Eşimin iş yerindeki kadın

srbst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
33
-8
25
Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?

Bir erkek arkadaşınız size zayıflamışsın dedi diye bozulan eşiniz daha yeni beraber çalışmaya başladığı kadınla özel durumlarını paylaşacak kadar yakınlık kuruyor. Sizin düğün takılarınızdan kadına ne?
Bu çifte standartlı davranışlar sonrası nasıl normal kalınıyor ben anlamıyorum açıkçası.
Erkekler karılarını resmen aptal yerine koyuyor.

bende onu söylüyorum o size öyle geliyor,aslında genç bir yaş ve zaten genç olmak sizin için bir avantaj değil zaten,bu konuların yaşlada hiç ilgisi yok,25 ile 35 aman aman bir fark değil,25 den 55 e bakıyormuşsunuz gibi olmuş sanki herkesin söylemeye çalıştığı bu sanırım,davranış,giyim,takı,toka,arkadaş ortamı vs yaşla ilgili değil,insanlar arkadaş olabilir ama eğer şüphelendiğiniz bir durum varsa ertelemeyin üstüne gidin,aman yaşlı işte kocam onu napsın gibi bir algıya kapılmayın herşey olabilir,bende bir kadın olarak evli bir erkekle arkadaş olmazdım asla,ben ne kadar o niyette olmasamda etraftakilere,eşine anlatmak sıkıntı heleki bizim ülkemizde yanlış anlaşılmak ata sporu gibi birşey,henüz o ayarda değiliz malesef,eşinizinde niyeti o yüzden pek arkadaşça olmayabilir kadınında öyle.

Eşimin arkadaş ortamında vardı, iki kadın görünce g.tü başı oynuyodu. Gerekirse bizimkileri anında satışlar satışlar. Böyle böyle bizimkiler soğudu gitti. Kadınlar fettan kadınlar fena tabi, bakıyolardı bu böyle, iki cilve iki kırıtma hop kucağa düştü. Kullanılıp atılmalara doymuyor herif yav.

Eşiniz size değil de o bayana ilgi gösteriyor. Aralarında ilişki olmasa bile flört durumları var orası kesin ve ayrıca güzelliğin feminenliğin yaş ile bağlantısı nedir ?

Eşinizin çalışma arkadaşı 36 değil de 26 yaşında olsaydı peki ? Aynı tepkiyi gösterir miydiniz ?

25 yaşındaki İslam Peygamberi, 40 yaşındaki Hz.Hatice ile evlenmiştir. İngiltere Kralı 3.Charles kendisinden 2 yaş büyük Camilla ile aldattı sonra da evlendi, Prenses Diana ile aralarında 13 yaş vardı halbuki . Fransa Cumhurbaşkanı Macron 24 yaş büyük bir kadınla evli. Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizar'dan 6 yaş küçük..

Hemcinslerinize 29 yaşından sonra son kullanma tarihi geçmiş yoğurt muamelesi yapıyorsunuz. Siz 36 olmayacak mısınız ? 30 yaşınızdan sonra eşiniz sizden ayrılıp sizden daha genç bir kadına yönelebilir o halde ?

36 yaşında, hiç evlenmemiş, yalnız yaşıyor demek ki arızalı bir tip değil mi ? Sizin boşanmayacağınızın ve yalnız yaşamak zorunda kalmayacağınızın garantisi var mı ? Şu hayatta neyin garantisi var ölüm dışında söyler misiniz ?

Bulunduğum ülkede erkeklerin kendilerinden 6-7 yaş büyük kadınlarla evlilik yaptığına şahit oldum. Yaş takıntısından sıyrılın.

O kadının size sadakat borcu yok, eşinizin var. Suçlu eşiniz. Vıcık vıcık ilişkiler. İş ahlakı yok. 14 yaşından beri çalışma hayatının içerisindeyim, 35 yaşındayım ve ilk çocuğuma hamileyim. Ofiste erkek çalışanlarla asla böyle lakayit ilişki kurmadım.

Eşimin erkekten çok kadın meslektaşı var , aralarında evli olmayan ve hiç evlilik düşünmeyen başarılı uzman cerrah arkadaşları var. Aralarında resmiyet var, yılışık tavırlar yok saatlerce aynı ameliyathanede vakit geçirseler bile.
Özel işlerini halletmek, ailevi sırları anlatmak, mıc mıc ilişkiler, mesai saatleri dışında buluşmak asla yok.

