- 1 Şubat 2020
- 1.505
- 3.042
Bence arayıp sorun müşteri hizmetlerini biraz karışık bir durumOnu tam blmiyorum ama 17 ocaktada aynısı cekılmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence arayıp sorun müşteri hizmetlerini biraz karışık bir durumOnu tam blmiyorum ama 17 ocaktada aynısı cekılmiş
Ben onu yorumumu yazdiktan sonra okudum gorseydim bende yazmazdim aynentelefonu tuşlu dediği için bunu yazmadım evet çekebilirrrr
Kart yedeklidir belki eşinizden başkası olamaz yani aileden biri kesin iyi düşünün.Dünde cekilmiş ama bendeydi kart.. geçen hafta cekildiğinde de bendeydi bayadir eşim almıyor limitte yok zaten diye
Siz 5 ay önce 300 TL nakit avans çekmişsiniz. Taksitli.Kızlarrr az önce teli eline alıp baktı baya sinir küpü olmuştu iftira atıyomusum ve dedi ki sen bunu mu diyosun önceden cekilmiş paranın odemesiymiş mesela orda yazıyor ya 300 = 60 tl onun ödemesi oluyomuş diye bişeyler saçmaladı böyle bişey varmı yaaa ????
Canım kart sende olabilir quar kod la çekiyor olabilir eşin benim eşimin kartı bozuldu kart isteyip gelene kadar bayağı süre geçti quar kodla çektik hep paraAma kart hep bendeyken çekilmiş yaaa. Eşimde benden şüphelenecek bu durumda☺ çünkü kesinlikle eminim bendeydi daha dün cekilmiş çünkü
Bankanın cagrı merkezını arayınKızlar kredi kartımizda limit yok doğru düzgün ödemede yapmıyodk kaç aydır
Bugun uygulama üzerinden baktığımda sadece dün taksitli nakit avans şekilinde 1100 tl çekilmiş 60-60 tl olarak
Ondan önce de 367 tl cekildiğini gördük ama onuda krediyi ödemediğimiz için faiz vs deyip geçmiştik
Aynen şu şekilde
Oturduğumuz bölge yazıyor ben örnek yaziyim
(keçiören beldesi / altındağ (5/5)300 tl= çekilen para 60 tl
Bunun gibi 10 işlemle 1100 tl cekilmis bazılarında sayılar değişiklik gösteriyo bi iki hafta öncede pazar günü 379 tl çekilmiş ondan öncede var
Bunun kredi vs ile ilgisi olmaz değil mi hiç anlamıyorum bu işlerden 6 bin kredi karti , 3 bin kredi borcumuz var 3 ayi geçti ödemedik. Toplu kapatacaktık bu ay bütün borcu .
limit yok ben geçenlerde 40 tl çekmeye çalıştm olmadi hafta sonu bide bankayıda arayamiyorz buraya yazmak geldi aklıma eşimde çekmemiş. Kart hep bende..bu nasıl iş kızlar /
Çok teşekkürler. Birde atm vs yazmıyor ama bizim oturdğumuz yerin adı gözüküyor çekilen yer olarak. Saatde hepsinde 00.00 bunuda ayarlamış olabilirler mi offf ögle bişey varsa benim yüzümden netten alışveriş yapan benim..
Bankalar 7 24 çalısıyor müşteri hizmetleri pazartesi bankanıza gidin ve oradan kamera kayıtlarına bakabilirsiniz kimin çektiğine kameralar çekmiştirKızlar kredi kartımizda limit yok doğru düzgün ödemede yapmıyodk kaç aydır
Bugun uygulama üzerinden baktığımda sadece dün taksitli nakit avans şekilinde 1100 tl çekilmiş 60-60 tl olarak
Ondan önce de 367 tl cekildiğini gördük ama onuda krediyi ödemediğimiz için faiz vs deyip geçmiştik
Aynen şu şekilde
Bunun gibi 10 işlemle 1100 tl cekilmis bazılarında sayılar değişiklik gösteriyo bi iki hafta öncede pazar günü 379 tl çekilmiş ondan öncede var
Bunun kredi vs ile ilgisi olmaz değil mi hiç anlamıyorum bu işlerden 6 bin kredi karti , 3 bin kredi borcumuz var 3 ayi geçti ödemedik. Toplu kapatacaktık bu ay bütün borcu .
limit yok ben geçenlerde 40 tl çekmeye çalıştm olmadi hafta sonu bide bankayıda arayamiyorz buraya yazmak geldi aklıma eşimde çekmemiş. Kart hep bende..bu nasıl iş kızlar /
Bir defada çekmiş 5. Taksitini ödüyorsunuz şu anda. Eşiniz unuttu herhaldeKızlar kredi kartımizda limit yok doğru düzgün ödemede yapmıyodk kaç aydır
Aynen şu şekilde