Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Adriana Lima bile aldatıldığı dünyada sen güzel olsan ne yazar. Adam birşeyinden beğenmiştir gitmiştir. İkide bir ben güzelim demene gerek yokki. Aldatma güzelliğe bakmıyor belki sen eşini bu şekilde aşağı gördüğün için eşin daha mütevazi ona değer veren birine yönelmiştir. Ama ne olursa olsun aldatmanın mazereti olmaz açıkça konuş evlisiniz bu şekilde davranamaz.

Abartmışsın Evet . . .

Bu kadar şey anlatıp , üzerine bir de abartıyor muyum diye sorarak ... iyi niyet sınırlarını epey bir abartmışsın !

Farkında mısın bilmem ?

Sen işin ben güzelim o değil ... acaba sevgililer mi boyutundasın sadece de ... eşin her hangi sıfatla olursa olsun (kanka,arkadaş,sevgili) bu kadına senden fazla değer veriyor .
Bu derece 2. planda kalmayı ...değil bir hemcinsim de eşimin erkek arkadaşın da ... akrabasında da ... ana babasında da kabul etmem imkansız.

lütfen kızla konuşmayın
kendinizi gerçekten ezilmiş hissedersiniz gerçek anlamda
ne varsa eşinizle halledeceksiniz
asla ve asla kızla konuşmayın
eğer konuşursanız yarın birgün eşinizin iş yeri ortamına girince güzel olmasına rağmen özgüvensiz ilan edileceksiniz

Ben eşinizin o kadından hoşlandığını sanmıyorum. Egosunu tatmin ediyor her aldatan gibi. O kadın kimseyi bulamadığı için 2 tatlı söz söyleyerek pohpohluyor. Siz de onları kıskanıyorsunuz. Bu durum hoşuna gidiyor.
Kendini ezik ve herhangi bir konuda yetersiz görüyordu. Şimdi ise paylaşılamayan adamım havalarına girmiş. Yaptığının namussuzluk olduğunun (tabi ki toplumca görmezden gelindiği için) farkında değil.
Sürekli aynı şeyleri söylemeye devam ederseniz hiçbir zaman iletişimini kesmez o kadınla. Hatta artarak devam eder görüşmeleri.
Net bir tavır koyacaksınız ortaya. O kadınla samimiyetini bırakmadığın sürece ben hayatında olmayacağım. Bu kadar. Onu seçerse boşanırsınız. Hala görüşürse aynı yakınlıkla yine boşanırsınız. Bir ömür böyle geçmez.

Süper yorum

Bunun kıskançlıkla falan bir alakası yok ki, eşin kıza sırılsıklam aşık.. ama kız için bir şey diyemem, yerine oturması dışında bir gariplik görmedim kız açısından.. belki oraya oturmasını da eşin istedi.. kendine bir erkek kanka bul, nasıl bir hismiş anlasın..

Son kez konuscsm baktm degisiklik hokkizla konuscam

Eğer eşiniz sizin son kez konuşmanızı da hiçe sayıp,dikkate almazsa kızla hiç konuşmayın,direk ayrılın,çünkü açıkça sizi hesaba almıyor demektir eşiniz ki anlattıklarınızdan bile gayet rahat anlaşılıyor aslında.

Siddete karsiyim ama bilmiyorum sizin icin demiyorum ama biran kafamda canlandirdim once esimi o sinirle hasat ederdim heralde sonra o kizi cumle aleme rezil ederdim heralde arkadassa arkadas herseyin bi siniri var biz nisanliyken bi kere yolda yururken yolun karsisinda iki kiz esim taniyomus selam verdiler ama digeri agac arkasina saklandi gulusuyo orda ruh hastasi digeride esime ayy Senden utaniyo dedi tuttum kolundan cektim esimi yuru yoluna dedim gunlercede burnundan getirdim esimin savunmasida mahallemizin kizlari fesatlik yapma iyi dedim ozaman bende mahallemin genclerine agac arkasindan kikirdiyayim birileride senden utaniyo desin cevap olmaz oyle sey kizarim dedim bende kiziyorum iste tavrinizi koyun gerekirse kiza mesaj atin ben artik iyice rahatsiz olmaya basladim deyin

Kiz icinde bu durum belki normaldir. Bana surekli ben ve esimi ksrdes gibi gordugunu dile getiriyr her gorustugumuzde. Esim diyor ki kiz duysa bu dusunceni cok uzulur kirilir. Ededim bende uzuluyrm sen art niyetlisindiyor.

Kardeşe böyle yapılmaz:

1) Eş kıyafette yardım ettikten sonra kız kardeş aranıp fikir sorulmaz.

2) Eş kucağında çocukla arkada tek başına yürürken gidip kız kardeşin yanında çiftmiş gibi yürünüp eş yalnız bırakılmaz.

3) Eğlence mekanında eş ve kız kardeşin yanına gidildiğinde kız kardeşe eğleniyor musun diye sorulup eş es geçilmez.

4) Kız kardeşle aynı işyerinde çalışılırken devamlı WhatsApp'ta konuşulmaz. Duyulmuş şey değil.

5) Aynı işyerinde çalışılan ve işyerinde devamlı WhatsApp'ta konuşulan kız kardeşle eve gidince her gece en az bir saat WhatsApp'ta konuşulmaz. Duyulmuş şey değil.

Daha da önemlisi bunların hiçbiri erkek bir kankayla bile yapılmaz.

En kötüsü de karısının yapmasını asla kabul etmeyeceği şeyleri kendi yaptığında, karısı şikayet ettiğinde "sen art niyetlisin" demek en hafif tabiri ile onursuzluktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…