Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Yuva bir kere yara aldi mi cok zor artik bilmiyorum valla herseyin hayirlisi. Esime gore arkadaslar sadece ama bi haddi var arkadasligin. Yemin billah ediyor onu kizdan saymiyrm erkek gibi diyor.

Walla ortasında bıraktım okumayı eşine söyle adam olsun bu ney la! Ya o ya ben istemiyorum hayatımda aaa! Tavrını net koy ayıp yahu!

Ya ben sinir oldum kadinla konussana sert bir dille uyar.
Kiz icinde bu durum belki normaldir. Bana surekli ben ve esimi ksrdes gibi gordugunu dile getiriyr her gorustugumuzde. Esim diyor ki kiz duysa bu dusunceni cok uzulur kirilir. Ededim bende uzuluyrm sen art niyetlisindiyor.

Canim bi is yerinden baska bi arkadasa falan sorsana çalışırken falan birilerinin dikkatini çekmiş mi bu kadar dip dibe olmalari nasil laubali bi havalari varmiymis
Şahsen ben katlanamaz ceker giderdim hoc zamanı mi bosa harcayamam onlar zaten bi hayat kurmus cekip giderdim fazlalik olarak ...

Oy oyy bak arkadaşım fedakar olmak zaten karşılıklı olur. Sen fedakarlık yaparsın o fedakarlık yapar biz buna fedakarlık diyoruz. Birinin her şeyi feda edip diperinin bundan kar etmesi fedakarlık değildir.
Seninki öyle olmuş

Tesekkur ederm yorumun icin arkadasim. Esim. Daha okumadi ama okuyacak kendi dedi okuyacagim diye.

valla okut canım, okut da yaptığı şeyin ne kadar anormal olduğunu görsün. burdaki evli kadınların kocalarının da var bayan arkadaşları. hiçbiri senin eşin kadar abartmamıştır. bak ben nişanlıyım mayısta düğünüm var. benim nişanlım bırak şimdiyi, sevgiliyken bile, asla böyle saygısızlık yapmadı bana. bu resmen sana saygısızlık seni hiçe saymak. izin verme buna.

eğer benimki zaten böyle şeyler yapsaydı biz hala birlikte olmazdık. bi de şu kanka kardeş ayaklarını geçsin, ben çok gördüm kanka dediği insanla evleneni. aynı anadan doğmadığı sürece, aynı babadan olmadığı sürece hiç kimse onun kardeşi olamaz!
lütfen kendini bu duruma daha fazla düşürme. sen onun eşisin ya var mı ötesi? senin yanında o kız kim ki allah aşkına?

eşin senin gibi anlayışlı, sesini çıkarmayan bi kadın bulmuş ve bunu sonuna kadar suistimal ediyor.

Ya hala daha eşinize aranızda birşey var diyerek saldırıyorsunuz tabiki inkar edecek olsa bile.
Konu bu değil. aralarında birşey yoksa bile o kişi erkek olsa bile sizin eşiniz size saygı duymuyor,sözleriniz fikirleriniz hisleriniz umrunda bile değil. Daha öncede yazdım. ortada büyük bir saygısızlık var.hem sizi hemde çocuğunuzu resmen en alt sıralara itmiş adam.
Buna nasıl tahammül ediyorsunuz ki?
Sesiniz çıksın biraz.yok eşim buyutuyorsun dedi yok şunu dedi yi filan bırakın bir kenara.!
Siz konuşun siz!

bosanma sebebi direkk

Kıza hemen birini ayarla. Bir tanışma organize et. Eşinin ve kızın tavırlarına orada bak birde

Tesekkur ederim arkadasim. İyi niyetimden ölmek uzereyim.

Bu noktaya gelmesine bile izin vermemeliydiniz. O kadar garip ki bunlar, resmen flört ediyorlar. Ayrıca bu işler güzelliğe bakmaz. Bence eşinize resti çekin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…