- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.699
- 548
Benim gundemim degisiyor esimin degismedigi icin sıkıntım zaten2 senedir hala düğünü bohçayı mesajla bile tartışacak kadar hiç mi gündeminiz değişmedi yahu.
Konu kayinvalidemin bize her geldiginde kendilerince iyi niyetli soylenmis sakalar da olsa,bize cok yabanci bebek demesi kendince saka yapmasi ama benim icin hic komik olmamasi..ardindan benim annem, senin annen benim ailem ,senin ailen konusuna girilmesi evet cok avamca ama zaten buraya esimle istemedigim bir konusmaya girdigim icin yazdim sizlereKonu nereden oraya gelmiş acaba?
İki senelik evlilikte altın muhabbeti boş yere açılmamıştır. Zaten önceki akşam olan bir mevzuyla ilgili rahatsızlığini dile getirmek için mesaj atmış eşine konu bir şekilde altınlara gelmiş.
Dur şimdi,seri beğenmedim geliyor acun abeyyyBu kadar yazamayan biri olarak, eşinizle yazışarak iletişim kurmayı başarabildiniz de bir de üstüne kırıldınız öyle mi?
Hayır siz mesaj atmışsınız ya ilk altınlarla ilgili ne gerek vardı diyorum.Benim gundemim degisiyor esimin degismedigi icin sıkıntım zaten.
Ay anlamadim valla isteyen begenmesin.Dur şimdi,seri beğenmedim geliyor acun abeyyy
Evet canim harika cumleni yazarak tatmin oldun kutla.Bu kadar yazamayan biri olarak, eşinizle yazışarak iletişim kurmayı başarabildiniz de bir de üstüne kırıldınız öyle mi?
OnceBu kadar yazamayan biri olarak, eşinizle yazışarak iletişim kurmayı başarabildiniz de bir de üstüne kırıldınız öyle mi?
Hayır siz mesaj atmışsınız ya ilk altınlarla ilgili ne gerek vardı diyorum.
Eşiniz de zaten dediğiniz gibi olgun biri değil demek ki.
Benim de aklıma kv nin oğlunu doldurduğu geldi. Çünkü erkeklerin nişan bohçasıydı yok efendim nişan tepsisiydi gibi konular nedeniyle eşiyle tartışması çok avam geliyor.Kaç yıllık evli çoluk çocuk sahibi çift yeni yetme ergenler gibi mesaj yoluyla tartışıyordüğün oldu bitti gelip bunların tartışılması hoş değil. Her iki taraf için de geçerli. Kocanizin lafları kaynana ağzından dökülmüş gibi. Ailesi arada dolduruyor. Sanırım evde konuşulanları annesine anlatıyor anasının saydirdiklarini da size kendi fikri gibi söylüyor. Her halükarda saçma bir hâl. Mesaj yoluyla tartışmayı bırakın öncelikle. Eşinizi karşınıza alıp ciddi bir şekilde derdinin ne olduğunu sorun. Tekrar düğün mü istiyor ne istiyor yani ? İki yıldır ne düğün hırsıymış...
Tartışmalar nihayete erdirilmeden eski düzene dönülmemeli ortada bir sorun varsa çözmek gerek. Kartlar açık oynayacaksiniz. Kiminle sorununuz varsa onunla cozmelisiniz. Annesinin bir tavrı hoşunuza gitmediyse onunla konuşun. Eşinize yansitmaniz kendisini savunma pozisyonuna sokuyor o da size başka bir şekilde saldırıyor. Uzuyor da uzuyor.
Haklisiniz tesekkurlerKaç yıllık evli çoluk çocuk sahibi çift yeni yetme ergenler gibi mesaj yoluyla tartışıyordüğün oldu bitti gelip bunların tartışılması hoş değil. Her iki taraf için de geçerli. Kocanizin lafları kaynana ağzından dökülmüş gibi. Ailesi arada dolduruyor. Sanırım evde konuşulanları annesine anlatıyor anasının saydirdiklarini da size kendi fikri gibi söylüyor. Her halükarda saçma bir hâl. Mesaj yoluyla tartışmayı bırakın öncelikle. Eşinizi karşınıza alıp ciddi bir şekilde derdinin ne olduğunu sorun. Tekrar düğün mü istiyor ne istiyor yani ? İki yıldır ne düğün hırsıymış...
Tartışmalar nihayete erdirilmeden eski düzene dönülmemeli ortada bir sorun varsa çözmek gerek. Kartlar açık oynayacaksiniz. Kiminle sorununuz varsa onunla cozmelisiniz. Annesinin bir tavrı hoşunuza gitmediyse onunla konuşun. Eşinize yansitmaniz kendisini savunma pozisyonuna sokuyor o da size başka bir şekilde saldırıyor. Uzuyor da uzuyor.
Koca da sokma akıllı olmasaymis eğer öyleyseBenim de aklıma kv nin oğlunu doldurduğu geldi. Çünkü erkeklerin nişan bohçasıydı yok efendim nişan tepsisiydi gibi konular nedeniyle eşiyle tartışması çok avam geliyor.
