Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

ohhh flörtleşmeler cilveleşmeler hayata bak

binde biri için adamın ciğerini söker ızgara yaptırır yediririm üstüne

çok üzüldüm sana. ayrılırsan bunlar sevgili olurlar söyliyeyim ama yapacak başka da bir şey yok.

eminim düzgün bir adam gelir hayatına böyle hayat geçmez

sinirim geçmedi kocanı getirirsen sevabına icabına bakarım

Cnm kabahat sende zamanım sa bnm eşim de çok kandırdı iş iç falan sonra o kadın Altan atan yuva mi yıkacak ti ama bn mudahele ettim ağzıma geleni söyledim

Önce okurken abartmışsınız bunda ne var dedim. Yani kızlı erkekli eğlenmeye gidebiliyorsanız yanınızdaki bekar kızı kuruntu yapmışsınızdır diye düşündüm ama şu çocuğun doğum günü olayında durdum. Bu bence kilit nokta, çocuğun doğum günü planı elin haspasına göre değişiyorsa ciddi bir rest çekmeniz gerekiyor.

Adam resmen kuma almış gibi diğerini. valla iyi sabır taşıymış sizdeki çatlamak bilmemiş.

Benim eşimin iş yerinde yüzde 70 kız çok fazla eleman olmasalarda dipbibeler. kıskanmam kolay kolay hatta oturup dedikodu bile ederiz. buna rağmen laçka bi söz duyuyim hemen tavrım değişir, herkes yerini bilecek!!

Sonuna kadar okumadim cunku nevrimi dondurmeye yetti. Kimi kandiriyolar arkadsiz diye

Ayni yerdeler kiz esimin üstu. Mecbur gorusmeleri lazim. Ama bi sinir var . ben esimi kiskanmiyorum kimseyi kiskanmam damarimda kiskanclik yok ama boyle seyleri de kabul edemem .
İnsan eşini nasıl kıskanmaz ya da sevdiği insanı nasıl bu şekilde paylaşabilir.Ya da belki eşinizi gerçekten sevmiyorsunuzdur.Tersini düşünürsek çok seviyorsunuz katlanıyorsunuz iki durumda da bulunduğunuz konum çok gurur kırıcı bir durum.Kendinize bu ilginç aşk üçgeni ilişkisinden ya da neyse artık ilginç bir beraberlik türünden kurtarın boşanın ya da ikinci kadın olmaya devam edin sizin de her insan gibi değer görmeye hakkınız var.
Ayrıca güzelim demişsiniz o kadına göre , güzel kadınlar daha çok aldatılıyor çevrenize dikkat ederseniz Çoğu erkeğin beklentisi güzellikten öte macera araması ve başkası tarafından değer görmesi hele bu da bir kadın olursa aldatma beraberinde geliyor.

Bence rest bu duruma hafif kalır .
Adam giyeceği kıyafeti bile kızın zevkine göre seçiyormuş.

Allaha havale ettm ama şu gunler de burnundsn getiryrm.

Bu gidisle ben desenin yoldan gidecegim.
Sana yemin edebilirim ki eşim sizin eşiniz gibi yapmıyor du ama .eve gelince telefonu kapatır sonra onu övmeye başlardı .ve kadın bnden 10 yaşta büyüktü en sonundaki bn baya kufur ettim ve kadın bana dedi ki bn eşini sveiyirum onda beni seviyor demez mi bana bn kafayı yedim anmeme eşimi arat tirdim esime de kufur ettim . Kadın esime demiş bosan .ama bn rahat dur madim kadını tehdit ettim eşimi evden kovdu m sonunda ben kazansın

Bence rest bu duruma hafif kalır .
Adam giyeceği kıyafeti bile kızın zevkine göre seçiyormuş.
Net bir kanıtı olur boşanır ama şu an abartı bir arkadaşlık görünüyor. İtiraf yok bir şey yok...
Ne kadar sinir bozucu gerçekten

Vay Arkadaş
O ne öyle besik kertmesi gibi ..
istenmeyen kıl gibi kız
Bu iste bi iş var .
Arkadaşı olur senide tanistirir bu güzel bişey gizli kacamak değil en azından. .
Ama evli bir adamla ne mesafede olacağını bilir aklı başında bir kadın. BAna çok abes geldi . Hayatta tahammül edemem.

Helal olsun sana . Allah hepimizin yusune gulsun insallaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…