Eşimin işten ayrılmaları

Evde kendini nasıl geliştiriyormuş çok merak ettim benim bildiğim sahada gelişir de insan
Çalışmaya gönlü yok bana karışıyor, kendine karıştırmıyor diye bir dünya da yok.. Öyle arkadaşınızın dediği gibi borç yapıp rahat da olamaz sizin bizim gibileri..
Alttan almayın ya.. Sorumluluğunu bileceksen bil senin kendini geliştirme savdanla çocuklu ve borçlu halimle uğraşamam deyin!!

Son düzenleme:
Eşine para verme ve evin sorumluluğunu üzerine alma , sadece kendin ve çocuğuna harca , eşine de mesafeli uzak dur düzelmezse bu şekilde devam edemeyeceğinizi belli edin

Evlendikten sonra edinilen mallar ikiye bölünüyor.

Hahahah yok ya onlarda da kotu maalesef.
Suan tek bosanmama sebebim çocuk babasına düskün. Pedagogla gorusecektim ikna etmeye calistim esimi pedagogla.goruselim bosanalim diye. İlk bir kabul etti sonra yine bir sekilde ozurler dileyip ikna etti beni.
Esimde bana diyorki sen şükürsüzsün. Hic birseyden mutlu olmuyorsun.
Aile terapistinede gittik bie faydasi olmadi yarida biraktik.
Yani aslinda artik okadar sogudumki iyi bir yonunu dusununce bulamiyorum birsey.
Hic elle tutulur bir yani yok.

Evlendikten sonra edinilen mallar ikiye bölünüyor.
Daha once bu konuyu dile getirmistim. Ev kesinlikle benim uzerime daha dogrusu cocugun olacak diye. Oyuzden birsey diyemez.
Arabayi ikiye bolebiliriz. Umrumda degil. Onda da yine benim sayemde aldikta iste artik para umrumda degil.
O kadar tukendimki elimdeki parayida kendisine vermeye raziyim kurtulmak istiyorum kendisinden ama kurtulamiyorum.

Aile buyuklerine soyletmiyor kesinlikle. İsten ciktigini falan asla ailesine soylemiyor. Zaten karissalar onlarlada kavga eder isinize bakin diye.

Kendi çok şükrettiği için mi hayıflanarak öf pöf ederek işe gidiyor ya da 5 ay biri, 2 ay olmuş şimdi iş aramıyor..İş bulup çalışabildiği için şükretmesi gerekir zaten!! Hele ki bu devirde..

Kesinlikle tapuyu üzerinize alın da
boşanırsanız oda zor görünüyor
emin evimdeki yatırım kimin üzerine
ay pek maddiyatçı göründüm bende :)

aileyi tabi karıştırmanızı istemez biliyor hatasını
cins

Esimde bana diyorki sen şükürsüzsün.

len asıl sen şükürsüzsün bir işe girip şükretmiyorsun deseydin ya diycem kesin demişsindir de bir şeyler bulmuştur uyanık.

aslında kendini laf sokma ve üste çıkma konusunda geliştiriyor olabilir mi?

Emine evim batmadı mı yahu! Daha geçen sosyal medyada paramızı geri verin diye tag açmışlardı orası için..

e bu işin kendini geliştirmesi hiç bitmez ki
ucu bucağı yok
benim erkek arkadaşım da ITci, gayet çalışırken bir sürü eğitime katılıyor, hiçbir işinden de bu nedenle ayrılmadı
bir ihtimal eşiniz hazıra konarak yaşamak istiyor
ikinci ihtimal de ciddi özgüven problemleri var

Ya da borsaya felan girdi para mı bekliyor.
Bilet alıp ikramiyenin çıkmasını beklemek gibi birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…