- 20 Ocak 2012
- 40
- 10
- 288
- Konu Sahibi sevimliruj
-
ALLAH razı olsun yazdıklarınızı okudum moral iyi geliyor az önce bir arkadaşım demiş evet egeliyim gerçekten sabretmem lazım hemde büyük bir sabır burası kasaba gibi çalışılacak ve gezecek yer yok ayrıcı ücretli de çıkmadı tek iş kpss kaldı inş nasip olur benim burda tek avantajım konuşkan olmam oluyor 2 arkadaşını eşiyle tanıştım yani misafirlikler olur ancak bakalım benimde kaderim böyleymiş ama inş durumum düzelir belki burda aileden uzaklarda çevre yok daha o yüzden boşluğa üşmüş olabilirim eşimin burda 2 yıldan beri çalışıyor o kendi ortamını yapmış tabi rahat ama bu demek değildir ki saatlerce yalnız kalacağım hele bu bayram çok zor geldi bende seviniyordum başbaşa kaldık harika gibilerinden ama maalesef ögle 2 3 gibi gidip gece 10 11 gibi gelmesine gerek yok nasıl anlatacağımı şaşırdım inanın ki
Evliliğimin ilk yıllarında bende (herkes gibi) bu sorunları yaşadım. Evet erkekler ilk evlendiğinde garip davranışlar sergileyebiliyorlar.. Sanırım burda birde kaybetme korkusu olmayan bir erkek var, yani kasabaya gitmişsiniz, küçük yer, ohh ne ala eş evde bekler ben arkadaşlarımla gezerim.. Bence çocuğunuz yokken bu olaya bir netlik kazandırın, eğer sürekli böyle olacaksa evde çocuklarıyla kocasının yolunu gözleyen okumuş!!! bir kadın olursunuz. Ben aştım Allah yardımcınız olsun, sizde aşabilirsiniz... Yeterki kararlı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?