Eşimin kredi kartından taksitli nakit avans çekilmiş hemde cok kez!!! Bi bakın kızlarr

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
Kızlar kredi kartımizda limit yok doğru düzgün ödemede yapmıyodk kaç aydır
Bugun uygulama üzerinden baktığımda sadece dün taksitli nakit avans şekilinde 1100 tl çekilmiş 60-60 tl olarak
Ondan önce de 367 tl cekildiğini gördük ama onuda krediyi ödeyemediğimiz için faiz vs deyip geçmiştik

Aynen şu şekilde
Oturduğumuz bölge yazıyor ben örnek yaziyim
(keçiören beldesi / altındağ (5/5)300 tl= çekilen para 60 tl
Bunun gibi 10 işlemle 1100 tl cekilmis bazılarında sayılar değişiklik gösteriyo bi iki hafta öncede pazar günü 379 tl çekilmiş ondan öncede var

Bunun kredi vs ile ilgisi olmaz değil mi hiç anlamıyorum bu işlerden :KK43: 3 bin kredi borcumuz var 3 ayi geçti ödeyemedik.
limit yok ben geçenlerde 40 tl çekmeye çalıştm olmadi hafta sonu bide bankayıda arayamiyorz buraya yazmak geldi aklıma

Buarada eşimde çekmemiş kızlar kart zaten evde hep...

Bankayi gece gündüz 24 saat arayabilirsiniz.once itiraz edin kullanmadığınızı iletin. Sonra da karti kullanima kapatin.

Müşteri hizmetleri arayın hemen az az cekiyorlarmis anlaşılmasın diye TV söyledi çok kişinin başına gelmiş eğer eşiniz cekmediyse mutlaka bankamatikte kamera vardır

Çok ilginç kredi borcunuzu bu şekilde çekmez banka müşteri hizmetlerinden bilgi aldıktan sonra buraya da yazar mısınız? Cep telefonunuza ilk para çekildiğinde mesaj gelmedi mi eşiniz bankayı arayıp böyle bir işlem yapmadığı hakkında bilgi neden almadı?

Atm lerde kamera vardır. Ayrıca bir kartın yedeğide çıkarılabilir.Banka ile görüşüp şikayetçi olalım falan deyin eşinize. Hatta olunda bence. Günahını almak istemem ama eşiniz gibi geldi banada.

379 lira atmden cekilemez ki, anca bir odeme yaparsınız kusuratli oyle cekilir. Ben esiniz cekmis unutmus olabilir diye düşündüm mesela ben ziraat atmden akbank kartıyla para cekmisim gecen sene ama ben ziraat hesabından cektim derken bana telefon geldi odemeniz gecikti diye once şaşırdım sonra ödedim arti hesabi kapattım. Yani böyle olabilir mi?

X