Sorun eşinizdir. Önce bunu kabullenin. Sakın çocuk yapmayın düzelir diye düşünmeyin. Eşiniz ya iş değişikliği yapacak ya da siz eşinizden ayrılacaksınız ikisinin ortası yok gibi görünüyor. Siz de bu paranoya ile evliliğinizi yürütemezsiniz psikolojik olarak yıpranırsınız.

Erkek gibi hissedecekleri şey de kavanoz kapağı açmak Evde güç isteyen bir sürü iş oluyor onlari yap dese çoğu yapmaz bu arada.
Kavanoz kapağı açınca erkek mi olunuyormuş Bence mevzu kapak açma hevesleri değildir, evinde kapakları dahi açan hizmetlileri olan kadınlar da kocalarının başka hatunlarla ilgilenmesinden şikayetçi, bence bazı erkeklerin kaşı gözü ayrı oynuyor, evdeki nasılsa cepte dışarıdakilerin ne kadar ilgisini çekebiliyorumun derdine düşüyorlar, offf ne kadar yakışıklıyım bütün kadınlar bana hasta sendromu var bazılarında

Kocası için yaş farkı önemsiz ki aralarında rahatsız edici düzeyde samimiyet var. Konu sahibi kıskanıyor sanki. Başkasının tercih edilmesi incitiyor doğal olarak.

Er kişisinin yaptığı yanlış ve de zihniyeti leş..ben yaparım ama benim kadınım yapamaz çifte standart ataerkil kafaya da erkekler kendilerinden yaşça küçük kadınları tercih etmeli argümanını savunan denk işte. Tencere kapak ilişkisi.

Evlendikten sonra karşı cinsle samimiyet kurulması büyük sıkıntı.

Hadi diyelim o kadın istemedi, x istese yine koşacak eşiniz var...

Eski iş yerimde bir kadın vardı. Benimle yaşıt oğlu... Kadının eşi ölmüş, bekar anne. Kadın birilerinden sürekli birşeyler isterdi. X bey oğlumun yanına götürür müsün, y bey elim çok dolu eve bıraksan. Çevre de erkek çok olunca yaparlardı da. Ama bir gün x bey durumu yanlış anladı. Resmen sevgili olalım demiş . Biz şok... Adam evli bu arada ve eski hoca. Bildiğiniz cami hocası

Detaylar sorulacağı için belirtmek istedim
Kadının yaşının ve evlilik durumunun sorulacağını gerçekten düşündünüz mü?

valla ben evli barklı değilim ama karşı cinsten:
Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.
hiçbir iş arkadaşımı evime çağırmadım
bunların hiçbirini bir iş arkadaşımla yapmadım
kaç senelik çalışma hayatım var hiçbir iş arkadaşım kadın erkek farketmez ailemle alakalı özel durumları bilmezler
Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?
iş arkadaşlığı kesinlikle böyle bişey değil
evli adam neden başka bir kadınla bu kadar yakın oluyor?
çalışıyoruz diye kanka olmak zorunda değiliz hiç kimse ile
eşin sınır bilmeyen mesafe bilmeyen birisi
iki kişi çalışıyorlarsa sadece iş yapsınlar o zaman
bu yazdıklarının hepsi gayet özel hayatla alakalı durumlar. iş bunun neresinde?

yaşın bir önemi yok
ihanet gibi durumlarda ise asla sadakat bağı olanla olmayan tarafı aynı kefeye koymam
hatayı %50-50 bölüştürmem, hatanın büyüğü sadakat bağı olandadır
ama ne olursa olsun insan önce kendini bilecek
evli barklı adamlarla bu kadar yakınlık kurmaya, her işini beraber yapmaya hiç gerek yok
hem adam yılışmayacak, mesafesini koruyacak hem de diğer bekar olan kadın tavırlarına davranışlarına dikkat edecek
insanın kendini bilmesi çok önemli
kaç senedir aynı yerde çalışıyorum, bekarım ve erkek iş arkadaşlarım genelde bekar, hiçbiriyle bu konuda yazılanları yapacak derecede samimi olmadım yakın olmadım
bekar olmamıza rağmen yanlış anlayacak kimse olmamasına rağmen yapmadım çünkü iş arkadaşlığı böyle bişey değil
her şeyden önce ben öyle bir insan değilim
herkesin yerini bilmesi lazım sınırları geçmemesi lazım.

Bir guzellik yapip aralarindan cekilmediginiz kalmis. Sadece nikah salonuna gitmemisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…