Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Aile meselesine fazla karışmak istemem ama eşinin sende bulamayıp onda bulduğu bir şey var sanki. anlattıklarından böyle anladim ben. erkekler fiziksel güzelliğin dışında başka şeyler de arıyorlar.ne olduğumu tam bilemiyorum ama sen bunu farkeder sin mutlaka.yine de ne olursa olsun seni bu sekilde dışlamaya hakkı yok bence.çok fazla taviz vermişsin ve ipin ucu kaçmış sanki. kesinlikle o kişinin de yanınızda olmasıni istediği zamanlarda bunu kabul etme.ya o ya ben demenin zamanı gelmiş bence.

sürekli güzelliğinize vurgu yapmışsınız ama malesef aldatmanın güzellikle bir ilgisi yok yani dünya çapında güzel kadınlar da aldatıldı.bence eşiniz ne sizden ne bu kadından vazgeçebiliyor ama siz artık olayı ciddi şekilde bir şekle sokmalısınız .

Okurken ben sinirlendim kendimi senin yerine koydum kalpten gidiyordum .....senle değilde onla evliymis sanki hiç normal değil bu durum karşılıklı bir hoslanti var sanki bence önlemini al adamı sars kendine getir

bu dediğimi eşine okut: o kız sen güzel olduğun için eşinle ilgileniyor eşin seni ezip o kıza ilgi gösterince senden güzel hissediyor çünkü
süper tesbit

Okurken içim şişti ve nişanlımı düşündüm. İkisininde kafasını birbirinemi tokuştursam? Yoksa o ....... kıza saç baş mı dalsam? Vallahi sinirden kuruldum! O iş yerini basarım o kızıda orda rezil kepaze ederim arkadaş bu ne ya

Bizim bir tanıdığımızı hatırlattı bu olay. Oğlan aslı adında bir kızı seviyor ve sürekli düşünüyordu ama kız çirkin diye kendine yakıştıramadı. Hep dediği şey aslının huyu suyu karakteri muhabbeti keşke seda da olsaydı diye... seda güzel ama oğlana hitap eden bir yapısı yok. Şuan oğlanla seda evli ama aklı hala o kızda. Sizde eşinizle evlenmişsiniz ama aklı hala o çirkin dediğiniz kadında.
Yatağına güzel kadın almış ama kalbine alamamış ....
Not isimler uydurmaca

Ne kadar pasifsin. Artık bi yerden sonra yok artık demekten yoruldum okurken.

Allahım ne olur fake olsun.
nasıl dayanıyorsunuz siz bu duruma yahu.
ben kimseye burda boyle birşey demedim ama eşiniz tamamen kessin ilişkisini işini değiştirsin , he yok derse ben boşanırdım. bu çekilir mi yahu..
kusura bakmayın ama bana hiçte normal gelmedi bu durum.
Allah yardımcınız olsun..

Okurken kalpten gidecektim. Siz tüm bunlara nasil dayanıyorsunuz?? Her biri kendi basina büyük bir sorunken sizinki birikmiş resmen dağ olmuş. Büyük konuşmak gibi olmasin ama böyle birseye asla müsaade etmezdim. Resmen kız sizden daha önemli. Çocuğunun doğumgünü partisini iptal etmek nedir ne giysem diye kiza sormak nedir. Cok sabirliymissiniz helal olsun!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…