabilir onayi vermesin ya ehliyet vermesin "ogrenene kadar" kötü mü olur ?
1 yilda tukursen göl olurdu mu ? Yani sayinin hic bi onemi yok sürekliliğin hic bi onemi yok oyle mi bütün ogrenme ve öğretme yontemlerini tekniklerini hice sayarsak oluur ama bi gideri var düşüncenin bu yönde. Ayrica ben 10 yildan beri ogrenemeyenleri biliyorum 10 yildan sonra gayet iyi surenleri de gördüm.
Ya pardonda otomatik vitese takmış durumdasin ben ehliyetimi manuelde aldim manueli de biliyorum otomatigi de kullanma konusunda sıkıntım zaten yok ben konunun hic bi yerinde kullanamamkla ilgili biseyden bahsetmedim farkindaysan hep stresten heycandan bahsediyorum neyse sana ispatlicak halim de yok zaten. Erkeklerin tepkilerine yorumlarina alışığız ama hemcinslerimin böyle yorumlarina daha cok üzülüyorum ne yalan soyliyim resmen birbirimizin ayağına celmeyi yine biz takiyoruz cok yazik bu sadece araba konusunda da geçerli degil ayrıca.
Yapacak bisey yok sirf hemcinsim diye destek olamam cidden yolda10 tane dengesiz suren varsa 6sı kadın o heyecanlari ve sacma sapan halleri 10 metreden seciliyor yanlarina bile yaklasmamaya calisiyorum .. eziyet