Bir Tülay Kök hayranı olarak attığınız videoları belki 4-5er kez izledim.
Çok teşekkürler burada paylaşıp da faydalanacak arkadaşlara vesile olduğunuz için arkadaşım..
bende onu söylüyorum o size öyle geliyor,aslında genç bir yaş ve zaten genç olmak sizin için bir avantaj değil zaten,bu konuların yaşlada hiç ilgisi yok,25 ile 35 aman aman bir fark değil,25 den 55 e bakıyormuşsunuz gibi olmuş sanki herkesin söylemeye çalıştığı bu sanırım,davranış,giyim,takı,toka,arkadaş ortamı vs yaşla ilgili değil,insanlar arkadaş olabilir ama eğer şüphelendiğiniz bir durum varsa ertelemeyin üstüne gidin,aman yaşlı işte kocam onu napsın gibi bir algıya kapılmayın herşey olabilir,bende bir kadın olarak evli bir erkekle arkadaş olmazdım asla,ben ne kadar o niyette olmasamda etraftakilere,eşine anlatmak sıkıntı heleki bizim ülkemizde yanlış anlaşılmak ata sporu gibi birşey,henüz o ayarda değiliz malesef,eşinizinde niyeti o yüzden pek arkadaşça olmayabilir kadınında öyle.Yani 36 yaşında olup 20 li yaşlardaki davranmaya çalışmak benim için kendini genç sanmak ve 25 yaşından bakınca 36 ya daha yıllarım var ama ben kadın şöyle kocam masum demem diyemem bende aynı şekilde sizin gibi düşünüyorum gönül bağı birlikteliği olan benim eşim ama kadın olarakta ben o kişi gibi davranmam mesafeli olurum bu nedenle kadının hareketleride masum gelmiyor ama sınırı koyacak olan eşinin rahatsız olduğu bilen benim eşim zaten ona ben böyle davransam sen ne yaparsın diye sorduğumda kızarım diyende kendisi
Eşimin arkadaş ortamında vardı, iki kadın görünce g.tü başı oynuyodu.Sizin eşiniz gibilere biz a.salak diyoruz. Maalesef nerde böyle beceriksiz, yardıma muhtaç, biraz da cilveli kadın var mutlaka peşinde böyle bir adam vardır. Kadın da tabi yılların tecrübesiyle anlamış eşiniz böyle biri, fırsattan istifade değerlendiriyor. Size geçmiş olsun çekeceğiniz var bu adamdan, hele şöyle 40 45ten sonra yandınız yani.
Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar.
Bunlar erkek gibi hissedecek diye yaşam becerilerinden bihaber mi davranıcaz ya? Kalsın onun erkekliği.Nerde eksikli tip var zaten hazırda bekliyor bi kadın gelse bana kavanoz kapağı açtırsa da az erkek hissetsem diye. Zavallılık.
Kavanoz kapağı açınca erkek mi olunuyormuşErkek gibi hissedecekleri şey de kavanoz kapağı açmakEvde güç isteyen bir sürü iş oluyor onlari yap dese çoğu yapmaz bu arada.
bende onu söylüyorum o size öyle geliyor,aslında genç bir yaş ve zaten genç olmak sizin için bir avantaj değil zaten,bu konuların yaşlada hiç ilgisi yok,25 ile 35 aman aman bir fark değil,25 den 55 e bakıyormuşsunuz gibi olmuş sanki herkesin söylemeye çalıştığı bu sanırım,davranış,giyim,takı,toka,arkadaş ortamı vs yaşla ilgili değil,insanlar arkadaş olabilir ama eğer şüphelendiğiniz bir durum varsa ertelemeyin üstüne gidin,aman yaşlı işte kocam onu napsın gibi bir algıya kapılmayın herşey olabilir,bende bir kadın olarak evli bir erkekle arkadaş olmazdım asla,ben ne kadar o niyette olmasamda etraftakilere,eşine anlatmak sıkıntı heleki bizim ülkemizde yanlış anlaşılmak ata sporu gibi birşey,henüz o ayarda değiliz malesef,eşinizinde niyeti o yüzden pek arkadaşça olmayabilir kadınında öyle.
