• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

Ya onun acisindanda bakmak lazim.gercekten evini ihmal eden erkekte coktur.ama bu bayanda hergun ust uste olsun demiyor.basina gelmeyende anlamiyor malesef.insanda bi eksiklik olusuyor.yoksa her insan hem kendi ekmegini kendi kazanabilir hemde cinsel ihtiyacini giderebilir.ama bi kadin icin istenilmemek arzulanmamakta kendini eksik hissetmesine neden oluyor.biraz anlayis empati sart

Ya canm sana tavsiyem sen kaç ondan ya ilk zaman lar da benim eşim de öyle idi isteksiz di şimdi de ben istemiyorum o sürekli peşim de şimdi de ben kaçıyorum o kovali yo emin ol birgün rolleri değişirsiniz

Heyecan bitmiş olabilir mi yeni tanistiginizda onu Size çeken davranışları hatirlatinn birer kadeh için dans edin ben eşimle on yıldır beraberim bir keresinde yeni doğumdan çıktım kilo almıştım baya benden kaçtı 6 ay kadar hava alalinda elimi bile tutmadi beni 3 ay gormemesine ragmen intikamim coj aci oldu 86 dan 58 indim zayifladim yanimdan ayrılmıyor ben yüz vermiyorum ikinci doğumda fazla almadım şimdi 65 hdef 55 ve ona gününü göstermek

Arkadaşlar merhaba

Birçok kişinin açtığı bir konu bu.Ben de yazmadan duramadım belki rahatlamak belki bi çözüm bulmak için.Sizlerin de fikrini merak ediyorum açıkçası.

Evet konumuz eşimin cinsel isteksizliği.

1 yıl 3 aydır evliyiz.Evlendiğimiz günden beri eşimde hep bir isteksizlik mevcuttu.
Ben yaklaşmadan yaklaşmıyordu.Suratında bu konu açıldığı zaman bi bıkkınlık ifadesi oluyordu.
Bir üroloğa gitti -tabi ki benim ısrarımla-tüm testler yapıldı her şey normaldi.
Doktor psikolojik olabileceğini söylemiş.Psikoloğa da gittik ancak net bir sonuç alamadık
.Zaten eşim anlatacak bir sorununun olmadığını da söylüyor.Ben elimden ne geliyorsa yaptım.Sabrettim,hiç üstüne gitmedim,çok üstüne gittim,çok çekici giyindim vs.bir sürü şey...
Zaman içerisinde bu yolların hepsini denedim.
Eşime bu iş böyle devam edecekse boşanacağımı söyledim.Ancak asla boşanmaya yanaşmıyor yalvarıyor bana şans ver seni seviyorum diyor.
Evliliğimizde bunun dışında bi sorun yok diyebilirim.İnanılmaz saygılı,beni düşünen,her şeyden önce iyi kalpli bi eşim var.Ama bu konu söz konusu olunca beni hiç düşünmüyor nedense buna anlam veremiyorum.
Ki ben çok net konuşan derdimi anlatan bir insanım.
Defalarca konuştum ama o her seferinde hayatımızda böyle bir sorun yokmuşcasına davranmaya devam ediyor.Üstelik herhangi bir sağlık problemi olmadığı halde.
Beni çekici bulup bulmadığını defalarca sordum ama benim çok güzel olduğumu sorunun bununla ilgili olmadığını söylüyor.

Bu arada evliliğimizde maddi manevi hiçbir problem yok.Kv Kp görümce vs. gibi dertler yok.Eşimin ağır ve yorucu bi işi yok.Ama bu sorun beni içten içe tüketiyor.Hele eşimin her şey çok yolunda halleri daha da çok sinir ediyor ve ona saygı duymamaya başladım.Çözüm odaklı olmaması çok canımı sıkıyor.Ve elbette her kadın gibi eşim tarafından arzulanmak istiyorum.Ama malesef böyle bi durum yok ve bu beni çook ama çok yaralıyor :KK43:

Benim esimde 2 3 ay oldu gercekten cok onemli bir sorun biz ozlem olarak yorumlarken onlar ihtiyac olarak yorumluyorlar esimde gitti psikolojim dediler birden degisti baktim gercektenn hayatinda sorunlar varken yaklasmiyolar bunlari degerlendirebilirsin ayip olacak ama esinle migden kaldirirsa biseyler izleyebilirsin. Bu sadece o tur seyler olmayabilir mesela bu icerikteki duygussal filmler olabilir... filmle baslayip o tur seyler de izleyebilirsin. Lutfen yanlis anlama herkes yapamaz bunu benmki sadece bir oneri dikkat cekme ve cabaladigini gormen icin yararli olabilir allah sabir versin

Nişanlıyken gayet istekli olan bir adam evlenince nasıl isteksiz olur bu biraz şaşırtıcı .
Beni yanlış anlamayın asla ama acaba bir hayal kırıklığı falan mı yaşadı ne bileyim mesela cinsel bölgeye karşı bi tiksinti vs ?

Eşinizin iyi bir insan olması aranızda cinsellik olmadığı gerçeğini değiştirmiyor malesef.
Siz elinizden geleni yapmışsınız, cinsellik olmadan evlilik olmaz.
Emin olun sebebini eşiniz bal gibi de biliyor.
Ayrıca çok genç şimdiden böyleyse 50 yaşında ne yapacak?
Kendinize eziyet etmeyin, cinsellik en doğal hakkınızz.
Eşle sevişmek için kırk takla atılmaz, bunun bahaneside olamaz bana göre.

