Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

İmzamı atarım
Al bendende o kadar

Konu sahibi inşallah biz yanılırız ama inanki sonunda acı gerçekle yüzleşeceksin
Çok bariz belli bu film
Karakterler ortada
Yapılanlar ortada
İşin güzel yanı bu kadar bariz komik bahaneleri bulup bulup size sunması
Çünkü sizi tanıyor bu adam
İnanacak kadar saf ii niyetli olduğunuzu biliyor
Herkesin bildiği numaralarla geliyor hala
Ya bu adam kendini adam akıllı inandırıcı bahane bulmaya bile kafa yormuyor
Gerek duymuyor
Cidden hayret bişi ya

Umarım iyi olur ne diyeyim.
Bir yerde bunların muhabbeti yine patlak verecek bence...

Kız sürekli eşinle birlikte,birlikte olmadığı zamanlarda ise sürekli eşinle telefonda konuşup yazışırken bu kız hangi ara birinden hoşlanmaya başlamış ki?
Sorun kızın hayatında birinin olup olmaması değil ,sorun eşinin tavrı.Eşin evliliğine sana sadık olmadıktan sonra bu kız evlense kaç yazar?

Esinize burayi okuttuysanız bu adam bu konuya girip bakiyodur o zaman yok arada ziyaretlerine gidicem yok baskin yapicam.. e kendini hazirliycak bunlara.

çok hızlı gelişmeler oldu sanki.konuyu yeni açtınız eşiniz iş başvurusu yaptı ve haber bile bekliyorsunuz.keşke daha öncedeb bıkadar keskin rest çekseymişsiniz.

Ben de, esımde ıs yerındekı arkadaslıklara tuhaf bakmayız.. Yazınızın ılk satırlarında aslında abarttıgınızı da dusunmedım degıl.. AmA aslına bakarsanız sonrasında cok felaket bı tablo...Benım boyle bı durum olsa dırekt esıme restı cekerım.. Bu kadar da olmaz..

rESTİNİ ÇEKEMİYOR MUSUN

o iş değişikliği yapacaklar, alakamı kestimler lafta kalmasın sadece sonuca ulaştırsın da bakarız

tek diyeceğim, baskıyı sen kurma, özgür bırak adam özgür olarak ona mı gidiyor sana mı ona bak. yoksa asla güvenini tazeleyemezsin. yani kendi özgür iradesiyle davranışlarını değiştirmeli, kendi istemeli, yoksa çıkışa gidip çocuğu alır gibi almanın ne anlamı var, senden gizli gene görüşür sana belli etmez.

bence ortamdan bir muhbir edinmelisin. bir de o iş değişikliği lafta mı kalacak, gerçekleştirecek mi bakalım. o yalandan uğraşmaları biz iyi biliriz

sen temkinli ol ve ipleri salma, herşeye psikolojik olarak hazırla kendini, bi çanta hazırla, çat kapı çıkabilecek psikolojide dur güçlü ol. bu yol iki tarafa da sapabilir daha fazla yanlış yola saparsa kendini harap ettirme çık hayatından.

Yuh yaa ne kadar sabırlısın bu kadar yüz verme eşinle konuş kıza mesafe koyun biraz

Umarım ki haklı çıkmam ama o kızın hayatınızdan çıkacağını sanmıyorum.
Eşin birçok kez senden ve çocuğunuzdan daha çok önem göstermiş o kıza. Şimdi birden bire silip atacak öyle mi?
Bu yakınlığın sebebini bile çözemezken bu ani değişim şaşırtıcı.. Fazla iyi niyetlisin dilerim ki eşin bunu kullanmıyordur

Konu sahibi anlamadığınız bir şey varki aman diyorum...
Bu adamın işten çıkması demek kadınla görüşmeyeceği anlamına gelmez..
Şayet aralarında bir şey varsaki var gibi görünüyor artık iş dışındada görüşecek ve siz evde koca bekleyeceksiniz..
Adam yalanlarına yalan ekleyecek...
Denemeye değer görüyorsunuz anlıyorumda neden değerinizi düşürüyorsunuz?
Ben bunca şeyi yaşayıp sinir hastası olduktan sonra nasıl bu adamla yaşayabilirim nasıl güvenebilirim demeniz gerekmez mi?
Şu an bir dava açsanız bunları anlatsanız size hak verecek insan sayısı çok ama ileride verdiğiiniz şansı değerlendiremeyecek bir adam bulursanız kimse sizi dinlemeyecek diye düşünüyorum.

Şunuda söylemeden geçemeyeceğim; bugün yemeğe gittiğinizde aşk tazeleme yalanı ile kadını kendinize güldüreceksiniz çünkü eşiniz çoktan kadınla konuşmuş bu yeni projesini hayata çokkkktan geçirmişse?
Kendinize haksızlık etmeyin.

bence eşinizle o kızın arasında bişey yaşanmadı ama etkileşim oldu. hani bazen kanka ayağına biri olur ama gören sevgili zanneder. garip adı konmamış bişey. eşiniz de belki zamanla nefsime yenilirim diye iş değiştirmeyi fln kabul etmiş olabilir. sizi ve çocuğunuzu kaybetmeyi göze alamadı belliki. ama keşke en başında tepkinizi koysaydınız sınırları çizseydınız okuldan fln ayrılmaya gerek olmadan bu iş kapanırdı. o kadın şimdi beni kıskandı iş değiştirtti egosunu yaşayacak. hoş yaşarsa da yaşasın. siz eşinizin bundan sonrası için size ne kadar güven verdiğiyle ilgilenin

Eşinle barıştıgına göre şarj aletinide kullanıyo olmalısın. Giremiyorum diye bunu bahane etmiştin. Sizden daha fazla yorum yaptık burda. Eşinin ögretmen oldugunu söylemiştin sanırım ve iş yerinde demirbaş demiştin. Nasıl iş bakıyo o zmn.

Tesekur ederim yorumun icin cok sagol.

Bana baska bi arkadas laf arasinda dedi konulardan haberi olmayan biti. Esim soylemedi boyle boyle diye.

Esinize burayi okuttuysanız bu adam bu konuya girip bakiyodur o zaman yok arada ziyaretlerine gidicem yok baskin yapicam.. e kendini hazirliycak bunlara.
Sifermi bilmiyorr ilk bi kac sayfa yorumu tek okumustu gerisini okumaya gerek duymamisti.

İs deistirmek cok mu zor bisey. Tazminatini almazsn olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…