- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.733
Kadıköy derya deniz ben arkadaşımla rihtimda buluşalım dediğimde bile nerdesin önünde arkanda ne var diye konuşuyoruz
Keza cafelerde ne tarafta oturuyorsun muhabbeti oluyor
Karşılaşma yok,kızımı götüreceğim sen de gel otururuz tarzı sözleşme var ortada bu çok net
Adam illa aşk olmasa bile ilgi duyup muhabbetinden hoşlanmış bu bir gerçek ve oldukça can sıkıcı bir durum dönüyor
Eşinizin iş yerine ziyarete falan gidin derim ben
Kızınızı satranç kursuna beraber götürün
İnce ince takip edin,fake bir instagram açıp eşinizle takiplesin artık son görülme instagramda da var ordan ne zaman girmiş etmiş bakarsınız
Meseleyi unutmuş gibi yapın ama asla unutmayın hep gözleyin
Son olarak bunları eğer yakaladiginiz zaman boşanacaksanız yapın yoksa koyverin gitsin,gerçekten unutun
Allah yardımcınız olsun inşallah
Keza cafelerde ne tarafta oturuyorsun muhabbeti oluyor
Karşılaşma yok,kızımı götüreceğim sen de gel otururuz tarzı sözleşme var ortada bu çok net
Adam illa aşk olmasa bile ilgi duyup muhabbetinden hoşlanmış bu bir gerçek ve oldukça can sıkıcı bir durum dönüyor
Eşinizin iş yerine ziyarete falan gidin derim ben
Kızınızı satranç kursuna beraber götürün
İnce ince takip edin,fake bir instagram açıp eşinizle takiplesin artık son görülme instagramda da var ordan ne zaman girmiş etmiş bakarsınız
Meseleyi unutmuş gibi yapın ama asla unutmayın hep gözleyin
Son olarak bunları eğer yakaladiginiz zaman boşanacaksanız yapın yoksa koyverin gitsin,gerçekten unutun
Allah yardımcınız olsun inşallah