Nette satılan iilaçlar var sanırım bitkisel arzu arttırıcı falan.. Dr. Önermesini yada ilaç falan

Oncelıkle bacım sen kendinden eminsen uzerine dusem her seyi yaptıgını dusunuyorsan o zaman hata sende degil. Cunku temiz bakımli bir kadın oldugunu soyledin. Esime sordum bir sdam.neden boyle yspsr diye. O da adam ya tiksindi,ya da ıktıdarsız dır utanıyırdur erkekliginden dedi

Evet evet o da olabilir çünkü her şeyden memnun bi hali var yani.
. Ülkemizde yalnız kadınlar değil erkekler de cinsellikten çok uzak bir gençlik geçirmek o duygularını baskılamayi öğrenmek durumunda kalıyorlar. Bence esiniz bakarken çok nadir böyle şeyler yaşadığı için bu düzene alışmış durumda. Nisanliyken zaten öyle bi imkânı çok seyrek elde ediyordunuz muhtemelen. Ustelik hem yeni bir bedeni tanımanın hevesi, kaçamak gibi olmasının heyecanıyla istegi de artıyor olabilir. Evlenince duzene girmesi heyecanını öldürmüştür. O da eski bekarlık düzenine geri donmuştur. Ya da ergenlik doneminde ilk tecrübesini çok küçük yaşta travmatik bi şekilde bi hayat kadınıyla yaşayıp sonrasında seksin iğrenç bi şey olduğunu filan bilincaltina yerleştirmiş olabilir. Bence siz bu işin üzerine gitmeyi birakmayin. Psikolog la gorusmeye devam edin. Böyle şeyleri insan kendine bile itiraf edemezken esinizin size veya bi iki gorusmede psikologa itiraf etmesini beklemeyin. Sürecin uzun olacağını kabul edin ve bu konuyu hayatınızın merkezine koymaktan vazgeçin. Benzer şeyleri evliligimin ilk bi kaç ayında ben de yaşadım. Su an mükemmel her şey. Sayılara takilmayin. Niteliğine bakın. Her gün mutlaka iki filan diyenlere bakmayın. Nasıl bazılarımizin boyu daha uzun bazilarimizin daha kısaysa aynı şekilde bazı erkeklerin bu konuda daha az performans sergilemesini bireysel farklılıklarına verin.

Çokta iyiymiş insan boşanmaya kıyamaz... yani yağmurdan kaçarken doluya yakalanabilirsin burası dünya her şey mukemmel olamaz mutlaka bir derdi olur insanın... öyle olmasaydı cennet olurdu zaten... bizde seninle çok zittiz mesela eşim hep şunu söyler keske her işimizi birbirimizi arzular gibi yapsak der yani iste öyle ... biz su anda iyiyiz mesela ama zamanında birbirimize etmediğimiz hakaret kalmadı ben anne olduktan sonra asla kötü söz söylemedim ama susmayi tercih ediyorum o anlarda ... yani aslında bizim evliliğimizi yoluna koyan şey cinsel ilişki onu red edince bana öyle şeyler diyorki keske ölsem diyorum..birde sunu unutma yediğin her portakalın hayatindaki en güzel portakal olma ihtimali var sen hep en güzelini arayın derken hic bir şey elde edemedigin gibi sadece karin ağrısı cektiginle kalırsın... bana kalırsa asla boşanma sabret dua et ... eğer isteklerin oluyorsa ve eşin karşılamıyorsa oruç tut sonra hamile kal

İnanılmaz arzulu istekli bi adamdı.Şu an bu konuyu açınca bile suratına bi bıkkınlık ifadesi yerleşiyor.Bıktıracak bir şey de yaptırmadım halbuki.
eşiniz burada yazılanları okuyor mu?
konuya gelince normal istekli bir erkeğin hayatından cinselliği bu derece çıkarabilmesi için üzgünüm ama ya başka bir yerde tatmin olması ya da onu sizden uzaklaştıracak ciddi bir şeyin olması gerekiyor.
normal bir erkek bu kadar süre cinsellikten uzak duramaz gibi geliyor

10 yıl mı oldu oyy oyy.Evden kasıtlı gitmedim de ailemin yanına gittiğim zamanlar oldu en fazla 1 hafta.Bi 10 gün de iş dolayısıyla ayrı kalmıştık.Yani belirgin bi değişiklik göremedim ben.Sadece çok sarıldı öptü falan.
Bu süreçte bebeğiniz oldu mu peki sizin?
Yok olmadi denemeler ayda bir olunca denk getirmek cok zor oluyor, zaten isteksiz olunca sirf bebek icin yapmak daha zor.
Bence bu sorun sanildigindan daha cok kiside var sadece isteksiz olan erkeklerden fazla bahsedilmiyor.
Bende is icin ve aile ziyaretinden dolayi uzak kaldim ama geldigimde cok farkli oluyor hep, sizin durum gercekten farkli o zaman.
Benimki tembellikten istemiyor diyorum bazen kendime :)

Psikologlar ödev falan veriyorlarmış size vermediler mii?
Ya da verdiler faydası mı olmadı..

Back
X