- 15 Nisan 2019
- 13
- 0
- Konu Sahibi Fatmanur95
Eşim astsubay komando ve sürekli görevleri oluyor. 2 aylık bir oglum var ve dogdugundan beri bir kaynanamda bir annemde kalıyorum mecburen. Çünkü eşim evde olmuyor bazen 10 gün bazen 5 gün tek başıma bakamıyorum. Önceden bu problem degildi idare ediyordum evde olmamasını ama artık dayanamıyorum düzenim çocukla birlikte tamamen dagıldı. Daha dün 5 günlük görevden geldi annemlerdeydim ama onu gecenin bir yarısı aradılar bir olay olmuş apar topar gitmek zorunda kaldı o kadar dagıldım ki o gidince 5 gündür görmek için bekledim ama 4 saat anca görebildim tekrar da gelemedi izin vermediler artık buna dayanamıyorum. Hep yanımda olsun istiyorum en azından akşamları eve gelebildim istiyorum. Çok mu şey istiyorum normal bir yuvam olsun birlikte uyuyup uyanalım. Kendime gelemedim dünden beri sürekli aglamak istiyorum annemlere de belli etmemek istiyorum ama içim paramparça. Eşimi seviyorum ama böyle nasıl devam edecem bilmiyorum. Bebekte hasta oldu bahar havası yüzünden bugun babamla götürdüm doktora çok şükür onlar var ama insan eşi olmayınca eksik hissediyor. Aklıma boşanmak geliyor en azından aklım onda kalmaz her gidişinde yüregim agzımda olmaz diyorum ama onu seviyorum bir yandan başka işte bulamaz diyorum sıkışıp kaldım.