Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Kusura bakmayın kırıcı olmak istemem ama farklı şekilde yumuşatarak yazılmayacak bir durum
olduğu için başka şekilde yazamıyorum.
Eşiniz sizi sevmiyor demicem çünkü o zaten çok belli o aşamayı çoktan geçmişsiniz
siz artık eşiniz için yok hükmündesiniz. Adam sizi görmüyor, duymuyor, önemsemiyor.
Evdeki bir tuzluk, biblo süs eşyası gibisiniz onun için..
Sizinle hiçbir şey paylaşmıyor, fikirlerinize ve ne hissettiğinize önem vermiyor.

Şu yazdıklarınızın gerçekten doğru olup olmadığını düşünüyorum..
Öyle bir anlatmışsınız ki sanki o kızı üstünüze kuma getirdi de onu seviyor onla ilgileniyor
gibi olaylar zinciri var konuda..

Canım nasıl sabrediyosun ya öyle arkadaş mı olur eşin acayip rahat senden hiç çekinmiyo bile ağzıda vermiş senin o kadar olaya sabretmen hayret verici uyar kız sinirlen tavır koy gene mi yapıyo bosanmajla tehdit et çok sinir bozucu ya eşim yapsa büyük konusmym çıldırırım

ustune kuma getirmis adam arkadas ayagina seni uyutuyorlar resmen
yol sacini basini o kizin,o kocan olacak adami da paralar misin bosar misin ne yaparsin bilmem ama aralarindaki iliski almis gitmis,kirici olmak istemem ama yatakta basmayi mi bekliyorsun sen bunlari? olay cikar ne bu be boyle.

Ben cidden anlamiyorum bayanlar.

Evet bi insan sirf guzellige gore sevilip evlenilmez. Ne demek konu sahibi gonlune hitap etmen lazim, kiz esinizin kafasina daha uygun vs vs. Bunlar ne demek allah askina?

Hem ornek veren bi uye olmus adamin kalbinde baska biri varmis cirkin diye evlenmemis. Guzel biriyle evlenmis. Bukadar basitmi yani? Gercekten sirf guzel diye evlendiginimi dusunuyosunuz??

Gorucu usulu bile artik bi cekim gucu varsa, sevgi varsa evlilikle sonuclaniyo. Kimse koru korune evlenmiyo heleki bu bi erkekse.

Vee evlendikten sonra gecime gonlu olan gecinir diye dusunuyorum allahu allem

Acilen sert bir şekilde tavrını koymalısın sonu ayrılık olacaksa bile geri adım atma bu ne ya okurken delirdim allah bilir başka neler oluyor

Inan ki zor okudum, iliklerime kadar öfkeyle doldum o kızla eşin olacak adama.!!! Kanki olmuslar ama atesle barut bu kadar kankilik nedir ya. Bir cok erkegin boyle kadin kankisi var esasen ama cok uyuz edici geldi şu an bana çünkü bir yere gidince ona nasil egleniyor musun demesi ve dogum gunu kutlamamaniz abarti bir olay.. onu is cikisi beklemesi falan normal kankilik kurallarinda ama atesle barut olayi da yok degil.

Bir de sen nasil o benden guzel degil falan diyebilirsin ki bu is sence guzellige mi bakiyor? Bence uzaklastirmaya bak o ikisini. Çünkü biraz isgillenmissin bile.

boşa gitsin.
bu ne edepsizlik ya.

Bu kadarı çok fazla...Allah yardımcın olsun. Resmen eziyor seni eşin.oldukça saygısız bir adam.aralarından çekilde rahat etsinler tövbe tövbe.

Ben de G GGsah gibi düşünüyorum. Bence de eşiniz o kadından hoşlanmıyor. Sadece siz dışında birinden gelen ilgiden hoşlanıyor. Kendini size göre çok tipsiz hissediyordu. Belki de sizi kaybedebileceğini düşünüyordu. Ama şimdi sizin dışınızda bir kadınla bu kadar samimi olması sayesinde konu onun sizi kaybetme ihtimali değil de sizin onu kaybetme ihtimaliniz haline gelmiş. Bu gerçek değil tabii ama onun egosu için çok daha iyi. Öteki türlü çok stres olur.