Hadi diyelim o kadın istemedi, x istese yine koşacak eşiniz var...Yani ben insanların tercihlerine zaten karışan biri değilim benimle bir evlilik yapmış olmasaydı kendinden büyük biriyle ilişki yaşaması kimseyi bağlamazdı kadınla bir kere oturdum onda da evlenmek istediğinden bahsetti size göre genç olabilir ama içinde başka bir kullanıcının dediği bazı şeyler için geç kalmış vs hissediyor olabilir yani benim annemde 36 yaşında bekar bir kadındı hiç bir zaman özellikle evli bir erkeğe kendi işlerini yaptırmadı yardım istemedi duruş meselesi
Tabiki öyledir. Ben Antep yemeklerini misafirlikte yediğim için (severek) ağır yemeklere denk geliyorum.
Klasik ön yargı işte.
Burda karadeniz mutfaginin lahana ve fasülye olduğu sanan üyeler var. Kimse kalkipta
Tirit, Fasulyeli Mısır Çorbası, Katık Böreği,Kaz Asması,Ispanak Çorbası,Bafra Pidesi, Baklalı Sarma, Kuzu Büryan,Kağıtta Hamsi, Samsun Mantısı dememiş. Bunlar sadece samsunun en en en bilindikleri. Liste uzar gider. Lahanaya gelene kadar zibilyon tane farkli yemekler var.
Duyanda sabah akşam lahana yiyoruz sanacak :)
Antep nasıl sadece kebap değilse karadenizde lahana değil.
Kadının yaşının ve evlilik durumunun sorulacağını gerçekten düşündünüz mü?Detaylar sorulacağı için belirtmek istedim
hiçbir iş arkadaşımı evime çağırmadımEşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.
bunların hiçbirini bir iş arkadaşımla yapmadımKuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler.
kaç senelik çalışma hayatım var hiçbir iş arkadaşım kadın erkek farketmez ailemle alakalı özel durumları bilmezlerEn son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor.
iş arkadaşlığı kesinlikle böyle bişey değilAralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?
yaşın bir önemi yokEşiniz size değil de o bayana ilgi gösteriyor. Aralarında ilişki olmasa bile flört durumları var orası kesin ve ayrıca güzelliğin feminenliğin yaş ile bağlantısı nedir ?
Eşinizin çalışma arkadaşı 36 değil de 26 yaşında olsaydı peki ? Aynı tepkiyi gösterir miydiniz ?
25 yaşındaki İslam Peygamberi, 40 yaşındaki Hz.Hatice ile evlenmiştir. İngiltere Kralı 3.Charles kendisinden 2 yaş büyük Camilla ile aldattı sonra da evlendi, Prenses Diana ile aralarında 13 yaş vardı halbuki . Fransa Cumhurbaşkanı Macron 24 yaş büyük bir kadınla evli. Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizar'dan 6 yaş küçük..
Hemcinslerinize 29 yaşından sonra son kullanma tarihi geçmiş yoğurt muamelesi yapıyorsunuz. Siz 36 olmayacak mısınız ? 30 yaşınızdan sonra eşiniz sizden ayrılıp sizden daha genç bir kadına yönelebilir o halde ?
36 yaşında, hiç evlenmemiş, yalnız yaşıyor demek ki arızalı bir tip değil mi ? Sizin boşanmayacağınızın ve yalnız yaşamak zorunda kalmayacağınızın garantisi var mı ? Şu hayatta neyin garantisi var ölüm dışında söyler misiniz ?
Bulunduğum ülkede erkeklerin kendilerinden 6-7 yaş büyük kadınlarla evlilik yaptığına şahit oldum. Yaş takıntısından sıyrılın.
O kadının size sadakat borcu yok, eşinizin var. Suçlu eşiniz. Vıcık vıcık ilişkiler. İş ahlakı yok. 14 yaşından beri çalışma hayatının içerisindeyim, 35 yaşındayım ve ilk çocuğuma hamileyim. Ofiste erkek çalışanlarla asla böyle lakayit ilişki kurmadım.
Eşimin erkekten çok kadın meslektaşı var , aralarında evli olmayan ve hiç evlilik düşünmeyen başarılı uzman cerrah arkadaşları var. Aralarında resmiyet var, yılışık tavırlar yok saatlerce aynı ameliyathanede vakit geçirseler bile.
Özel işlerini halletmek, ailevi sırları anlatmak, mıc mıc ilişkiler, mesai saatleri dışında buluşmak asla yok.
Sorun eşinizdir. Önce bunu kabullenin. Sakın çocuk yapmayın düzelir diye düşünmeyin. Eşiniz ya iş değişikliği yapacak ya da siz eşinizden ayrılacaksınız ikisinin ortası yok gibi görünüyor. Siz de bu paranoya ile evliliğinizi yürütemezsiniz psikolojik olarak yıpranırsınız.
Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?