Biliyor tabiki ...cicuklarimiz in resmi var Instagram da ayrıca gordu kızımı.satranc kursundaadam kiza evli oldugunu soylemedi mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyor tabiki ...cicuklarimiz in resmi var Instagram da ayrıca gordu kızımı.satranc kursundaadam kiza evli oldugunu soylemedi mi acaba?
Duam o yonde...insall in diyorum.lutfen bana sizler de dua edin.benim eşimle 10 yıldır hiç tartismam olmadi sadece ufak tefekValla yapan adam gizli yapar ruhumuz duymaz ben tedirgin olacak birşey görmedim ofis tarzı bi yerde normal sonuçta her kadınla konultuşunda aldattı anlamına gelmez :) içinizi ferah tutun bence
Gozun ustunde olsun takipte ol ama ona caktirma affettin gibi davran hatta ozur dile sacmaladim abarttim falan de inandir onu safi oyna ama takipte kal bence.artik yapacak pekte biseyin kalmamiş yada ne derse inanip hayatina devam ediceksin oda yine saman altindan yurutecek ...Ben işin en başında iken yakaladim bunlari gibi hissediyorum eğer görmese idim ikerleyecekti
Diliyorum ama yine deli sorular geliyor aklıma.tekrar tartisma yaratiyorumGozun ustunde olsun takipte ol ama ona caktirma affettin gibi davran hatta ozur dile sacmaladim abarttim falan de inandir onu safi oyna ama takipte kal bence.artik yapacak pekte biseyin kalmamiş yada ne derse inanip hayatina devam ediceksin oda yine saman altindan yurutecek ...
Emin olsam dusunmem ki.kanit yok insanlar ne der akrabalar .beni suclarlas.esim iş arkadaşım der işin içinden cikar
Canım sadece aşkım canım dememisler zaten bundan sonraki aşama o. Ve eşinin hareketleri zaten durumu ortaya koyuyor kesinlikle masum değil. Masum olsa şu yaptıklarının hiçbirini yapmamış olurdu elin kızı için seni üzmezdi. Tanıştırmaya çekinmezdi vs. Illa kanıt istiyorsan inanmış gibi yap ve takipte kalYa ben haksizsam ya gerçekten iş arkadasligindan öte değilse.ve gitsem kime neyi ispat edecem aşkım denemişler kanıt yok somut
Ar samimi olmamaliydi ama icimde kötü niyet yoktu inan masumca dediSen is arkadasinla bu kadar samimi gorussen esin normal mi karsilar bunu sordun mu? Peki
O zaman once kendini sakinlestir emin olman lazim neler olup bittigini anlamak icin iş yerinde diger calisanlar aralarinda bisey varsa mutlaka sezmistir gizli kalmaz boyle seyler onlari yokla tanidigin varsa ama sakin kal dogru adim at aldatiyosa adam seni elinde delillerinde olsun.Ozur
Diliyorum ama yine deli sorular geliyor aklıma.tekrar tartisma yaratiyorum
Seni kızla tanıştıramaz çünkü muhtemelen kıza bitmek üzere olan çok kötü bir evliliğim var demiştir.Bu kez soyke der..o kiz neden beni esi bb ile tanistiriyor ne alakası var dermis...ben de dedim ki samimi imissin ya neden esinle tanistiramiyorsun dedim haksız miyim
Ar samimi olmamaliydi ama icimde kötü niyetSen is arkadasinla bu kadar samimi gorussen esin normal mi karsilar bunu sordun mu? Peki
Ama.kotu bir evliligimiz y9kkiSeni kızla tanıştıramaz çünkü muhtemelen kıza bitmek üzere olan çok kötü bir evliliğim var demiştir.
Çünkü yeni hatunla flörtleşirken kendi karısını gömmek son derece mübah birşeydir erkek cinsi için.
Evliliğinizin kötü olması şart değil zaten önemli olan yeni hatunla flörtleşmek için meşru bir sebep oluşturmak.Sordum evet.soyle dedi..haklisin bu kad
Ar samimi olmamaliydi ama icimde kötü niyet
Ama.kotu bir evliligimiz y9kki
O kadini nasıl koruyorkiBen bu tarz olaylarda içgüdüye inanırım. Aldatıldığınızı düşünüyorsanız öyledir. Ha ben sizin yerinizde olsam eşim o kadını korusa kanıt manıt beklemem koyarım kapının önüne. Ama benim yapım bu yani. Kişilik meselesi ben kendimi frenleyemem bu konuda.
E ona mesaj atmıcaksın , ne var ki yaptığımızda şakalaşıyoruz vs demiş ya.. onları kastettimO kadini nasıl koruyorki
Normal diyen arkadaşlar nasil normal gorebiliyosunuz böyle bi konuyu anlamıyorum..
Arkadasim peşini bırakma kesinlikle konusmalarina izjn verme sakın