Kayinvalideniz çocuk bize yabancı dediği için mi bu noktaya geldiniz?Benim gundemim degisiyor esimin degismedigi icin sıkıntım zaten
Konu kayinvalidemin bize her geldiginde kendilerince iyi niyetli soylenmis sakalar da olsa,bize cok yabanci bebek demesi kendince saka yapmasi ama benim icin hic komik olmamasi..ardindan benim annem, senin annen benim ailem ,senin ailen konusuna girilmesi evet cok avamca ama zaten buraya esimle istemedigim bir konusmaya girdigim icin yazdim sizlere
TesekkurlerÇünkü ailesinin genel olarak belli bir zararının olmadığını yazan, onları eleştirme hakkına sahip olmamanizdan rahatsız olan sizmişsiniz konunuzda öyle yazıyor.
Bu eleştiri mevzusu sizden esinizin ailesine karşı sık sık oluyorsa, eşinize de ailenizi eleştirme hakki veriyorsunuz demektir. Kimsenin ailesi dokunulmaz değil.
Sevgili tahin helva, hakliyim ve bir durusum var burada benim gibi dusunebilen kisilere tavrima ne ekleyebilcegimi sordum,mesajla esine donmek vs cocuksu buldugunuz seyleri ancak dipnot olarak elestirseydiniz fikrinizi alirdim daha fazla fikrinizi almak istemiyorum zira siz konulari dogru degerlendirebilen biri gorunmek isterken aksine yeterince kirici konusmak isteyen biri gibisiniz bence ikincisi gibi duruyor iyi aksamlar.Kayinvalideniz çocuk bize yabancı dediği için mi bu noktaya geldiniz?
Tebrik ederim cidden.
Bir sözden rahatsız olduysanız bunu yetişkin bir kadın olarak siz verin cevabını. Ertesi gün eşinize mesajla annen bunu dedi demek cidden çocukça.
Sizin derdiniz eşinizle bu tarz diyaloglara girmemek mi yoksa eşinizi hep beraber eleştirmemiz mi?
İkincisi gibi duruyor daha çok.
Belki konu sahibi de yapıyor ayni şeyi.
Benim anladığım gösteriş olsun diye takılan bileziğe gerek yoktu, 2 tane de yeterdi bize demiş. Ben bunda art niyet görmedim aileyi eleştiriden kasıt buysa eğer bunda kadını en hassas yerinden vuracak bir durum yok.
Tesekkur ederimEsiniz tam olarak neyi yalnis anlayip böyle karsilik verdi orasini tam anlamadim. Lakin beni birisi ona güvenip anlattigim bir konu ile vursa cok büyük olay cikar. Ama bu tabi ki ben kendim ondan önce tahrik edecek birsey söylememissem. Insan karsidakini insanin onurunu kiracak söylemlerde öyle veya böyle bulunmamali. Eskileri neden actiniz bilmiyorum ama oturup sakin kafayla tekrar konusun
Yoksay sona al kapat gibi butonlar olsa da bazı msjlsri kapatabilsek.ivomili aaaaaaa şimdi anladım, görümcen düğün için bileziğini bozduruyo sana takıyo, sonra senden ne diyip aldı bileziği cidden merak ettim bunu . yok artık cidden ayıp. Dediğin gibi gösteriş yapmış yani madem öyle gerek yokmuşcidden takmasaymış.
Kendi gösterişini yapmış çekilmiş .. bence haklısın.. eşinin ailesi sizin evlenmeniz için size ne yaptı ne aldı ne konuda yardımcı oldu.
Benim de aklıma kv nin oğlunu doldurduğu geldi. Çünkü erkeklerin nişan bohçasıydı yok efendim nişan tepsisiydi gibi konular nedeniyle eşiyle tartışması çok avam geliyor.
Konuyu acan esim sevgili ugurbocuuu, derdim ne bilezik ne dugun bunlari esim konustugu icin daraldim zaten derdim var diye girdim sabaha daha dertli cikacagim her tasin altindaki kayinvalide sozunu dert edinen bir tip degilim bunu cok fazla soyledigi ve sanki ben yabancilastiriyormusum imasina kapildigim icin alindim olay bu.Yoksay sona al kapat gibi butonlar olsa da bazı msjlsri kapatabilsek.
Eşinin ailesi çocuk bize yabancı duruyor dedi diye konu sahibi sabah eşine bileziklerim düğünde fazla dursun diye ablan kendi bileziklerini de bana emaneten taktı sonra da düğün ertesi aldı demiş. Alakanın güzelliğine bakar mısınız? Kocası da siz de bir bohcayla nisan yaptınız bizden kalır yanınız yok oyle nişana böyle düğün demiş seneler sonra babanne torununa bize yabancı duruyor dedi diye karı kocanın kavganın geldiği yer. Is böyle iken siz de iyi körüklüyorsunuz kafalar aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?