Merhaba arkadaşlar eşimin bekarliktan kalan lanet bir arkadasi var erkek.gecmiste uyuşturucu kullandığı,herkesi dolandirip kaçan iğrenç bir adam.esim hayır diyemeyen birisi hayatından onu silip atamıyor tamam arkadaşıdır anlıyorum diuoeum ama eşimi se kullanmaya kalktı defalarca para istedi,onu kandırıp uyuşturucu kullanmislardi evliligimizin ilk senesinde yalvar yakardı birdaha yapmayacağım diye inandım yada inanmış gozuktum çok sevdiğim için.tamam ama uzaktan yada gözümün önünde görüşün dedim görüşmesini engellerden bu sefer baskı olacak sonra arkadaşımla aramı bozdu. Vs diyecek.
Bir iki yıldır gorusmuyorlardi o arada çocuk oldu, cocugumuz 1yasinda şu an.bugun gelecekti sabah mesaj atmış gelip beni alır mısın diye hayır swdim gidemezsin beş dakikalık yolu neden ayağına çağırıyor sonra anlaşıldı akşamdan kalmaymis kafası guzelmismiste bizimkine gel beni al diyor olaya bakar mısınız ya kirk yıllık arkadaşları onu ayagaina cagirmiyor ama bu salak adam nasıl bı gevşeklik.
Olabilir alkol bizde kullanıyoruz konu o değil alkl ixtigine inanmiyorum o adamın bıraktım diyormuş ama hala uyusturucu kullanıyor bence.o şekilde çocuk varken eve mi gelecrkti diye bağırdım eşimde tabiki kabul etmem gelme haftaya gel dedim diyor.
Benim anlayamadigim hala bize zarar veremez evliligimize zarar veremez diyor ama daha ne zararı verecek hanımlar ?üç yıldır bu adam yüzünden sinir harbi yaşıyorum defedemiyor hayatından ama neden anlamış değilim normalde çok sakin kavga etmemeye calisan güzellikle sorunlari çözen biriyim,eşime anlayış gösteren çok seven ve onu sikmamaya çalışan biriyim özel alanlarına saygılıyım ama eşimin bu kadar kör olmasi beni deli ediyor böyle bı adamı neden ısrarla hayatında tutuyor ben olsam böyle biri eşimi uzse direk defederim hayatımdan ama o yapamıyor bekar hayatini mi ozluyorsun nedir senin olayın diyorum ki biz evli ve çocuklu ama aynı evliliğimizin ilk zamanlwrindaki gibiyiz sueprizler sevgi sözcükleri ilginalaka.dogum.yaptim eski kilomdaydim üç ay içerisinde.haftada üç gün spor yapan biriyim eşimde öyle ve çok bakımlı biriyim.ogretmenim meslegimde var cinsellik desen çok iyi sevgim alakam desen çok iyi ama asla diyor ben çok mutluyum sizi hicbirseye degismem vs diyor ama yardım edin lütfen ben mi kafada kuruyorum ama kurmiyorum bence çok çaresizim
Sabahki mevzudan sonra hala surat aşmaya devam edince o modum düşüyor