Benim bi kusirim yok cok konuda da frdakarlik yaptim yapiyorum. Burda magdur olan ben ve cocugum.
Bi o kaldi zaten . rezil ederm ikisini de sokaga cikacsk yuz kalmaz valla.esime gore ben abartiyormusum.Güzelim biz çalışıyoruz, astın üste nasıl davranması gerektiğini de gayet iyi biliyorum, aksine mesafeli olması şart,bu saygıdandır. Her şeyi geçtim bir kadın için seninle tartışıyorsa ona senden çok değer veriyor demektir. Ki ilişkileri hiç normal değil kurbanlık koyun gibi aldatılmayı bekliyorsun, yazık değil mi sana? Bu arada o kız kesinlikle aşık ve kocan da farkında ve hoşuna gidiyor yüksek ihtimal
Suanki durumdan daha az sinirbozucu olacak brnm icin.
Son madden gercek olacak zaten .1. Bir kadının bu kadar geniş olabiliceğine inanmıyorum bu kadın sen oluyorsun, bu yüzden bu konunun gerçekliğinden şüphe ediyorum.
2. Eşinizin rahat tavırları beni burdan sinir etti.
3. Evli bir erkeğin bekar bir bayanla bu kadar samimi olmasını asla tasvip etmiyorum.
4. Eşinizin ve o bayanın birbirlerine açıklayamadığı ama ikisininde bildiği bir çekimleri var.
5. Belki bu madde için bana bir çok üye kızabilir ama bir erkeğin bu kadar kör kütük bağlanmasının altında büyü falan olabilir. Yani bilemiyorum.
6. Madem bu kadar rahatsızsın sen o kızla neden hala arkadaşlık ediyorsun.
7. Eşine bağır çağır bu ne ya ezik misin sen. Biraz hakkını ara senin eşin konuşmaktan anlamıyor.
8. Bu böyle devam ederse de ben olsam boşanırdım.
Hersey elbette karsiliklidir. Ben hanimefendinin esinin haksiz oldugunu zaten ilk mesajimda soylemistim. Ama konu sahibi diger kadinin kendisinden daha az guzel oldugunu soylemesini dogru bulmadim, konu goz doldurmak degil.Gönül'e hitap edebilmek için öncelikle karşısında ahlaklı, ne yaptığını, haddini bilen bir eş olması gerekir.
Tabikide hayir, olur mu canim oyle sey. Ama esinin yaptigi yoruma bakilirsa esinde biseylerin eksikligini hissettigini goruyoruz. Iletisim onemlidir. 'Ben ondan guzelim, nasil ondan hoslanabilir!'lik bir durum olamaz, kendinden guzel olsun olmasin, zaten baskasina ilgi alaka duymasi basta yanlis zaten.Evet guzellik mesele degil. Ve ne yani gonlune hitap ediyo diye adamin is arkadasina karsi ilgisi mi kaymasi gerekiyo? Evliler ne demek gonlune hitap etmek? Anlamadim yorumunuzu
Anlwdim kusura bakmayin ortalik yogun oldu da .Onu başka bir arkadaşa yazdım.
Sizin için sadece göze hitap etmek değil, gönüle de hitap etmeniz gerekir vs. yazmıştıda.
Herkesin bi standarti var. Ben bunu ispat etmek le ugrasmicam. Konu icinde gecebilirdi kiz senden guzel olabilir o yuzden diye. Acimlama manasinda.Bu forumdaki bütün kadınlar zaten güzel, alımlı , çevresi tarafından beğenilen kişiler. Aksini söyleyeni görmedim
Gözünün önünde kocan başkası ile findirdiyor. Sen hala güzelim, özelim.
Mrb biz çok gördük iş arkadaşı muhabbet lerini ve altından birşey çıkmaz sa ben hiçbirşey anlamıyorum demek ki kusura bakmayın ama akşam siz evde siniz nasıl izin veriyor sunuz telle konuşmasına .Sz böyle davranır sanız yakında kız gelir sizin evde yaşar kendini de kapı önünde bulursun .Bide benden her yere onunla gidiyor sunuz , Kadını arayp esiki aramyij rahatsız oluyorum ama güzellikle olmadı işyerine gidinArkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
Keske gercek olmasaydi ama malesef gercek.Hala abartıyor muyum diye soruyorsun
Resmen gözünün önünde aldatıyor eşin seni ne yapsın daha ?
Geçen bir arkadaş yorum yazmıştı ağır olacak ama yatakta mı basmayı bekliyorsun?
İnşallah konu gerçek değildir
Gerçekse ne bekliyorsun boşanmak için ?
Ben de son gorustugum de kizamesafeli davrandm soguk davrandm anlasin diye.Normalde asla kıskanç biri değilimdir. ve eşimi kız arkadaşlarından kıskanmam. ama böyle bir durumda olsam deli olurum kesinlikle.
Nasıl bir saygısızlıktır bu böyle ya??Neden izin veriyorsunuz. Sanki karısı o..şu hale bakın.
Ben olsam coktan resti çekmiştim. çok sabırlı davranmissiniz .
Aralarında birşey var demiyorum ama her an olabilir diyorum.Ayrıca olmasa bile hickimse eşimin yanında beni çiğneyip geçemez. ikisinide oyarım.
Üzülerek söylüyorum ama bu bile erkeğin başka kadına kayma sebebidirBeni sever kiskanir anne gibi degilsin. Cok genc duruyosun der.insanlar beni ovunce uzulur ben geri planda kaliyorum senin yuzunden der. Kiskanir hep. Bazen aenle cikmak istemiyorum disariya sana herkes bakiyor der. Oyle soyliyim.
Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?