Eşimin karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan kızla olan samimiyeti

Yani evet çok pasif kalmış. Hanımefendiyi dişine kestirmiş yoksa böyle hareketler yapmak yürek ister ya da noksanlık

Pavyonda calısan kadını bile getir birinin karısı yanındayken askooo demez!
Ya kocanız değil siz konu acıp kocanızmıs gibi yazdınız ya kocanız dediğiniz insan aksamları o arkadasa bi kac seans uğruyor.
Ben bu konuyu asla doğru ve samimi bulmadım.
Tc de hic bi kadın yoktur ki arasında biseyler gecmediği adama karısının yanında asko diyecek? Yani gecse bile demezde
Siz heralde imam nikahlı faln evlisiniz

Hayatım herkes niye benim genişliğimi konuşuyor? Ben geniş davranmadım kavga ettik diyorum defalarca eşimle. Kıza da o an kovmasamda bir daha hiç muhattap olmadım yani. Benlik bir durum yok
Muhattap olmadın ama adam kurabiye yemeye çağırıyor . İyi ki muhattap olmuyorsun kadın hayatınızın içinde bu genişlik oluyor

Hayatım herkes niye benim genişliğimi konuşuyor? Ben geniş davranmadım kavga ettik diyorum defalarca eşimle. Kıza da o an kovmasamda bir daha hiç muhattap olmadım yani. Benlik bir durum yok
Kadın aşko diyor samimi oluyor ve hala dükkana gelmesini engellemiyorsunuz. Günde iki poğaça alması dükkanı kurtarmaz. Hala bahaneler sunuyorsunuz. Geniş olmasanız o kadın dükkana daha adım atamazdı. Ayrıca eşiniz bu rahatlığı sizden buluyor. Karısı bu kadar rahat olmasa bunları yapamazdı.

O kadın eşinize aşko diye seslenince nasıl sakin kaldınız? Ben kıskanç biri değilim ama eşime biri aşko diye seslense önce o kadının bacaklarını eline verir, sonra da kocama bu nerden buluyor bu haddi diye sorardım. Aldığım cevap tatmin etmediyse kocamın da başka bir tarafını eline verir gönderirdim.

erkekler en iyisi bile
böyle kadınlarla muhattap olmaya bayılıyorlar
para bırakıyorda bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…