- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Orda oracıkta eğlenceleriyle başbaşa bırakıp dönmeliydiniz bir değil iki değil hep sizi değersizleştirmiş onun old yerlerde. çok üzüldüm inanın Allah akıl fikir versinEvde burnundan getirdim.orda sinirden kipkirmizi oldum.
Gerçekten sinirlerinizi aldırmışsınız.O bir kerelik oldu ama yinede olmamasi gerekirdi. Esim diyor ki kendne gul bu yakistrmayi yaptgn icin utan diyor.
Arkadasliginda bi adabi var. Ben arkadasi olmasn demiyorum zaten. Ama durum cok sinir bozucu.Net bir kanıtı olur boşanır ama şu an abartı bir arkadaşlık görünüyor. İtiraf yok bir şey yok...
Ne kadar sinir bozucu gerçekten
AminnnnOrda oracıkta eğlenceleriyle başbaşa bırakıp dönmeliydiniz bir değil iki değil hep sizi değersizleştirmiş onun old yerlerde. çok üzüldüm inanın Allah akıl fikir versin
Kelimelerin bittigi yerdeyim artik. Hepmdiyorum. Esim diyor sen abartyrsn oyle birsey yok.Gerçekten sinirlerinizi aldırmışsınız.
Böyle birşeyin olması bile abes.
Eşinizin tavrı "yavuz hırsız ev sahibini bastırır"
Sizde diyemediniz mi peki "o insanların gözünde beni düşürdüğün duruma asıl sen utan "diye.
Boşanma imkanın Yok mu?Keske gercek olmasaydi ama malesef gercek.
Tesekkur ederm yorumun icin arkadasim. Esim. Daha okumadi ama okuyacak kendi dedi okuyacagim diye.Eşin bunları okuyorsa şunu bilsin ki, sen bu adama baya bi sabır ve tahammül göstermişsin.
İlla yatakta basmak gerekmiyor benim gözümde bu aldatılmaktır resmen. Sen karısısın, herkesten önce senin önceliğin olmalı. Sen rahatsız olduğun halde seni çiğneyip geçiyorsa, o kıza senden daha fazla değer veriyor.
Yerinde olsaydım çoktan boşanmıştım. Hatta kolundan tutup kapının önüne getirip ''şimdi bilmem ne yap git ona kıy nikahı, en azından karı koca olursanız şu yaptıkların tuhaf görünmez'' der kapıyı suratına çarpardım.
Çocuğumu bile göstermezdim, gitsin o çok değerli çok sevgili kızdan bi tane çocuk yapsın ona babalık etsin.
Benim eşim bunları yapsa var ya o kızı da eşimi de rezil eder, bi daha da ne benim ne çocuğumun yüzünü göstermezdim.
İş dışında konuşmaları bile kabul edilemez. Ben ''şunu giy'' diyeceğim de, eşim tutup ''bir de x'e sorayım'' diyecek?
o takacağı kravatla boğarım onu orda. herkes yerini bilecek, evli barklı adam gibi davransın.
ha madem bu kadar normal, sen de bul kendine bir erkek arkadaş, sen de böyle yap, o sana kızdığında da ''aaa canım sen art niyetlisin'' de.
kusura bakmasın da eşinin bu yaptığının bizim lugatımızda çok güzel bir ismi var da, hakaret ve küfür yasak olduğu için yazamıyorum, senin eşin yüzünden banlanmama değmez!!!
Çok sinirlendim öyle böyle değil. Eşin ya evli barklı adam gibi davransın, kız da haddini yerini bilsin, ya da boşan sana hakettiğin değeri verecek biriyle evlen. Bu hayat böyle gitmez, nokta!
Biktim artik kavga etmrkten cunku duygularim alindi resmen.Sizde bayagi rahatsiniz yalniz tepkileriniz okadar az ve sakin ki adam tepenize cikmis.
+1Eşin bunları okuyorsa şunu bilsin ki, sen bu adama baya bi sabır ve tahammül göstermişsin.
İlla yatakta basmak gerekmiyor benim gözümde bu aldatılmaktır resmen. Sen karısısın, herkesten önce senin önceliğin olmalı. Sen rahatsız olduğun halde seni çiğneyip geçiyorsa, o kıza senden daha fazla değer veriyor.
Yerinde olsaydım çoktan boşanmıştım. Hatta kolundan tutup kapının önüne getirip ''şimdi bilmem ne yap git ona kıy nikahı, en azından karı koca olursanız şu yaptıkların tuhaf görünmez'' der kapıyı suratına çarpardım.
Çocuğumu bile göstermezdim, gitsin o çok değerli çok sevgili kızdan bi tane çocuk yapsın ona babalık etsin.
Benim eşim bunları yapsa var ya o kızı da eşimi de rezil eder, bi daha da ne benim ne çocuğumun yüzünü göstermezdim.
