Eşimin istekleri

Vücut da kostüme dahil mi bacım.
Bu kostüm her g.te yakışmaz bence

bence sen böyle diyince ben daha soğuyorum, alışamıyorum yadırgıyorum biraz bana bırak vs de. bunları yapmak için gerçekten istekli olmak lazım, isteksiz yapınca zaten ne zevk alırsın ne de ben zevk alırım de. ben sana hazır hissettiğimde söyleyeceğim de. eşiniz heyecanlı birliktelik istiyor. çok da terslemeyin bence yazılanın aksine. bunları istemeyerek tabiki yapmayın ama zaman isteyin zaten görürsünüz ilerleyince lafını bile yapmazsınız. siz de haklısınız bir sorun yok yani. saç konusunda da isterseniz hemen sapsarı yapmayın çok ısrar ederse. siz kötü hissedersiniz. ombre vs olabilir seviyorsanız

Sanırım haklısınız.

İstemediğin şeyleri yapmak zorunda değilsin. İstediği gibi sarışın, fantezilere açık biri ile evlenseymiş o zaman. Niye ben diye sordunuz mu?

Bazı erkeklerin sarıya karşı zaafı var bir kez otobüs durağında bi sarışın bayan vardı kamyonet ile geçen bir adam kafayı öyle bir çevirdi ki tamam dedim kafa kalacak öyle ya da kaza yapacak sarı istiyorsa bi kez boyatın ondan bişey olmaz ki sarının da tonları var yüzünüze uyacak bir ton bulabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…