Ben daha çok stres yapın derim. Böyle devam ederse ayrılacağınızı söyleyin ve bunu yapın. Psikoloğa mı gider ne yapar kendi bilir. Bu onun sorunu, kendi halletsin. Siz düşünmeyin.

Son kez konuscsm baktm degisiklik hokkizla konuscam
kızla konuşursan, eline koz verirsin.
gider hemen eşine ağlar.
yine sen suçlu çıkarsın.
eşine rest çekmen lazım artık.
o kız varsa ben yokum demelisin.

Coktan olay cikartmistim ben bi kere o kiza önce haddini bildirirdim sonrada esime çok rahatsız edici bir durum nasil olur bu samimiyet ayy allah yardımcı niz olsun sizi tanimadigim halde asiri sinirlendim

kazanmış hahaha :)))

kızla konuşursan, eline koz verirsin.
gider hemen eşine ağlar.
yine sen suçlu çıkarsın.
eşine rest çekmen lazım artık.
o kız varsa ben yokum demelisin.
Aynen bende sana katiliyorum,bu sorunu esiyle halletmesi lazim,artik işin rengi değismiş,

Mantikli askinda.

Saka bir yana ama bu olay cidden kiskanclik meselesi degil.
Yok sayiliyorsun.
Kabul edilir gibi degil.
Sanki esin o kizla evli gibi.
Nasil egleniyormusun diye ona soruluyor
Hastalandigi icin cocugunun dogum gunu erteleniyor.
Onlar onden ciftmis gibi yururken sen arkalarindan kosturuyorsun falan..

Esinde sen yapsan kabul edemem diyor
Sen niye yapiyorsun dediginde sana senin
Icin fesat diyor.

Madem esin okuyacak yorumlari
Burdan kendisine 2 cift lafim olacak

Eniste sen ne ayaksin? ahahahah

Valla ben hiç kıskanç bir kadın değilim ama böyle bi durumun içinde olsam boşanmaya kadar gider. Ne demek o hasta diye çocuğun doğum gününü kutlamak herşeyi ona sormak?!! Bi gözünle görmediğin kalmış... Kesinlikle net bi şekilde tepkini koy. Sonu nereye giderse gitsin. Kocan önde bi kadınla yürürken sen nasıl kucağında çocukla arkada yürümeyi kabul edersin. Ne demek senin yerine oturmak? Nasıl kocan kızı kaldırsın diye sana laf yapar! Valla arkadaşım İnşallah düzelir ama herşey ortada gibi...

Basligi gorunce buldumcuk kocasini kizdan kiskanan ezik kadina linc var sanip gelmistim.
Maalesef cok haklisin killanmakta. Bu iste bir is var.

Moral oldun valla tesekkur ederm

Wallaha üstte biri demis adriana lima nin bile aldatildigi dünyada hala nasil ben daha guzelim beni aldatmaz diyebiliyorsun diye . Guzellige bakmiyor bu iş onu iyice benimse once ogren de, herkes okurken icim sisti kudurdum sinirden demis sen nasil dayaniyorsun bir de sakinlikle anlatmissin bunlari wallaha konunun fake olmasini diliyorum hâlen ama degil sanirim. Cirkin kime gore neye gore ayrica demek hos ve cazip olan yanlari var. Bu is cozulemiycek gibi ama soyleyeyim bari kızı dikate al da ondan daha havali daha hoş olmaya bak daha neseli falan bir de sen de erkek kanki yap belki onu kıskana kiskana vazgecer kendi hoş kankisinden. Yoksa zaten adam gitti gidecek .. maymun bir dalı tutmadan digerini birakmazmis misali..seninki bir dalı tutmuş diger dalı bırakabilir dikkat et yapicagini yap acele et bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…