İş dışında konuşmaları bile kabul edilemez. Ben ''şunu giy'' diyeceğim de, eşim tutup ''bir de x'e sorayım'' diyecek?
o takacağı kravatla boğarım onu orda. benim olduğum ortamda eşim başka kadınla asla ilgilenemez! ben varken eşimin yanına başka bir kadın asla oturamaz!! hoş evli barklı bi adam karısı yanında yokken bile başka bi kadınla bu denli samimi olamaz! hayat arkadaşı sen misin o kız mı?? herkes yerini bilecek, evli barklı adam gibi davransın.
ha madem bu kadar normal, sen de bul kendine bir erkek arkadaş, sen de böyle yap, o sana kızdığında da ''aaa canım sen art niyetlisin'' de.
kusura bakmasın da eşinin bu yaptığının bizim lugatımızda çok güzel bir ismi var da, hakaret ve küfür yasak olduğu için yazamıyorum, senin eşin yüzünden banlanmama değmez!!!
Çok sinirlendim öyle böyle değil. Eşin ya evli barklı adam gibi davransın, kız da haddini yerini bilsin, ya da boşan sana hakettiğin değeri verecek biriyle evlen. Bu hayat böyle gitmez, nokta!
Kıskandırmak için için yapıyor olabilir.ama ne için olursa olsun hoş değil anlattıklarınız.arkadaşlıktan sınırlar vardır ben o sınırı göremedim olayda.o arkadaşı evlenince eşine kızda yapabilecek mi o hareketleri?Ayni yerdeler kiz esimin üstu. Mecbur gorusmeleri lazim. Ama bi sinir var . ben esimi kiskanmiyorum kimseyi kiskanmam damarimda kiskanclik yok ama boyle seyleri de kabul edemem .
Biktim artik kavga etmrkten cunku duygularim alindi resmen.[/QUO
Eger duygulariniz alindiysa bosayin bu adami okurken istemsizce dislerimi sıktım sizin yerinize kendimi koyamiyorum bile
Cok guzrl ozetledin esim tam bir is kolik. Ama o kizinds ussu var ayrica esim is yerinde demirbas calisanlardan kendi cikmadgi surece ciakrtmazlar isten. Ams neden boyle oldu anlamadim. Sanirim cok iyi ve fedakarolmsmak lazim. Evleneceklere duyurulur fedaksr olmayin kesinlikle.Esiniz aile ve is iliskilerini birbirine karistirmis. Ben is yerindekilerle ozel hayatta da bu kadar vicik vicik gorusulmesine karsiyim. Esiniz belki de bu kisiyle itiraf etmese de flort etmeyi seviyor ya da bu kisi esinizin ustu oldugu icin isini kaybetme korkusundan sInIri fazla kacirmis. Aile hayatina yeterince onem vermeyen biri. Is hayati sanirim daha cok kafasinda yer tutuyor. Boyle giderse bu evlilik bir yerlerden yara alir.O zaman da toparlamasi cok zor olur. Esiniz aradaki mesafeyi koruyamamis. Tum bunlarin sebebi o. Is iliskisini kisisel iliski haline sokmuslar. Aradaki SInIr korunamamis. Is arkadasligi da bir yere kadardir. Ailenin herseyi oldugunu unutmus esiniz.
Kiz ne yapacsk ya o zaman tekmeyi vurur kesin. Oyle biriyle evlrnsn ki butun arkadaslarina karissin esi istyrm. Esim o zaman beni anlar .Kıskandırmak için için yapıyor olabilir.ama ne için olursa olsun hoş değil anlattıklarınız.arkadaşlıktan sınırlar vardır ben o sınırı göremedim olayda.o arkadaşı evlenince eşine kızda yapabilecek mi o hareketleri?
Bide kadına şöyle dedim seni kullanıp atacak bi mendil sin dedim seni alacaksa şöyle bakalım seni alacaksa bn boşanacak dedim .Ve tabi kadın sustu . şöyle bi mantık yürüdüm .kadin evli olduğunu bile bile konuşuyor her gece benmle birlikte uyuduğu nu biliyor.esimi böyle bir kadına kaptırmış olsaydım demek ki çok güçsüz zayıf bi kadınım dedim. Bide saat gece iki gibiydi konuştuğum da eşim dediki son kez gözlerim e bak istemiyo musun beni ağladı .Ama bn bu sefer mantıkla hareket ettim . kapı orda timsah gözyaşı ana gerek yok sakın gelme mahkemede ilimizde tazminatı açacam dedim ve gitti. Kadinda yalvarıyor du ne olir mahkemeye gitme rezil olurum tanı Kadın da esimi sıkıştıriyor du çok korkmuş tu ama . Kadına dedim ki herkes senin ne olduğunu öğrenecek sonra tabi annem de konuştu sen kızım in yuvasını yıktı n bu senin yanına kalmaz dedi.somra da erkek kardeşim kadını aradı eşim de sabah eve geldi özür diledi kadın hayatını kapattı .kayna na mda yapma falan dedi senin koçan şimdi bu yaşta öyle yaoesan sen bosa bir sin dedim.senin kızınin başına gelseydi böyle davranmaz dim bana karışma dedim sonra büyükler araya girdi barışık ama ennem hala konuşmuyor .Helal olsun sana . Allah hepimizin yusune gulsun insallaj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?