- 20 Ocak 2012
- 40
- 10
- 288
- Konu Sahibi sevimliruj
arkadaşlar lütfen fikir verin bana ne yapacağımı şaşırdım öncelikle ben batıdan doğuya eşimini işi dolayısıyla geldim daha 3 aylık evliyim ama evimi kuralı 3 hafta anca oldu bense atanamayan ögretmen adayıyım eşimle ünv anlaştık sınıf arkadaşıydık tam 5 yıl anlaştık 3 yıl anlaşma 2 yıl nişanlılık süreci geçirdik ama eşim doguya atanadığından beri sanırsam gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler öyle oldu ilişkimiz garipleşmeye başlamıştı küsmeler arttı küsüncede 1 hafta on gün konuşmamalar artıyordu neyse ki bunları atlatıp evlendik herşeye ragmen birbirimizi sevdiğimizden emindim gel gör ki aynı eve girince hiç hayallerimde ki evlilik olmadığını anladım eşimin burada arkadaş çevresi var o işe gidiyor akşamları arkadaşlarına gidip stes atabiliyor bense tamamen yalnız kaldım hele ki bu bayram bana zehir oldu saatlerce evde tek başıma ağlayarak geçirdim ben onun için buralra geldim memleketimi ailemi bırakıp geldim onun umrunda bile değil eşimin ayrıca çok küskendir diyelim ki ben küseyim eşime o bana ona küstüğüm için daha çok küser ben küstüğüme de pişman olurum zaten gönlüme göre yaşayamıyorum psikolojim çok bozuldu daha yeni evli olduğum için kimseye derdimi anlatamıyorum ne yapacağımı şaşırdım daha anlatacak o kadar çok şey var ki ağlamadığım gün yok gerçekten anlaşamıyoruz ben sabretmek istiyorum biraz daha ama biliyorum ki bu evlilik uzun sürmeyecek gibi hayallerim hep yarım kalacak yıkılacak kpss hazırlanıyorum ama hazırlanamıyorum moral bozukluğundan delirmek uzereyim yardım edin lütfen......