Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

1. Bir kadının bu kadar geniş olabiliceğine inanmıyorum bu kadın sen oluyorsun, bu yüzden bu konunun gerçekliğinden şüphe ediyorum.
2. Eşinizin rahat tavırları beni burdan sinir etti.
3. Evli bir erkeğin bekar bir bayanla bu kadar samimi olmasını asla tasvip etmiyorum.
4. Eşinizin ve o bayanın birbirlerine açıklayamadığı ama ikisininde bildiği bir çekimleri var.
5. Belki bu madde için bana bir çok üye kızabilir ama bir erkeğin bu kadar kör kütük bağlanmasının altında büyü falan olabilir. Yani bilemiyorum.
6. Madem bu kadar rahatsızsın sen o kızla neden hala arkadaşlık ediyorsun.
7. Eşine bağır çağır bu ne ya ezik misin sen. Biraz hakkını ara senin eşin konuşmaktan anlamıyor.
8. Bu böyle devam ederse de ben olsam boşanırdım.

Bi o kaldi zaten . rezil ederm ikisini de sokaga cikacsk yuz kalmaz valla.esime gore ben abartiyormusum.

Son madden gercek olacak zaten .

Gönül'e hitap edebilmek için öncelikle karşısında ahlaklı, ne yaptığını, haddini bilen bir eş olması gerekir.
Hersey elbette karsiliklidir. Ben hanimefendinin esinin haksiz oldugunu zaten ilk mesajimda soylemistim. Ama konu sahibi diger kadinin kendisinden daha az guzel oldugunu soylemesini dogru bulmadim, konu goz doldurmak degil.

Evet guzellik mesele degil. Ve ne yani gonlune hitap ediyo diye adamin is arkadasina karsi ilgisi mi kaymasi gerekiyo? Evliler ne demek gonlune hitap etmek? Anlamadim yorumunuzu
Tabikide hayir, olur mu canim oyle sey. Ama esinin yaptigi yoruma bakilirsa esinde biseylerin eksikligini hissettigini goruyoruz. Iletisim onemlidir. 'Ben ondan guzelim, nasil ondan hoslanabilir!'lik bir durum olamaz, kendinden guzel olsun olmasin, zaten baskasina ilgi alaka duymasi basta yanlis zaten.
Ayrica evli insanlar baskalarina maalesef ki maalesef ilgi duyabiliyor. Mesele bu ilgiyi baska bir asamaya tasimadan once oturup iyice dusunup, bunun sebebini arastirmakta. Evliligindeki (yada kendi kafandaki) sorunlari cozmeye calismaktir mesele bence.

Emin ol bunlarin dortte birini esim yapsin evden atarım onu git o zaman onunla evlen diye. Kocan normal degil. Rahatsizsan ki belli ki rahatsizsin tavrini net koy ve geri cekilme. Ya ben ya o deyip silip atardim ben olsam

Bu forumdaki bütün kadınlar zaten güzel, alımlı , çevresi tarafından beğenilen kişiler. Aksini söyleyeni görmedim
Gözünün önünde kocan başkası ile findirdiyor. Sen hala güzelim, özelim.
Herkesin bi standarti var. Ben bunu ispat etmek le ugrasmicam. Konu icinde gecebilirdi kiz senden guzel olabilir o yuzden diye. Acimlama manasinda.

Mrb biz çok gördük iş arkadaşı muhabbet lerini ve altından birşey çıkmaz sa ben hiçbirşey anlamıyorum demek ki kusura bakmayın ama akşam siz evde siniz nasıl izin veriyor sunuz telle konuşmasına .Sz böyle davranır sanız yakında kız gelir sizin evde yaşar kendini de kapı önünde bulursun .Bide benden her yere onunla gidiyor sunuz , Kadını arayp esiki aramyij rahatsız oluyorum ama güzellikle olmadı işyerine gidin

Keske gercek olmasaydi ama malesef gercek.

Ben de son gorustugum de kizamesafeli davrandm soguk davrandm anlasin diye.

Beni sever kiskanir anne gibi degilsin. Cok genc duruyosun der.insanlar beni ovunce uzulur ben geri planda kaliyorum senin yuzunden der. Kiskanir hep. Bazen aenle cikmak istemiyorum disariya sana herkes bakiyor der. Oyle soyliyim.
Üzülerek söylüyorum ama bu bile erkeğin başka kadına kayma sebebidir
Belki kız sen çok yakışıklısın sen çok beceriklisin sen mükemmelsin gibi davranıp konuşuyorsa eşinizin de egosu okşanıyordur ve ilgisi ister istemez kayıyordur kıza
Gerçekten üzmek istemiyorum ama hiç hoşuma gitmedi eşinizin davranışları ortada aldatılma yoksa bile eşiniz bu kıza olması gerekenden fazla değer verip sizi ikinci plana atıyor ne yazık ki

Ne kadar sabırlısınız

Ben olsam iş yerini başlarına geçirirdim

Cidden gerçek mi bu konu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…