- Konu Sahibi benmesela01
-
Mesajlar is ile ilgili olsa silmezdi ve bi kaniti olurdu ki isle ilgili mesaji neden yanlis anlayıp kavga cikaracgnizi dusunup silmis anlamadim cok sacma bi bahane. Burnuma pis kokular geldi.Dikkat edin.
Eşinizin telefonunun onda ne işi var? Bir şeyler eksik anlatılmış size. Öyle görünüyor.
Valla kafana yatmıyorsa işten çıkarmasını sağla. Acımasızca olabilir ama yuva söz konusu. Benzer olayı yakınım yaşadı. İş yerinde bayan çalıştırmama kararı aldı sonunda eşi. Hatta abartmıyorum evden online kameraları takip ediyordu :) kadınlar ajan gibi yeminle.
Bu kadar kontrolcü bir eşi varken WhatsApp yerine sms kullanması bana ortada bir şey olmama ihtimalini düşündürdü. Yine de tedbiri elden bırakmayın tabii.
Oda sacmalamis adamın yapacağı varsa yapsinki karakterini öğrensin ömür boyu kendi kisitlamasiyla olmaz zaten adam o karakterdeyse ortada bi yuva yok sonuçta kızlar adama zorla tecavüz etmiyo yaniValla kafana yatmıyorsa işten çıkarmasını sağla. Acımasızca olabilir ama yuva söz konusu. Benzer olayı yakınım yaşadı. İş yerinde bayan çalıştırmama kararı aldı sonunda eşi. Hatta abartmıyorum evden online kameraları takip ediyordu :) kadınlar ajan gibi yeminle.
Evli olduğunu bile bile uğraşan kız çok ama. Allah iyilerle karşılaştırın. Adam abi gibi yklaştıkca kız yanlış anlıyorduOda sacmalamis adamın yapacağı varsa yapsinki karakterini öğrensin ömür boyu kendi kisitlamasiyla olmaz zaten adam o karakterdeyse ortada bi yuva yok sonuçta kızlar adama zorla tecavüz etmiyo yani
İş ortamında abili ablalıda konusulmaz.esiniz yumusatarak anlatıyor sanki.bence takipte kalın sesiZce.eşim bir video izliyomuş instagramdan o da abi bir şeye bkabilir miyim deyip tlfonunu almış kendini eklemiş instagramdan
B benmesela01 Buradaki hatunlardan öğrendiğim yegane şey;
Delil kabul edilecek bir şey olmadan uzaktan takip et sesini çıkarma sorgulama...
Giyinip , kuşanıp , süslenip püslenip eşinizin işyerine gidip kıza bir görünün.
Bilmesi önemli değil görmedi de önemli. Sen bir git görün.kız beni biliyor zaten herkes de biliyor ordaki
Bilmesi önemli değil görmedi de önemli. Sen bir git görün.
Eşini de gözlemle oradakilere nasıl davranıyor bir bak bakalım.
O zaman bu olay daha tekrarlanmadıysa o zamandan sonra daha da açmayın ama takipte kalın.biliyor derken gördü yani çokça hemde. eşimde gördüğüm kadarıyla normaldi herkese karşı.
Yani var öylesi ama adamda yüz vermicek hatta bu devirde kimseyle samimi olmucakEvli olduğunu bile bile uğraşan kız çok ama. Allah iyilerle karşılaştırın. Adam abi gibi yklaştıkca kız yanlış anlıyordu
bencede bu dediğinize katılıyorumYani var öylesi ama adamda yüz vermicek hatta bu devirde kimseyle samimi olmucak
elin kızı telefonunu isteyip eşimin kendini eklemeseydi eğer bunlar olmayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?